Alte știri din fotbal
Ionel Augustin a numit fotbalistul care poate fi decisiv pentru Dinamo în lupta la titlu, dar i-a descoperit și o „hibă”: „Se simte lipsa de concentrare”
0
Atacantul dorit în trecut de Gigi Becali la FCSB a fost prezentat oficial de CFR Cluj
0
„Atunci pleacă Charalambous!” » Vede o ruptură în vestiarul FCSB
0
Zeljko Kopic a făcut anunțul în conferință: „E foarte important!” » Vestea primită de antrenorul lui Dinamo
0
Știri din fotbal internațional
Aveau 2% șansă de calificare în Liga Campionilor și O LUNĂ de pauză » Ce a urmat e DE POVESTE!
0
Îl mai recunoașteți? „Bașkanul” Stelei care a îngenuncheat-o pe Fenerbahce: „Eu zic 2-1 astăzi”
2
Antrenorul lui PSV explică de ce l-a schimbat pe Dennis Man la pauza meciului cu Bayern: „O aveam în minte”
1
Avocatul firmei de închirieri, detalii esențiale despre accidentul îngrozitor al fanilor lui PAOK Salonic
0
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
0
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Creierul șoferului n-a mai ținut cont de TIR”. De ce e improbabil ca „lane ...
Libertatea
Românul brutar care a ajuns cioban în Spania și a câștigat de cinci ori mai ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Familia care trăiește în pădure de 12 ani: „Eram datori față de bănci și ...
Libertatea
Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee ,Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee , Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee ,Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee, Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee ,Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee , Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee ,Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole o
Pentru cultura ta generala, acesta este cel de-al 338-lea meu comentariu in 7 ani de zile de cand am acest cont. Trage tu concluziile, dar desigur, nu le posta, treaba ta pe gsp e alta. Serios vorbind, cu cat esti platit? Chiar sunt curios, este denigrarea o meserie din care se poate trai decent? Ca poate merg si eu la Arpi sa fac un contract ca al tau. :)))
nebunii au mintea odihnita , e greu sa mai aduci argumente cand unii indivizi promoveaza ideea ca Bayern si Borussia joaca finala Ligii pt ca se dopeaza , dar nu pot fi detectati :)) unii au surplus de ozon , altii au deficit ... mult de tot , si le atrofiaza creierasul
daca avem arbitrii ca tudor in buzunar de ce sa ne mai dopam? ce rost mai are?
Cu arbitrii ca Tudor in buzunar, n-aveti nici o sansa sa fiti Otelul.
mai bine pe locul patru dar curati fara patron gen becali sau oameni precum mimi,reghe,mache in staf
suntem atat de aroganti incat nu v-am lasat sa ne bateti deloc de la promovare. deh...noi nu suntem otelul. apropo...cand construieste "arpi" o echipa capabila sa bata steaua?
Ai preferat sa duci discutia in desuet, in stilul tipic stelist: arogant, fatarnic, obraznic. Bafta.
ii zici arpi pt ca "A oferit mult acestui club, orasului si microbistilor". tie cat ti-a oferit? ce inseamna mult? :))
Paszkany e privit cu simpatie in randul fanilor. A oferit mult acestui club, orasului si microbistilor( pentru ca sunt multi ex U-isti care vin astazi cu regularitate in Gruia, U-fosta echipa a partidului comunist care in trecut ne lua cu japca jucatorii, e astazi abandonata mediocritatii si invidiei). Ca si om de afaceri joaca dur, fara sa ia prizonieri, insa in ce priveste strict fotbalul avem doar cuvinte de apreciere pentru el pentru ca investeste in acest fenomen din pasiune pentru fotbal. Putini stiu ca urmareste ca disperatul tot felul de echipe din Germania, Spania, Portugalia, America de Sud. Omul e fiert dupa fotbal, de asta il consideam ca fiind de-al nostru, de asta ii zicem Arpi
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.