Alte știri din fotbal
Acuză după U Cluj - Petrolul: „A fost penalty clar!” » Prunea i-a dat dreptate
1
Alexandru Chipciu cere o schimbare la U Cluj: „E clar că nu mai merge”
1
Ricardo Sousa l-a impresionat pe Prunea: „Știe meserie”
0
Sergiu Hanca, de pe locul al doilea: „Peste așteptări pentru unii. Noi suntem împotriva tuturor”
0
Știri din fotbal internațional
Rivala din Serie A i-a „suflat” lui Chivu un jucător din academie
0
Kimmich, nemulțumit și după ce „le-a stins lumina” șvabilor: „Scandalos!”
0
Enzo Maresca, încrezător după a doua victorie pe banca lui Manchester City: „Am meritat pe deplin”
0
Egalați în prelungiri, de la 2-0! » Jucătorii lui Davide Ancelotti, furioși pe arbitru: „Este un scandal!”
0
Lifestyle
Fosta iubită s-a dezbrăcat și a postat provocator, după ce în patul fotbalistului a apărut o nouă „cucerire”
2
Au semnat actele pentru stadionul de 115 milioane de euro din România: „În sfârșit!”
8
Prinși în «ofsaid» » Internaţionalul n-a mai putut ascunde relația cu Valentina: „Ești în patul lui!”
3
Artista faimoasă din România a cântat imnul echipei la meciul din Superligă: „Am avut emoții uriașe!”
1
Șase luni de război în Iran. Cele șase consecințe care au schimbat regiunea ...
Libertatea
Cum sunt umflate prețurile la benzinării. O anomalie greu de justificat: ...
Adevărul
De față cu Mitică Dragomir, talentul uitat al Diviziei A a fost premiat pe ...
GSP SPECIAL
INTERVIU Ce e așa special la cel mai nou serial disponibil pe HBO Max: ...
Libertatea
ba ANALFABETLE, citeste mai bine inainte sa comenteze. nu ai vazut ca am scris alt mesaj pt ca astia de la GSP imi modificasera pe primul?? fraiere i-ati ochelari sau iti fac cadou eu o pereche???
Mare ANALFABET esti bah filipoviçi!!!Stai dr@cu in banca ta ca rade o tara intreaga de tine...te faci de toata bafta! "E grele" vorbele tale!!!
ridicol.. absolut ridicol... fotbalul romanesc este ingropat in cacat, si asa va ramane... chetiile care le vad ca se intampla in campionatul asta ma lasa intr-o stupoare similara cu criza din darfur... cum naiba se mai intampla chestii de-astea in lumea moderna...
La cat aluat se pise pe baremurile federatiei
ba astia de la GSP eu am scris " sa ma C.A.C nu sa ma inchin asa ca acum cu separarri sigur va aparea cum scrisesem prima data
sa ma cac in gura comisiei si a celor in fruntea fobalului romanesc pt suspendarea lui TUDOR. Rusine, Rusine, Rusine, nenorocitilor mie scarba de voi .de ce nu il suspendati si pe papleaca ala de arbitru care a dat un 11m gratis cfrului azi aaa???? voi nu vedeti ca nici macar nu sunt in staresa marchjeze si asta e normal pt adevarul sa iasa la iveala ntotdeauna jegosilor....
Pai si Ciprian Dansa pt. ca nu l-a eliminat pe Cadu la cotul in gat dat lui Simion si pt. ca a dat un penalty 'moca' asta seara pt. CFR cate etape va sta??? Va sta macar doua??? ALO FRF??? Vretzi sa distrugetzi fotbalul romanesc?
daca tt sunt cinstiti cei de la cluj.. de ce nu pedepsesc si arbitrii care ii ajuta? ca vad ca tt au influenta
la cati bani a luat... poa sa stea si un campioanat intreg... bv lui ;)
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.