Alte știri din fotbal
Selecționerul care a calificat România la Campionatul Mondial: „Avem un jucător pe care scrie Real Madrid!”
0
Basarab Panduru a văzut decizia FRF și „a explodat” în direct: „Să ne batem joc?!”
0
Urmărește Rapid „hattrick-ul” la transferuri? » Părțile implicate neagă vehement mutarea
0
Meciul cu FC Botoșani a fost decisiv » Gigi Becali a hotărât: îl pune pe liber de la FCSB!
0
Știri din fotbal internațional
Pista Radu Drăgușin revine puternic în atenție la vară: „Oportunitatea e oferită de prețul fixat de Tottenham!”
0
Gaziantep - Alanyaspor » Duel românesc în etapa #28 din Turcia
0
PSV - Utrecht » Dennis Man are a doua „minge de titlu” în Olanda
0
Inter a răspuns primei oferte a Barcelonei + Înlocuitorul ochit de Chivu: „L-a apreciat mereu”
0
Lifestyle
Gluma lui Gabi Torje, după ce l-a văzut pe Ilie Bolojan la câțiva metri de el: „Nu știu dacă am voie să spun”
10
Un studiu îmbucurător: obiceiul simplu prin care se reduce riscul de demență sau Alzheimer
0
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
Cursă contracronometru pentru găsirea pilotului american al avionului ...
Libertatea
Iranul duce un război mai inteligent pe măsură ce își epuizează stocurile ...
Adevărul
Cum s-au antrenat astronauții din misiunea Artemis II spre Lună: ce este ...
GSP SPECIAL
Nati Meir se pregătește pentru liberarea condiționată, deși n-a achitat ...
Libertatea
Campioniiiiiiiiiiiiiiiiiii Campioniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
se bateau la retrogadare. ia clasamentul din etapa aia si vezi
fanii cfr-ului sunt oricum cei mai penibili. il alinta pe patron cu "arpi". cum ar fi daca si restul si-ar pupa in fund patronul echipei favorite in halul asta. sa-i auzim pe stelisti vorbind de "beky", pe dinamovisti de "nego", pe rapidisti de "copo" sau pe vasluieni de "poru" :))))
Nu cred in coincidente, cred in probabilitati. Otelul pe ce loc e acum in clasament? De ce le-am fi "vandut" meciul de acasa, pierdut parca cu 0-4 ? Se bat la titlu? La retrogradare? Sper ca m-am facut inteles.
pai hotaraste-te. ori crezi in coincidente ori nu. ca daca nu crezi, cum se intapla totusi ca in meciurile otelul cfr castiga mereu cine are nevoie. sau aste totusi o coincidenta. dar nu poate fi, ca tu nu crezi in coincidente...
CFR ia bataie de la oricine deocamdata, iar la club nu exista o singura problema, este un cumul, printre care o politica de transferuri neinspirata, o lipsa de gestiune a campionatului cu Ch.L si arbitraje potrivnice. Foarte ciudat, in tur am pierdut vreo 10 jucatori de baza din cartonase rosii si accidentari, si nu cred in coincidente. In rest 'blaturi' eu retin doua, cu Dinamo si Rapid, cand mi s-a parut evident ca aceste echipe doreau sa piarda pentru a incurca Steaua. Cu Dinamo ma indoiesc ca avem vreo prietenie dupa ce Arpi le-o taiat accesul suporterilor pe stadion acum 1 an. Iar cu Otelul, club aflat fix diametral opus noua iar ma indoiesc ca ne leaga vreo dragoste anume.
Esti subiectiv, arogant si obraznic, dar nu e vina ta. Cand Patronul-Antrenorul-Managerul sunt obraznici, aroganti, fatarnici, toti condamnati pe dosare penale, nici suporterul, produsul acestor elemente, nu poate fi altfel. Deci te inteleg si nu te contrazic, insa traiesti asa cum au trait toti fanii Stelei...intr-o perpetua minciuna.
sigur ca da. de-aia ia bataie cfr p[e banda rulanta. mai bine mai gandeste-te bine de ce ia bataie cfr anul asta pe linie. de ce bate numai echipele care vor retrogada? de ce pierde cu otelul? de ce pierde cu dinamo? nu cumva pt ca anul trecut otelul si dinamo au pierdut cu cfr, si ca la anul vor pierde iar. de ce rezultatele astea se repeta din doi in doi ani? dupa ce gasesti un raspuns obiectiv mai poti vorbi de moralitatea cfr-ului?
Bai taranilor, nu mai refulati pe aici. STEAUA E CAMPIOANA! Obisnuiti-va cu ideea, ca o sa tot fie campioana multi ani de acum inainte.
au fost dopati cu ambitie prietene,de ce nu-ti pui intrebarea cum ati castigat voi titlurile alea,cand echipa juca la fel ca acum,zero fotbal,dar cu mult ajutor din partea fluierasilor?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.