Comentarii (59)
 •  08 Martie 2008, 12:29

prea putin

•  08 Martie 2008, 12:27

16 SITUATII ?...pentru un arbitru de first class?...este o jignire adusa arbitrajului !!! reies 2 lucruri clare ...ori nu are valoare de first class...ori a fost blat cu steaua,murdarindu-se cu banii ciobanesti !!!,oricare din variante >>>este RUSINEA ROMANIEI,impreuna cu blatuitorii Romaniei,steaua bucuresti !!!

•  08 Martie 2008, 12:27

Mare branza, sta 6 etape si cand reapare mai zapaceste cateva meciuri, sa creasca suma din cont, ca altfel soacra-sa-i crapa teasta; un gunoi cu ... fluier!?!

•  08 Martie 2008, 12:12

probabil ca revederea acelor 20 de faze i-au lamurit pe cei mari ca tudor nu este chiar atit de valoros pe cit credeau. se confunda corectitudinea si intransigenta - aici omul este de netagaduit - dar valoarea e cu totul altceva.

•  08 Martie 2008, 12:12

singurul lucru care ma lasa cu un gust amar este faptul caacest gunoi nu si recunoaste vina..nici cea din meciul cu urziceni...asta este un arbitraj pro steaua...nu este o greseala asa cum ziceti voi...ar trebui exclus.din arbitraj...de ce se intampla sa greseasca numai in favoarea stelei..de ce nu si impotriva ei....rusine afara cu el din arbitraj...

•  08 Martie 2008, 12:11

Sunteti niste terminati ma baieti. Eu nus cum va suporta astia de la GSP si cum de nu se sterg toate comentariile astea de rahat. Inclusiv acesta al meu. Fiindca nu ma pot abtine sa va spun ca sunteti o ceata de retardati cu totii... P.S.: Pariu ca Uefa nu va face nimic? Pariu ca CFR-ul o sa o suga? Sau paote nu e vorba despre aceiasi echipa care si-o lua de la niste ciprioti care apoi au luat bataie la scor de hochei...

•  08 Martie 2008, 11:50

sincer sa fiu inaintea inceperii campionatului eram fan cgr...vroiam sa castige titlul o echipa din provincie si dupa cum juca clujul era cea mai indreptatita sa fac aacest lucru...pe masura ce etapele au incepuyt sa treaca si arbitrii sa greseasca in favoarea cfr-ului a inceput sa ma cuprinda o greata profunda si am ajuns sa fiu dezgustat de atitudinea oamenilor de la aceasta echipa..sunteti de rahat si sincer chiar vreau sa nu luati titlul..SUNTETI DE CACAT:!!!!!

•  08 Martie 2008, 11:49

afara din arbitraj,nu vezi o lovitura de pedeapsa dar nici asa sa nu vezi 2 lovituri de pedeapsa intr-un meci. Nu ati spus voi de le federatie ca pe cine greseste flagrant il dati afara din arbitraj ?SUNTETI NISTE NESIMTITI

•  08 Martie 2008, 11:46

FOARTE BINE CA A FOST PEDEPSIT TUDOR!MERITA EXCLUS DIN ARBITRAJ PENTRU CA UN PENALTY CA ALA IL VEDEA SI UN COPIL!DACA ARBITRA IN STRAINATATE AVEA CURAJ SA NU-L DEA? CRED CA ARE PROBLEME PSIHICE PENTRU CA EL NICI ACUM NU RECUNOASTE CA A GRESIT!

•  08 Martie 2008, 11:41

Daca nu-l scoateti din arbitraj pe Tudor, asta o sa fie omorit pe vreundeva! Voi nu intellegeti ca nu mai este cale de intoarcere!!? Scoateti-l din arbitraj cit inca mai traieste, jartelelor...

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 6
Comentează