Alte știri din fotbal
Apariție neașteptată în Giulești! Cine este președintele echipei de 75 de milioane de euro care a fost prezent la Rapid - Craiova
0
Prețul biletelor la Polonia - România » Câte tichete au primit „tricolorii”
0
Rapid îl cedează din nou împrumut în Superliga, la UTA
0
„Nu vreau la FCSB!” » În plină criză, Gigi Becali primește un refuz vehement
3
Știri din fotbal internațional
La 33 de ani, „Faraonul” El Shaarawy a bătut palma cu Dan Șucu și semnează, liber de contract
0
„Bombă” la Interul lui Chivu, la încheierea perioadei de transferuri. A plecat omul care a crezut cel mai mult în el
1
Sassuolo - Frosinone, în 16-imile de finală din Cupa Italiei » Daniel Bîrligea este anunțat titular în premieră
0
Imagini incredibile! Vândut împotriva voinței lui, a plâns în hohote când a plecat spre noua echipă
0
Lifestyle
„Bling Bling” Aryna Sabalenka » Liderul mondial WTA joacă la US Open cu un accesoriu care valorează o avere
1
Soția lui Adrian Mutu intră în televiziune » Va fi noua prezentatoare a postului: „E momentul”
4
Cu ce s-a ales Carmen Negoiță după divorțul de Ionuț Negoiță: „Vă spun în premieră”
7
Fosta iubită s-a dezbrăcat și a postat provocator, după ce în patul fotbalistului a apărut o nouă „cucerire”
2
„Meciul” dintre Mircea Sandu și procurorii DIICOT s-a terminat cu 3 la 0. ...
Libertatea
Grindeanu, Tomac sau Nazare? Cine ajunge premier după 4 luni de blocaj
Adevărul
La 30 de ani de la moartea lui Ion Oblemenco, Gazeta a mers unde „se ...
GSP SPECIAL
Libertatea prezintă pasaje din lucrarea de doctorat a șefului SPP Lucian ...
Libertatea
asta e primul dinamovist din lume care e mandru ca e dinamovist.....si de ce esti tu asa mandru draguta?te-a batut cumva soarele in capsor....
lasati-ne sa ne pregatim.........de insolventa.....ca am furat tot,ne-am luat domenii la miami....ne doare in p..la....de dinamo pe noi...
Șezi cu binișorul dude, limba ta natală e hârtia noastră igienică ! :)))))))))
We are the champions - my friends And we'll keep on fighting - till the end - We are the champions - We are the champions No time for losers 'Cause we are the champions
24 plus 20 plus 5 = 49 ! De unde 50 ?????????????? aaaaaaaaaaa, scuze , am uitat ca inainte de oi ati fost ceausisti ! Asa ati primit prin decret Cupa Romaniei in 1988 ! Numai steaua putea sa primeasca un trofeu dupa ce a parasit terenul.deciziile arbitrului pe teren sunt "sfinte". Chiar daca decide gresit nu se pot modifica. Daca a anulat un gol ... golul nu poate fi validat. dar in comunism toate s-au putut ... dar numai pt. o echipa: steaua
bai frate cata prostie aici la comment-uri:))
We are the champions - my friends And we'll keep on fighting - till the end - We are the champions - We are the champions No time for losers 'Cause we are the champions ;)
SPUNE-MI SI MIE .....DE CE "SUNT ROMANII RECUNOSCUTI , A FI ABILI ASI CA INVATA MULTE LIMBI "........................CINE A SPUS ASEMENEA LUCRURI ?......TOT VOI ROMANII VA LAUDATI PE VOI INSIVA ......................NU CUMVA VOI ROMANII ATI INVENTAT SI ROATA .? ...............................
Cu singurul neuron, care tocmai i-a murit, suprasolicitat de ce le citeva cuvinte (sa le spunem asa, desi...) pe care le-a aliniat
EU CRED CA TU NU CUNOSTI EUROPA ,,,,TU PROBABIL GANDESTI CA europa este formata din ROMANIA SI BULGARIA..............NE MAI AUZIM .....PESTE 30 DE ANI.................
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.