Alte știri din fotbal
FCSB, primul examen: 4 dileme rezolvate!
0
FCSB a aflat verdictul în cazul accidentării lui Mihai Popescu! Când e preconizată revenirea pe teren
0
Marius Baciu despre Dennis Politic: „S-a sufocat, dar credem în el”. Gigi Becali susține altceva: „Ce să mai faci cu el?!”
0
Culisele scandalului dintre Dejan Iliev și Rapid! „Nu primește niciun 150.000 de euro. Visează!”
0
Știri din fotbal internațional
Invazie argentiniană în New York » 60% din capacitatea stadionului finalei ar putea fi ocupată de fanii lui Messi!
0
Unde a fost surprins Neymar, eliminat de la Campionatul Mondial
0
Thomas Tuchel îi „aprinde” pe englezi: „Ar fi cel mai mare rezultat din ultimii 60 de ani”
0
Rooney a numit antrenorul potrivit pentru a-l înlocui pe Tuchel: „Mergeți și aduceți-l”
0
Lifestyle
Ghencea superbă: reprezentanta României la „Miss Universe” și-a susținut favoritul din tribune, la FCSB - FC Argeș
9
Aymen Boutoutaou, noua achiziție a lui FCSB, și-a făcut apariția în Ghencea!
4
Crucea mutată pe spate! » Cum arată noul autocar al lui FCSB, după colantare: imagini din Ghencea
29
Croitoru suburban! S-a apucat să-și înjure jucătorii: „Malaka! F***-ți Dumiteru' mă-tii!”
7
Cât costă vinetele, castraveții și roșiile în piețele din Bucovina. ...
Libertatea
Unde se câștigă cel mai bine în România. Topul domeniilor cu cele mai mari ...
Adevărul
10 mituri despre Nadia Comăneci și soții Karolyi: adevăr și ficțiune la 50 ...
GSP SPECIAL
Judecătoarea Ionela Tudor, care a spus „M-a sunat Lia”, se întoarce în ...
Libertatea
Campioniiiiiiiiiiiiiiiiiii Campioniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
se bateau la retrogadare. ia clasamentul din etapa aia si vezi
fanii cfr-ului sunt oricum cei mai penibili. il alinta pe patron cu "arpi". cum ar fi daca si restul si-ar pupa in fund patronul echipei favorite in halul asta. sa-i auzim pe stelisti vorbind de "beky", pe dinamovisti de "nego", pe rapidisti de "copo" sau pe vasluieni de "poru" :))))
Nu cred in coincidente, cred in probabilitati. Otelul pe ce loc e acum in clasament? De ce le-am fi "vandut" meciul de acasa, pierdut parca cu 0-4 ? Se bat la titlu? La retrogradare? Sper ca m-am facut inteles.
pai hotaraste-te. ori crezi in coincidente ori nu. ca daca nu crezi, cum se intapla totusi ca in meciurile otelul cfr castiga mereu cine are nevoie. sau aste totusi o coincidenta. dar nu poate fi, ca tu nu crezi in coincidente...
CFR ia bataie de la oricine deocamdata, iar la club nu exista o singura problema, este un cumul, printre care o politica de transferuri neinspirata, o lipsa de gestiune a campionatului cu Ch.L si arbitraje potrivnice. Foarte ciudat, in tur am pierdut vreo 10 jucatori de baza din cartonase rosii si accidentari, si nu cred in coincidente. In rest 'blaturi' eu retin doua, cu Dinamo si Rapid, cand mi s-a parut evident ca aceste echipe doreau sa piarda pentru a incurca Steaua. Cu Dinamo ma indoiesc ca avem vreo prietenie dupa ce Arpi le-o taiat accesul suporterilor pe stadion acum 1 an. Iar cu Otelul, club aflat fix diametral opus noua iar ma indoiesc ca ne leaga vreo dragoste anume.
Esti subiectiv, arogant si obraznic, dar nu e vina ta. Cand Patronul-Antrenorul-Managerul sunt obraznici, aroganti, fatarnici, toti condamnati pe dosare penale, nici suporterul, produsul acestor elemente, nu poate fi altfel. Deci te inteleg si nu te contrazic, insa traiesti asa cum au trait toti fanii Stelei...intr-o perpetua minciuna.
sigur ca da. de-aia ia bataie cfr p[e banda rulanta. mai bine mai gandeste-te bine de ce ia bataie cfr anul asta pe linie. de ce bate numai echipele care vor retrogada? de ce pierde cu otelul? de ce pierde cu dinamo? nu cumva pt ca anul trecut otelul si dinamo au pierdut cu cfr, si ca la anul vor pierde iar. de ce rezultatele astea se repeta din doi in doi ani? dupa ce gasesti un raspuns obiectiv mai poti vorbi de moralitatea cfr-ului?
Bai taranilor, nu mai refulati pe aici. STEAUA E CAMPIOANA! Obisnuiti-va cu ideea, ca o sa tot fie campioana multi ani de acum inainte.
au fost dopati cu ambitie prietene,de ce nu-ti pui intrebarea cum ati castigat voi titlurile alea,cand echipa juca la fel ca acum,zero fotbal,dar cu mult ajutor din partea fluierasilor?
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.