Comentarii (59)
 •  08 Martie 2008, 01:43

ba ANALFABETLE, citeste mai bine inainte sa comenteze. nu ai vazut ca am scris alt mesaj pt ca astia de la GSP imi modificasera pe primul?? fraiere i-ati ochelari sau iti fac cadou eu o pereche???

•  08 Martie 2008, 01:37

Mare ANALFABET esti bah filipoviçi!!!Stai dr@cu in banca ta ca rade o tara intreaga de tine...te faci de toata bafta! "E grele" vorbele tale!!!

•  08 Martie 2008, 01:32

ridicol.. absolut ridicol... fotbalul romanesc este ingropat in cacat, si asa va ramane... chetiile care le vad ca se intampla in campionatul asta ma lasa intr-o stupoare similara cu criza din darfur... cum naiba se mai intampla chestii de-astea in lumea moderna...

•  08 Martie 2008, 01:31

La cat aluat se pise pe baremurile federatiei

•  08 Martie 2008, 01:24

ba astia de la GSP eu am scris " sa ma C.A.C nu sa ma inchin asa ca acum cu separarri sigur va aparea cum scrisesem prima data

•  08 Martie 2008, 01:22

sa ma cac in gura comisiei si a celor in fruntea fobalului romanesc pt suspendarea lui TUDOR. Rusine, Rusine, Rusine, nenorocitilor mie scarba de voi .de ce nu il suspendati si pe papleaca ala de arbitru care a dat un 11m gratis cfrului azi aaa???? voi nu vedeti ca nici macar nu sunt in staresa marchjeze si asta e normal pt adevarul sa iasa la iveala ntotdeauna jegosilor....

•  08 Martie 2008, 01:18

Pai si Ciprian Dansa pt. ca nu l-a eliminat pe Cadu la cotul in gat dat lui Simion si pt. ca a dat un penalty 'moca' asta seara pt. CFR cate etape va sta??? Va sta macar doua??? ALO FRF??? Vretzi sa distrugetzi fotbalul romanesc?

•  08 Martie 2008, 01:16

daca tt sunt cinstiti cei de la cluj.. de ce nu pedepsesc si arbitrii care ii ajuta? ca vad ca tt au influenta

•  08 Martie 2008, 01:15

la cati bani a luat... poa sa stea si un campioanat intreg... bv lui ;)

• 1
  • •••
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Comentează