Alte știri din fotbal
Găselnița lui Gică Hagi a împărțit lumea fotbalului din România: „Nu bun, foarte bun!” » Craioveanu: „Să nu se supere pe mine...”
0
Note GSP la Georgia - România » Cât a primit Gică Hagi la startul în noul mandat și cum s-a descurcat Ianis: „Cvasiabsent!”
1
Un tată mândru! A intervenit la GSP Live Special după debutul fiului în naționala lui Hagi: „M-a depășit din toate punctele de vedere”
0
Selecționerul Georgiei a lăudat 3 jucători: „Au influențat pozitiv jocul cu România”
0
Știri din fotbal internațional
Luis Diaz s-a răsfățat înainte de Mondial » Accesoriul de lux cu care starul lui Bayern se va afișa și în Mexic!
0
Cum s-a terminat amicalul de lux Croația - Belgia
0
Alt club din Pemier League schimbă managerul! » E favorit să-l înlocuiască pe Jose Mourinho la Benfica
0
Dorit de Craiova și de Dinamo, Emanuel Marincău s-a destăinuit Gazetei: „Am considerat că așa e mai bine”
0
Lifestyle
Cea mai bine vândută mașină din China s-a reinventat! Costă sub 10.000 de dolari
3
Escapadă romantică înainte de a veni la reunirea lotului. Noua iubită a stoperului de la Tottenham e model
0
„Îl devorează cu privirea” » Cu cine a fost surprinsă dansând iubita lui Kylian Mbappe
0
Momente fabuloase pe scenă: Loredana a căzut în genunchi în fața Nadiei, după un duet antologic la Onești
31
Ministrul Muncii explică de ce vor pierde militarii norma de hrană și ce se ...
Libertatea
ONU avertizează: „Pregătiți-vă pentru El Niño”. Fenomene extreme sunt ...
Adevărul
Românul cu două recorduri mondiale spulberă mitul proteinelor: „Produsele ...
GSP SPECIAL
Presa germană titrează la unison: România oferă Rheinmetall cel mai mare ...
Libertatea
Campioniiiiiiiiiiiiiiiiiii Campioniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
se bateau la retrogadare. ia clasamentul din etapa aia si vezi
fanii cfr-ului sunt oricum cei mai penibili. il alinta pe patron cu "arpi". cum ar fi daca si restul si-ar pupa in fund patronul echipei favorite in halul asta. sa-i auzim pe stelisti vorbind de "beky", pe dinamovisti de "nego", pe rapidisti de "copo" sau pe vasluieni de "poru" :))))
Nu cred in coincidente, cred in probabilitati. Otelul pe ce loc e acum in clasament? De ce le-am fi "vandut" meciul de acasa, pierdut parca cu 0-4 ? Se bat la titlu? La retrogradare? Sper ca m-am facut inteles.
pai hotaraste-te. ori crezi in coincidente ori nu. ca daca nu crezi, cum se intapla totusi ca in meciurile otelul cfr castiga mereu cine are nevoie. sau aste totusi o coincidenta. dar nu poate fi, ca tu nu crezi in coincidente...
CFR ia bataie de la oricine deocamdata, iar la club nu exista o singura problema, este un cumul, printre care o politica de transferuri neinspirata, o lipsa de gestiune a campionatului cu Ch.L si arbitraje potrivnice. Foarte ciudat, in tur am pierdut vreo 10 jucatori de baza din cartonase rosii si accidentari, si nu cred in coincidente. In rest 'blaturi' eu retin doua, cu Dinamo si Rapid, cand mi s-a parut evident ca aceste echipe doreau sa piarda pentru a incurca Steaua. Cu Dinamo ma indoiesc ca avem vreo prietenie dupa ce Arpi le-o taiat accesul suporterilor pe stadion acum 1 an. Iar cu Otelul, club aflat fix diametral opus noua iar ma indoiesc ca ne leaga vreo dragoste anume.
Esti subiectiv, arogant si obraznic, dar nu e vina ta. Cand Patronul-Antrenorul-Managerul sunt obraznici, aroganti, fatarnici, toti condamnati pe dosare penale, nici suporterul, produsul acestor elemente, nu poate fi altfel. Deci te inteleg si nu te contrazic, insa traiesti asa cum au trait toti fanii Stelei...intr-o perpetua minciuna.
sigur ca da. de-aia ia bataie cfr p[e banda rulanta. mai bine mai gandeste-te bine de ce ia bataie cfr anul asta pe linie. de ce bate numai echipele care vor retrogada? de ce pierde cu otelul? de ce pierde cu dinamo? nu cumva pt ca anul trecut otelul si dinamo au pierdut cu cfr, si ca la anul vor pierde iar. de ce rezultatele astea se repeta din doi in doi ani? dupa ce gasesti un raspuns obiectiv mai poti vorbi de moralitatea cfr-ului?
Bai taranilor, nu mai refulati pe aici. STEAUA E CAMPIOANA! Obisnuiti-va cu ideea, ca o sa tot fie campioana multi ani de acum inainte.
au fost dopati cu ambitie prietene,de ce nu-ti pui intrebarea cum ati castigat voi titlurile alea,cand echipa juca la fel ca acum,zero fotbal,dar cu mult ajutor din partea fluierasilor?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.