Alte știri din fotbal
Zeljko Kopic a revenit în România și a spus totul despre despărțirea de Dinamo: „Acum nu mai trebuie să intri pe Google ca să mă cauți”
2
Bombă la CFR Cluj! Ioan Varga trebuie să-i plătească o avere jucătorului aruncat peste bord de Dan Petrescu: „Tratament abuziv, vădit nelegal”
0
Hermannstadt s-a despărțit de jucătorul adus în iarnă! Anunțul oficial al sibienilor după retrogradarea în Liga 2
0
FCSB a transferat cel mai bun marcator din afara careului mare!
3
Știri din fotbal internațional
Șoc la supermarket în Mexic: ce cumperi cu 100 de lei la București vs 400 de pesos în CDMX
2
Haos uriaș înaintea startului Cupei Mondiale! Mii de protestatari au blocat drumul spre stadionul meciului de deschidere
0
Măsuri extraordinare în ajunul deschiderii Mondialului » A dat decret prezidențial pentru telemuncă obligatorie!
0
Primire șocantă de care au avut parte belgienii în SUA » Americanii i-au percheziționat la sânge chiar pe pistă!
2
Lifestyle
Au ales cele mai sexy 11 partenere de fotbaliști care vor merge în America
1
Ce poți face în Mexic cu „incredibila” sumă de 1,3 lei? » Surpriză totală la aterizare, după ce am călătorit în avion cu naționala Tunisiei!
11
Și Dennis Man s-a căsătorit astăzi: căpitanul Stanciu i-a fost naș
8
Denis Alibec s-a căsătorit discret cu fosta gimnastă
10
Un acord cu Teheranul s-ar putea semna într-o săptămână sau în câteva luni, ...
Libertatea
Șoferul camionului care a făcut dezastru în Constanța susține că i s-a ...
Adevărul
Avem LISTA COMPLETĂ de premieri olimpice, ținută doi ani la secret de COSR ...
GSP SPECIAL
Condamnarea definitivă a medicului Dorel Săndesc, anulată de Înalta Curte ...
Libertatea
ba ANALFABETLE, citeste mai bine inainte sa comenteze. nu ai vazut ca am scris alt mesaj pt ca astia de la GSP imi modificasera pe primul?? fraiere i-ati ochelari sau iti fac cadou eu o pereche???
Mare ANALFABET esti bah filipoviçi!!!Stai dr@cu in banca ta ca rade o tara intreaga de tine...te faci de toata bafta! "E grele" vorbele tale!!!
ridicol.. absolut ridicol... fotbalul romanesc este ingropat in cacat, si asa va ramane... chetiile care le vad ca se intampla in campionatul asta ma lasa intr-o stupoare similara cu criza din darfur... cum naiba se mai intampla chestii de-astea in lumea moderna...
La cat aluat se pise pe baremurile federatiei
ba astia de la GSP eu am scris " sa ma C.A.C nu sa ma inchin asa ca acum cu separarri sigur va aparea cum scrisesem prima data
sa ma cac in gura comisiei si a celor in fruntea fobalului romanesc pt suspendarea lui TUDOR. Rusine, Rusine, Rusine, nenorocitilor mie scarba de voi .de ce nu il suspendati si pe papleaca ala de arbitru care a dat un 11m gratis cfrului azi aaa???? voi nu vedeti ca nici macar nu sunt in staresa marchjeze si asta e normal pt adevarul sa iasa la iveala ntotdeauna jegosilor....
Pai si Ciprian Dansa pt. ca nu l-a eliminat pe Cadu la cotul in gat dat lui Simion si pt. ca a dat un penalty 'moca' asta seara pt. CFR cate etape va sta??? Va sta macar doua??? ALO FRF??? Vretzi sa distrugetzi fotbalul romanesc?
daca tt sunt cinstiti cei de la cluj.. de ce nu pedepsesc si arbitrii care ii ajuta? ca vad ca tt au influenta
la cati bani a luat... poa sa stea si un campioanat intreg... bv lui ;)
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.