Alte știri din fotbal
MM Stoica, cucerit de rival: „Atenție, e poate cel mai bun jucător din Superliga!”
0
Steaua - FC Bihor, în etapa #4 din play-off-ul Ligii 2 » Lincar are un examen greu în Ghencea
0
Sepsi - FC Voluntari, în play-off-ul din Liga 2 » „Finală” pentru promovarea directă în Superliga
0
Ce se întâmplă cu Mirel Rădoi după disputa cu Becali » Mihai Stoica: „Am vorbit cu el”
1
Știri din fotbal internațional
Transformare fizică incredibilă a fostului internațional coechipier cu Mutu! » „S-a retras în munți și s-a dedicat religiei”
0
„Dame un grrrrr” » Atletico Madrid a râs de Barcelona printr-un clip viral postat pe contul oficial
3
Coșmarul Barcelonei contraatacă: „Nebunie să acuzi un jaf. Parcă n-ar fi primit 8 penalty-uri!”
4
Diego Simeone: „Ori de câte ori înfruntăm Barcelona, ajung la concluzia că există o singură modalitate de a o face”
0
Lifestyle
Ioana Cosma: „Ești una dintre cele mai frumoase sportive” » Replică hazlie: „Pun o poză în lenjerie, bubuie Instagramul!”
15
Ce amintiri! Cum a cucerit-o Mircea Lucescu pe Neli în tramvaiul din Grozăvești: „Era timid, nu îndrăznea să mă ia de mână!”
5
Averea lui Mircea Lucescu: fotbal, afaceri imobiliare și cele două companii la care avea acțiuni pe Bursă
9
Prezentatoarea s-a afișat cu fotbalistul mai tânăr cu 11 ani și a „rupt” Internetul: „Genul de dragoste...”
2
Hackerii Moscovei au spart zeci de conturi ale Forțelor Aeriene Române, ...
Libertatea
Imagini virale cu un robot umanoid care alungă mistreți pe o stradă din ...
Adevărul
Big Brother pe stadioanele din România! » Ce presupune concret Legea ...
GSP SPECIAL
Glenn Corn, fost oficial CIA și profesor la Institutul de Politică ...
Libertatea
ba ANALFABETLE, citeste mai bine inainte sa comenteze. nu ai vazut ca am scris alt mesaj pt ca astia de la GSP imi modificasera pe primul?? fraiere i-ati ochelari sau iti fac cadou eu o pereche???
Mare ANALFABET esti bah filipoviçi!!!Stai dr@cu in banca ta ca rade o tara intreaga de tine...te faci de toata bafta! "E grele" vorbele tale!!!
ridicol.. absolut ridicol... fotbalul romanesc este ingropat in cacat, si asa va ramane... chetiile care le vad ca se intampla in campionatul asta ma lasa intr-o stupoare similara cu criza din darfur... cum naiba se mai intampla chestii de-astea in lumea moderna...
La cat aluat se pise pe baremurile federatiei
ba astia de la GSP eu am scris " sa ma C.A.C nu sa ma inchin asa ca acum cu separarri sigur va aparea cum scrisesem prima data
sa ma cac in gura comisiei si a celor in fruntea fobalului romanesc pt suspendarea lui TUDOR. Rusine, Rusine, Rusine, nenorocitilor mie scarba de voi .de ce nu il suspendati si pe papleaca ala de arbitru care a dat un 11m gratis cfrului azi aaa???? voi nu vedeti ca nici macar nu sunt in staresa marchjeze si asta e normal pt adevarul sa iasa la iveala ntotdeauna jegosilor....
Pai si Ciprian Dansa pt. ca nu l-a eliminat pe Cadu la cotul in gat dat lui Simion si pt. ca a dat un penalty 'moca' asta seara pt. CFR cate etape va sta??? Va sta macar doua??? ALO FRF??? Vretzi sa distrugetzi fotbalul romanesc?
daca tt sunt cinstiti cei de la cluj.. de ce nu pedepsesc si arbitrii care ii ajuta? ca vad ca tt au influenta
la cati bani a luat... poa sa stea si un campioanat intreg... bv lui ;)
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.