Alte știri din fotbal
Oțelul - FC Hermannstadt, în runda #3 a play-out-ului Superligii » Echipele probabile + cote
0
Ultimele vești de la Universitar despre Mircea Lucescu, după o noapte care se anunța critică
0
Derby Corvinul - Sepsi în play-off + 8 meciuri de play-out în Liga 2 » Toate rezultatele zilei + clasament în timp real
14
Valeriu Iftime plătește polițe: „Toată țara mă făcea capra lui Becali. Sunt terminați!”
0
Știri din fotbal internațional
Mallorca - Real Madrid, oaspeții continuă cursa de urmărire » Echipe probabile + cote
0
Șoc de cotă 20 în Europa! Prima victorie a sezonului, -54 de puncte și golaveraj -123
0
„Comisar” la națională, imperial în Spania! Nota lui Andrei Rațiu în succesul din La Liga
1
Juventus vrea să semneze un golgheter faimos la vară! Condițiile impuse atacantului și suma pentru transfer
0
Lifestyle
Gluma lui Gabi Torje, după ce l-a văzut pe Ilie Bolojan la câțiva metri de el: „Nu știu dacă am voie să spun”
10
Un studiu îmbucurător: obiceiul simplu prin care se reduce riscul de demență sau Alzheimer
0
Cea mai frumoasă fană a lui Inter: „Când am ajuns în Italia, prietenii mi-au spus: trebuie să alegi între cele două”
5
Rivalul chinezesc pentru Tesla, surprins pe străzile din Europa! Peste 100.000 de rezervări în doar două săptămâni de la lansare
8
Cursă contracronometru pentru găsirea pilotului american al avionului ...
Libertatea
Iranul duce un război mai inteligent pe măsură ce își epuizează stocurile ...
Adevărul
Cum s-au antrenat astronauții din misiunea Artemis II spre Lună: ce este ...
GSP SPECIAL
Nati Meir se pregătește pentru liberarea condiționată, deși n-a achitat ...
Libertatea
Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee ,Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee , Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee ,Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee , Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee ,Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee , Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee ,Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole
indiferent cate limbi cunosti, daca nu te duce capul sa nu mai scrii cu caps lock tot prost esti
Indiferent de ce religie esti trebuie sa respecti religia celuilalt, cu atat mai mult cand e vorba de o tara majoritar Ortodoxa. Iar Catolicismul si Ortodocsismul sunt ambele religii crestine. Dai dovada de foarte multa ignoranta din nou si nu e deloc frumos, mai ales ca intre aceste 2 religii exista respect si simpatie reciproca pentru ca nu de mult erau una si aceeasi.
il sarbatoresti degeaba, cine te-a jignit? mata stie ca pierzi timpul pe net cand trebuie sa-ti faci temele!
daca n-ai minte cum vrei sa tii minte? n-ai cum, esti lipsit de creier!
NICI NU TREBUIE SA SCRIU NEAPARAT CORECT ROMANESTE .............LIMBA MEA NATALA ESTE ALTA...................TU CATE LIMBI CUNOSTI?
IAR AI GRESIT !....INVATA SA SCRI ...AI UITAT UN i.....OILE, OILE , OILE ( nu fac aluzie la oaie ca animal CI CUM AVETI VOI MENTALITATEA .......................CE FACE UNUL (berbecul) FAC TOTI (prosti sau oile)
Vezi ca azi e pastele, nu 1 aprilie! De mult nu am mai citit o astfel de fabulatie. :))
Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee ,Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee , Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee ,Campiooonii , Campiooonii , Ole ole olee , Campiooonii , Campiooonii , Ole , ole oleee :)))
CAMPIONII OILE OILE OILE B BEEEEHEEHHE BEHEHE............
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.