Comentarii (129)
gazmetan
gazmetan  •  05 Mai 2013, 12:36

Campioniiiiiiiiiiiiiiiiiii Campioniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

stefansb
stefansb  •  05 Mai 2013, 12:29
Postat de ko-ko pe 05 Mai 2013, 12:26

Nu cred in coincidente, cred in probabilitati. Otelul pe ce loc e acum in clasament? De ce le-am fi "vandut" meciul de acasa, pierdut parca cu 0-4 ? Se bat la titlu? La retrogradare? Sper ca m-am facut inteles.

se bateau la retrogadare. ia clasamentul din etapa aia si vezi

stefansb
stefansb  •  05 Mai 2013, 12:28
Postat de ko-ko pe 05 Mai 2013, 12:09

CFR ia bataie de la oricine deocamdata, iar la club nu exista o singura problema, este un cumul, printre care o politica de transferuri neinspirata, o lipsa de gestiune a campionatului cu Ch.L si arbitraje potrivnice. Foarte ciudat, in tur am pierdut vreo 10 jucatori de baza din cartonase rosii si accidentari, si nu cred in coincidente. In rest 'blaturi' eu retin doua, cu Dinamo si Rapid, cand mi s-a parut evident ca aceste echipe doreau sa piarda pentru a incurca Steaua. Cu Dinamo ma indoiesc ca avem vreo prietenie dupa ce Arpi le-o taiat accesul suporterilor pe stadion acum 1 an. Iar cu Otelul, club aflat fix diametral opus noua iar ma indoiesc ca ne leaga vreo dragoste anume.

fanii cfr-ului sunt oricum cei mai penibili. il alinta pe patron cu "arpi". cum ar fi daca si restul si-ar pupa in fund patronul echipei favorite in halul asta. sa-i auzim pe stelisti vorbind de "beky", pe dinamovisti de "nego", pe rapidisti de "copo" sau pe vasluieni de "poru" :))))

ko-ko
ko-ko  •  05 Mai 2013, 12:26
Postat de stefansb pe 05 Mai 2013, 12:14

pai hotaraste-te. ori crezi in coincidente ori nu. ca daca nu crezi, cum se intapla totusi ca in meciurile otelul cfr castiga mereu cine are nevoie. sau aste totusi o coincidenta. dar nu poate fi, ca tu nu crezi in coincidente...

Nu cred in coincidente, cred in probabilitati. Otelul pe ce loc e acum in clasament? De ce le-am fi "vandut" meciul de acasa, pierdut parca cu 0-4 ? Se bat la titlu? La retrogradare? Sper ca m-am facut inteles.

stefansb
stefansb  •  05 Mai 2013, 12:14
Postat de ko-ko pe 05 Mai 2013, 12:09

CFR ia bataie de la oricine deocamdata, iar la club nu exista o singura problema, este un cumul, printre care o politica de transferuri neinspirata, o lipsa de gestiune a campionatului cu Ch.L si arbitraje potrivnice. Foarte ciudat, in tur am pierdut vreo 10 jucatori de baza din cartonase rosii si accidentari, si nu cred in coincidente. In rest 'blaturi' eu retin doua, cu Dinamo si Rapid, cand mi s-a parut evident ca aceste echipe doreau sa piarda pentru a incurca Steaua. Cu Dinamo ma indoiesc ca avem vreo prietenie dupa ce Arpi le-o taiat accesul suporterilor pe stadion acum 1 an. Iar cu Otelul, club aflat fix diametral opus noua iar ma indoiesc ca ne leaga vreo dragoste anume.

pai hotaraste-te. ori crezi in coincidente ori nu. ca daca nu crezi, cum se intapla totusi ca in meciurile otelul cfr castiga mereu cine are nevoie. sau aste totusi o coincidenta. dar nu poate fi, ca tu nu crezi in coincidente...

ko-ko
ko-ko  •  05 Mai 2013, 12:09
Postat de stefansb pe 05 Mai 2013, 12:02

sigur ca da. de-aia ia bataie cfr p[e banda rulanta. mai bine mai gandeste-te bine de ce ia bataie cfr anul asta pe linie. de ce bate numai echipele care vor retrogada? de ce pierde cu otelul? de ce pierde cu dinamo? nu cumva pt ca anul trecut otelul si dinamo au pierdut cu cfr, si ca la anul vor pierde iar. de ce rezultatele astea se repeta din doi in doi ani? dupa ce gasesti un raspuns obiectiv mai poti vorbi de moralitatea cfr-ului?

ko-ko
ko-ko  •  05 Mai 2013, 12:02
Postat de superstar20 pe 05 Mai 2013, 11:56

Prietene, astea cu cluburile bucurestene, dambovita si alte prostii care vi le-au bagat ungurii in cap posteaza-le pe blogul lui Gherman. Nu mai merg astea, nu sunteti victime si nu mai sunteti un club mic. Iar aia cu greselile care le aratati voi erau cam asa, in presa aparea un penalty nedat iar voi faceati un video cu un corner nedat. Du-te la alta masa si accepta ideea ca Steaua e campioana. Si e cea mai meritorie campioana din ultimii ani.

Esti subiectiv, arogant si obraznic, dar nu e vina ta. Cand Patronul-Antrenorul-Managerul sunt obraznici, aroganti, fatarnici, toti condamnati pe dosare penale, nici suporterul, produsul acestor elemente, nu poate fi altfel. Deci te inteleg si nu te contrazic, insa traiesti asa cum au trait toti fanii Stelei...intr-o perpetua minciuna.

stefansb
stefansb  •  05 Mai 2013, 12:02
Postat de ko-ko pe 05 Mai 2013, 11:56

Evident ca sunt frustrat, n-as avea cum sa ma simt bine cand singurul club de fotbal sanatos din aceasta tara e tarat fara voia lui in noroi, constant, de o clica nenorocita de sobolani ce-si au obarsia in Bucuresti. Sunt foarte frustrat, nu doar frustrat.

sigur ca da. de-aia ia bataie cfr p[e banda rulanta. mai bine mai gandeste-te bine de ce ia bataie cfr anul asta pe linie. de ce bate numai echipele care vor retrogada? de ce pierde cu otelul? de ce pierde cu dinamo? nu cumva pt ca anul trecut otelul si dinamo au pierdut cu cfr, si ca la anul vor pierde iar. de ce rezultatele astea se repeta din doi in doi ani? dupa ce gasesti un raspuns obiectiv mai poti vorbi de moralitatea cfr-ului?

r.obert
r.obert  •  05 Mai 2013, 12:00

Bai taranilor, nu mai refulati pe aici. STEAUA E CAMPIOANA! Obisnuiti-va cu ideea, ca o sa tot fie campioana multi ani de acum inainte.

costibb
costibb  •  05 Mai 2013, 11:58
Postat de ko-ko pe 05 Mai 2013, 11:54

Personal, sunt convins ca jucatorii Stelei au fost dopati, insa hotul neprins e negustor cinstit, asa ca nici macar n-o sa insinuez ceva viciat in aceasta privinta.

au fost dopati cu ambitie prietene,de ce nu-ti pui intrebarea cum ati castigat voi titlurile alea,cand echipa juca la fel ca acum,zero fotbal,dar cu mult ajutor din partea fluierasilor?

• 1
  • •••
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • •••
  • 13
Comentează