Alte știri din fotbal
Răspuns oficial al lui U Cluj, după oferta lui Gigi Becali: „Aceasta este situația reală”
0
Craiova începe cursa de apărare a Cupei României Betano » Filipe Coelho: „Periculos, trimit cel mai bun prim 11”
0
Apariție neașteptată! De ce a venit la Rapid - Craiova șeful clubului legendar din Europa
0
Prețul biletelor la Polonia - România » Câte tichete au primit „tricolorii”
0
Știri din fotbal internațional
Daniel Bîrligea este titular în Sassuolo - Frosinone, în 16-imile de finală din Cupa Italiei
0
La 33 de ani, „Faraonul” El Shaarawy a bătut palma cu Dan Șucu și semnează, liber de contract
0
„Bombă” la Interul lui Chivu, la încheierea perioadei de transferuri. A plecat omul care a crezut cel mai mult în el
2
Imagini incredibile! Vândut împotriva voinței lui în ultimele ore de mercato, a plâns în hohote când a plecat spre noua echipă
1
Lifestyle
„Bling Bling” Aryna Sabalenka » Liderul mondial WTA joacă la US Open cu un accesoriu care valorează o avere
2
Soția lui Adrian Mutu intră în televiziune » Va fi noua prezentatoare a postului: „E momentul”
4
Cu ce s-a ales Carmen Negoiță după divorțul de Ionuț Negoiță: „Vă spun în premieră”
7
Fosta iubită s-a dezbrăcat și a postat provocator, după ce în patul fotbalistului a apărut o nouă „cucerire”
2
„Meciul” dintre Mircea Sandu și procurorii DIICOT s-a terminat cu 3 la 0. ...
Libertatea
Grindeanu, Tomac sau Nazare? Cine ajunge premier după 4 luni de blocaj
Adevărul
La 30 de ani de la moartea lui Ion Oblemenco, Gazeta a mers unde „se ...
GSP SPECIAL
Libertatea prezintă pasaje din lucrarea de doctorat a șefului SPP Lucian ...
Libertatea
Campioniiiiiiiiiiiiiiiiiii Campioniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
se bateau la retrogadare. ia clasamentul din etapa aia si vezi
fanii cfr-ului sunt oricum cei mai penibili. il alinta pe patron cu "arpi". cum ar fi daca si restul si-ar pupa in fund patronul echipei favorite in halul asta. sa-i auzim pe stelisti vorbind de "beky", pe dinamovisti de "nego", pe rapidisti de "copo" sau pe vasluieni de "poru" :))))
Nu cred in coincidente, cred in probabilitati. Otelul pe ce loc e acum in clasament? De ce le-am fi "vandut" meciul de acasa, pierdut parca cu 0-4 ? Se bat la titlu? La retrogradare? Sper ca m-am facut inteles.
pai hotaraste-te. ori crezi in coincidente ori nu. ca daca nu crezi, cum se intapla totusi ca in meciurile otelul cfr castiga mereu cine are nevoie. sau aste totusi o coincidenta. dar nu poate fi, ca tu nu crezi in coincidente...
CFR ia bataie de la oricine deocamdata, iar la club nu exista o singura problema, este un cumul, printre care o politica de transferuri neinspirata, o lipsa de gestiune a campionatului cu Ch.L si arbitraje potrivnice. Foarte ciudat, in tur am pierdut vreo 10 jucatori de baza din cartonase rosii si accidentari, si nu cred in coincidente. In rest 'blaturi' eu retin doua, cu Dinamo si Rapid, cand mi s-a parut evident ca aceste echipe doreau sa piarda pentru a incurca Steaua. Cu Dinamo ma indoiesc ca avem vreo prietenie dupa ce Arpi le-o taiat accesul suporterilor pe stadion acum 1 an. Iar cu Otelul, club aflat fix diametral opus noua iar ma indoiesc ca ne leaga vreo dragoste anume.
Esti subiectiv, arogant si obraznic, dar nu e vina ta. Cand Patronul-Antrenorul-Managerul sunt obraznici, aroganti, fatarnici, toti condamnati pe dosare penale, nici suporterul, produsul acestor elemente, nu poate fi altfel. Deci te inteleg si nu te contrazic, insa traiesti asa cum au trait toti fanii Stelei...intr-o perpetua minciuna.
sigur ca da. de-aia ia bataie cfr p[e banda rulanta. mai bine mai gandeste-te bine de ce ia bataie cfr anul asta pe linie. de ce bate numai echipele care vor retrogada? de ce pierde cu otelul? de ce pierde cu dinamo? nu cumva pt ca anul trecut otelul si dinamo au pierdut cu cfr, si ca la anul vor pierde iar. de ce rezultatele astea se repeta din doi in doi ani? dupa ce gasesti un raspuns obiectiv mai poti vorbi de moralitatea cfr-ului?
Bai taranilor, nu mai refulati pe aici. STEAUA E CAMPIOANA! Obisnuiti-va cu ideea, ca o sa tot fie campioana multi ani de acum inainte.
au fost dopati cu ambitie prietene,de ce nu-ti pui intrebarea cum ati castigat voi titlurile alea,cand echipa juca la fel ca acum,zero fotbal,dar cu mult ajutor din partea fluierasilor?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.