Comentarii (129)
buerebuistas
buerebuistas  •  05 Mai 2013, 12:56
Postat de ko-ko pe 05 Mai 2013, 12:51

Cu arbitrii ca Tudor in buzunar, n-aveti nici o sansa sa fiti Otelul.

Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee ,Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee , Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee ,Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee, Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee ,Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee , Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee ,Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole o

ko-ko
ko-ko  •  05 Mai 2013, 12:55

Pentru cultura ta generala, acesta este cel de-al 338-lea meu comentariu in 7 ani de zile de cand am acest cont. Trage tu concluziile, dar desigur, nu le posta, treaba ta pe gsp e alta. Serios vorbind, cu cat esti platit? Chiar sunt curios, este denigrarea o meserie din care se poate trai decent? Ca poate merg si eu la Arpi sa fac un contract ca al tau. :)))

gannicus2013
gannicus2013  •  05 Mai 2013, 12:55

nebunii au mintea odihnita , e greu sa mai aduci argumente cand unii indivizi promoveaza ideea ca Bayern si Borussia joaca finala Ligii pt ca se dopeaza , dar nu pot fi detectati :)) unii au surplus de ozon , altii au deficit ... mult de tot , si le atrofiaza creierasul

stefansb
stefansb  •  05 Mai 2013, 12:54
Postat de ko-ko pe 05 Mai 2013, 12:51

daca avem arbitrii ca tudor in buzunar de ce sa ne mai dopam? ce rost mai are?

ko-ko
ko-ko  •  05 Mai 2013, 12:51
Postat de stefansb pe 05 Mai 2013, 12:45

suntem atat de aroganti incat nu v-am lasat sa ne bateti deloc de la promovare. deh...noi nu suntem otelul. apropo...cand construieste "arpi" o echipa capabila sa bata steaua?

alpha.dog
alpha.dog  •  05 Mai 2013, 12:51

mai bine pe locul patru dar curati fara patron gen becali sau oameni precum mimi,reghe,mache in staf

stefansb
stefansb  •  05 Mai 2013, 12:45
Postat de ko-ko pe 05 Mai 2013, 12:43

Ai preferat sa duci discutia in desuet, in stilul tipic stelist: arogant, fatarnic, obraznic. Bafta.

suntem atat de aroganti incat nu v-am lasat sa ne bateti deloc de la promovare. deh...noi nu suntem otelul. apropo...cand construieste "arpi" o echipa capabila sa bata steaua?

ko-ko
ko-ko  •  05 Mai 2013, 12:43
Postat de stefansb pe 05 Mai 2013, 12:42

ii zici arpi pt ca "A oferit mult acestui club, orasului si microbistilor". tie cat ti-a oferit? ce inseamna mult? :))

Ai preferat sa duci discutia in desuet, in stilul tipic stelist: arogant, fatarnic, obraznic. Bafta.

stefansb
stefansb  •  05 Mai 2013, 12:42
Postat de ko-ko pe 05 Mai 2013, 12:38

Paszkany e privit cu simpatie in randul fanilor. A oferit mult acestui club, orasului si microbistilor( pentru ca sunt multi ex U-isti care vin astazi cu regularitate in Gruia, U-fosta echipa a partidului comunist care in trecut ne lua cu japca jucatorii, e astazi abandonata mediocritatii si invidiei). Ca si om de afaceri joaca dur, fara sa ia prizonieri, insa in ce priveste strict fotbalul avem doar cuvinte de apreciere pentru el pentru ca investeste in acest fenomen din pasiune pentru fotbal. Putini stiu ca urmareste ca disperatul tot felul de echipe din Germania, Spania, Portugalia, America de Sud. Omul e fiert dupa fotbal, de asta il consideam ca fiind de-al nostru, de asta ii zicem Arpi

ii zici arpi pt ca "A oferit mult acestui club, orasului si microbistilor". tie cat ti-a oferit? ce inseamna mult? :))

ko-ko
ko-ko  •  05 Mai 2013, 12:38
Postat de stefansb pe 05 Mai 2013, 12:28

fanii cfr-ului sunt oricum cei mai penibili. il alinta pe patron cu "arpi". cum ar fi daca si restul si-ar pupa in fund patronul echipei favorite in halul asta. sa-i auzim pe stelisti vorbind de "beky", pe dinamovisti de "nego", pe rapidisti de "copo" sau pe vasluieni de "poru" :))))

Paszkany e privit cu simpatie in randul fanilor. A oferit mult acestui club, orasului si microbistilor( pentru ca sunt multi ex U-isti care vin astazi cu regularitate in Gruia, U-fosta echipa a partidului comunist care in trecut ne lua cu japca jucatorii, e astazi abandonata mediocritatii si invidiei). Ca si om de afaceri joaca dur, fara sa ia prizonieri, insa in ce priveste strict fotbalul avem doar cuvinte de apreciere pentru el pentru ca investeste in acest fenomen din pasiune pentru fotbal. Putini stiu ca urmareste ca disperatul tot felul de echipe din Germania, Spania, Portugalia, America de Sud. Omul e fiert dupa fotbal, de asta il consideam ca fiind de-al nostru, de asta ii zicem Arpi

• 1
  • •••
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • •••
  • 13
Comentează