Comentarii (59)
 •  08 Martie 2008, 03:53

16 din 21 de greseli pro Steaua inseamna INTENTIE si nu greseala. Tudor ar trebuii exclus din arbitraj daca aceste lucruri au fost constatate. Oamenilor in general trebuie sa li se dea pedepse mai mari decat eventualele profituri care are putea reiesii din : frauda,furt,crima,rapire etc. La cum arunca Becali cu Milioanele ( de lei?) , 6 etape si 1 milion ( de lei ) e extraordinar nu numai pentru Tudor ci pentru orice arbitru din fotbalul romanesc. Taiati raul din Radacina ( Becali, FRF, Lege )

•  08 Martie 2008, 03:47

Fratilor, Poate cineva sa verifice cate etape au luat arbitrii care au pus puncte in sacul CFR-ului?

•  08 Martie 2008, 03:12

Da, Steaua va ajunge unde ii este locul! La retrogradare. Mai cateva sezoane.

•  08 Martie 2008, 02:52

SUNTETI NISTE NENOROSIMTITI, PUTETI FACE CE VRETI, TOT BUCURESTIUL VA LUA CAMPIONATU', ADIK STEAUAAAAAAAAA!!!! IN NOAPTEA DE 7 MARTIE AM VAZUT UN ARBITRAJ DICTAT SI SUPERMURDAR, AS VREA SA VAD DAK SE IA MASURI, MACAR 2 ETAPE PT ARDELEANU ALA. APROPO, NIMIK NU S-A DISCUTAT PE MARGINEA FAZELOR CU PROBLEME DIN MECIUL CHEFERE-BUZAU. E CLAR, FEDERATIA CEA FURACIOASA TRAGE CU CLUJUL NO PROBLEMA, THEY WILL LOSE> FORZAAAAAAAAA STEAAAAAAAUUUUUUUAAAAAAAAAAA!!!!

•  08 Martie 2008, 02:50

daca e albitru mijit de ce aceapta partida scos definitiv dion albitraj in asemenea situatii 16 greseli intentionate ??!!

•  08 Martie 2008, 02:32

Scuze ..D-ul Dragomir am vrut sa zic viciere de rezultat.Ce nu inteleg eu din acest joc murdar este de ce CFR-ul nu ia foc? Poate noi suporterii suntem prea mici ,in comparatie cu manevrele din acest fotbal din ROMANIA PS: eu nu sunt suporter al celor doua echipe angrenate in acest joc murdar,dar trebuie pusa o intrebare de ce se lasa sa treaca vicierea rezultatului? Asta nu poate sa raspunda decat federatia ,poate peste 50 de ani......

•  08 Martie 2008, 02:22

Pacat de acest ziar pacat de cei din tv,va place numai senzationalul ,dar nici unii dintre voi nu au dat macar un indiciu cand acest arbitru de tot r..a spus daca voi ziceti ca a fost 11 m eu ce sa zic daca pe un om al faci betiv el ce sa zica ,ca asa este. Rusine tuturor . Unde este MITICA cel tare presedintele ligii ,care liga JIJI si banii lui. Asta este pacat ca avem si reprezentant la forurile europene,sa inteleg ca si acolo forza este tot spaga. MITICA actioneaza legal viciere de reault

•  08 Martie 2008, 02:13

RUSINE..pacat ca suntem in UE ,dupa mine pentru viciere asa grosolana de rezultat si cu mistourile pe care lea facut acest arbitru manjit la TV ,6 etape este parfum fata de cat a furat el.. Eu in locul acestei federatii care vrea sa fie corecte asi veni cu o propunere : meciul sa se rejoace,arbitrii sa fie din UE ,iar acest brad.. sa fie exclus pe viata ,sa nu zic sa fie dat in judecta,dar cum merg treburile la noi ,TUDORICA o sa ramana cu 6 et suspendare si JIJI cu butoanele lui campion ok!

•  08 Martie 2008, 02:09

Muiesan voia fault la portar la autogolul lui hirschfeld si fault in atac la dayro, pepe si goian cind cadu, manuel si fabbiani ii tineau de tricouri la toate fazele fixe ale steleistilor. In plus a cerut ca Goian sa fie eliminat pt. deficienta de calciu la cotul in gura pe care i l-a aplicat zdreanta de trica. Alte greseli pe lista lui muiesan: publicul s-a bucurat la golurile stelistilor, lacatus a auzit injuraturile lui trica, dayro le-a facut mucii cravata fundasilor cufuristi...

•  08 Martie 2008, 01:58

1."....in staresa marchjeze si asta e normal pt adevarul sa iasa la iveala ntotdeauna jegosilor...." 2."...citeste mai bine inainte sa comenteze.." 3."...astia de la GSP imi modificasera pe primul" Ti-au modificat textul?..vai de capu'tau!...si mai si insisti!!!

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Comentează