Alte știri din fotbal
Lovitură pentru Farul » Unul dintre titularii lui Zicu s-a accidentat înaintea meciurilor decisive!
0
Pavel Badea și-a făcut calculele pentru titlu: „Nu mi-e frică de Rapid și Dinamo!” » Avertisment din interiorul echipei: „S-au pierdut șanse imense”
1
LPF a decis să reprogrameze meciul dintre FC Botoșani și Oțelul Galați
0
Ionel Augustin a numit fotbalistul care poate fi decisiv pentru Dinamo în lupta la titlu, dar i-a descoperit și o „hibă”: „Se simte lipsa de concentrare”
0
Știri din fotbal internațional
Florin Prunea, atac dur la adresa lui Elias Charalambous: „El chiar are față de papagal”
0
Bine că nu joacă ei! Detaliul unde FCSB este o formație liliputană comparativ cu Fenerbahce
2
FCSB - Fenerbahce, duel în ultima etapă a grupei Europa League » Ultimele informații înainte de meci
3
Fanii lui Fenerbahce s-au strâns în Centrul Vechi din București! Imagini în timp real de la reporterii GSP
1
Lifestyle
Nu e glumă! Iubita numărului 9 ATP a câștigat mai mulți bani decât tenismenul la Australian Open
2
„Noua Diletta Leotta” » Tania a atras toate privirile cu o apariție îndrăzneață la TV: „Ești uimitoare!”
1
Simona Țăranu, pictorial în Caraibe: „Iubitul tău e cel mai norocos om de pe pământ” » Ce loc a evitat
11
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
„Creierul șoferului n-a mai ținut cont de TIR”. De ce e improbabil ca „lane ...
Libertatea
Microbuzul din accidentul tragic din Timiș nu avea funcția de lane assist. ...
Adevărul
Locul unde „Pantera” Daniel Pancu este la loc de cinste, iar Mircea Lucescu ...
GSP SPECIAL
Familia care trăiește în pădure de 12 ani: „Eram datori față de bănci și ...
Libertatea
Campioniiiiiiiiiiiiiiiiiii Campioniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
se bateau la retrogadare. ia clasamentul din etapa aia si vezi
fanii cfr-ului sunt oricum cei mai penibili. il alinta pe patron cu "arpi". cum ar fi daca si restul si-ar pupa in fund patronul echipei favorite in halul asta. sa-i auzim pe stelisti vorbind de "beky", pe dinamovisti de "nego", pe rapidisti de "copo" sau pe vasluieni de "poru" :))))
Nu cred in coincidente, cred in probabilitati. Otelul pe ce loc e acum in clasament? De ce le-am fi "vandut" meciul de acasa, pierdut parca cu 0-4 ? Se bat la titlu? La retrogradare? Sper ca m-am facut inteles.
pai hotaraste-te. ori crezi in coincidente ori nu. ca daca nu crezi, cum se intapla totusi ca in meciurile otelul cfr castiga mereu cine are nevoie. sau aste totusi o coincidenta. dar nu poate fi, ca tu nu crezi in coincidente...
CFR ia bataie de la oricine deocamdata, iar la club nu exista o singura problema, este un cumul, printre care o politica de transferuri neinspirata, o lipsa de gestiune a campionatului cu Ch.L si arbitraje potrivnice. Foarte ciudat, in tur am pierdut vreo 10 jucatori de baza din cartonase rosii si accidentari, si nu cred in coincidente. In rest 'blaturi' eu retin doua, cu Dinamo si Rapid, cand mi s-a parut evident ca aceste echipe doreau sa piarda pentru a incurca Steaua. Cu Dinamo ma indoiesc ca avem vreo prietenie dupa ce Arpi le-o taiat accesul suporterilor pe stadion acum 1 an. Iar cu Otelul, club aflat fix diametral opus noua iar ma indoiesc ca ne leaga vreo dragoste anume.
Esti subiectiv, arogant si obraznic, dar nu e vina ta. Cand Patronul-Antrenorul-Managerul sunt obraznici, aroganti, fatarnici, toti condamnati pe dosare penale, nici suporterul, produsul acestor elemente, nu poate fi altfel. Deci te inteleg si nu te contrazic, insa traiesti asa cum au trait toti fanii Stelei...intr-o perpetua minciuna.
sigur ca da. de-aia ia bataie cfr p[e banda rulanta. mai bine mai gandeste-te bine de ce ia bataie cfr anul asta pe linie. de ce bate numai echipele care vor retrogada? de ce pierde cu otelul? de ce pierde cu dinamo? nu cumva pt ca anul trecut otelul si dinamo au pierdut cu cfr, si ca la anul vor pierde iar. de ce rezultatele astea se repeta din doi in doi ani? dupa ce gasesti un raspuns obiectiv mai poti vorbi de moralitatea cfr-ului?
Bai taranilor, nu mai refulati pe aici. STEAUA E CAMPIOANA! Obisnuiti-va cu ideea, ca o sa tot fie campioana multi ani de acum inainte.
au fost dopati cu ambitie prietene,de ce nu-ti pui intrebarea cum ati castigat voi titlurile alea,cand echipa juca la fel ca acum,zero fotbal,dar cu mult ajutor din partea fluierasilor?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.