Alte știri din fotbal
Victor Angelescu, după ce Dobre și-a pus „lumea în cap”: „Asta e realitatea”
4
Ioan Andone l-a pulverizat în direct la TV pe căpitanul Alex Dobre: „Nu se pune problema să îl mai lași să joace”
12
Gică Craioveanu nu își explică două momente-cheie din U Cluj - Craiova 4-0
2
Ioan Ovidiu Sabău spune că la U Cluj a avut loc o mare schimbare față de mandatul lui: „Ajutau mai puțin”
4
Știri din fotbal internațional
Ce a spus Diego Simeone după ce a calificat Atletico în semifinala Ligii Campionilor: „Dacă nu ataci, pierzi”
0
Arne Slot a „explodat” după eliminarea din Liga Campionilor: „Împotriva noastră!”
0
Veste-șoc după seara de Liga Campionilor: ratează Campionatul Mondial!
0
Gesturile lui Raphinha în fața fanilor lui Atletico, la final: „Jaf!” » Replica madrilenilor
0
Lifestyle
Ioana Cosma: „Ești una dintre cele mai frumoase sportive” » Replică hazlie: „Pun o poză în lenjerie, bubuie Instagramul!”
15
Ce amintiri! Cum a cucerit-o Mircea Lucescu pe Neli în tramvaiul din Grozăvești: „Era timid, nu îndrăznea să mă ia de mână!”
5
Averea lui Mircea Lucescu: fotbal, afaceri imobiliare și cele două companii la care avea acțiuni pe Bursă
9
Prezentatoarea s-a afișat cu fotbalistul mai tânăr cu 11 ani și a „rupt” Internetul: „Genul de dragoste...”
2
Hackerii Moscovei au spart zeci de conturi ale Forțelor Aeriene Române, ...
Libertatea
De la hobby la profit. Tânărul care crește păsări „ca la țară” pentru a ...
Adevărul
Big Brother pe stadioanele din România! » Ce presupune concret Legea ...
GSP SPECIAL
Războiul din Iran lasă Ucraina fără rachete Patriot, dar și fără ...
Libertatea
ba voi astia care ati vazut aseara ca CFR a fost avantajata va zic ceva: sunteti niste paranoici si neadaptati. mai calmati-va mai ca poate faceti vreo comotie. defapt cu prostu nu te poti pune ca are mintea odihnita... daca meciul nu a fost corect eu zic ca in semn de protest sa va dati foc sau sa va aruncati de pe bloc...poate asa o sa ramaneti si voi in istorie.
Cum sa fie suspendat pe viata, cand LA ANU iar are nevoie stOAIA de el?
"Federalii i-au dat dreptate lui Mureşan în nu mai puţin de 16 situaţii" Nu ma intereseaza Steaaua, CFR, sau alta echipa. Modul aste de repros "ba pe-a matii" este stupid si contraproductiv. Ca si tendinta FRF de-a proteja arbitrii care gresesc. Trebuie vazut arbitrajul in sine. Din ce reiese din articol Tudor a arbitrat de la cap la coada PRO STEAUA. Ori asta numai greseala nu poate fi catalogata. Bine ar face ca toti sefii de cluburi, in cazuri similare sa protes
personal am sa fac rost de toate meciurile din campionat si cupa cfr-ului si am sa scot pe dvd-uri (nu dvd, ci dvd-uri) fazele in care au fost avatnajati dar si dezavantajati. sunt convins cai am sa umplu cateva dvd-uri bune cu decizii pro si am sa gasesc doar cateva faze cu decizii care i-au dezavantajat. pe langa cele din meciul cu steaua, nu cred ca voi mai gasi prea multe. cand am sa reusesc sa fac dvd-urile le voi trimite la frf si uefa sa judece ei
Primul gol de aseara al chefereului a plecat din off-side.Cel de-al 2 lea gol trebuia anulat.obstructie facuta de fabbiani unui jucator buzoian.trebuia oprit jocul. Si nu a fost penalty atunci cand a ratat Cadu. cfr-ista du-te cat poti de tare.
pe viata trebuia suspendat...oricum caseta ajunge la uefa...
Cind becali a spus ca are incredere in tudor stia el ce spune, il burdusise cu atitia bani ca nu putea arbitra decit intr-un singur sens. Eu daca as fi suporter al stelei as recunoaste ca victoria i se datoreaza lui tudor, iar daca as fi al cfr-ului as recunoaste un penalty gratuit aseara dar victoria nu e datorata arbitrului cum nu a fost nici cea cu craiova.
citit pe site-uri la concurenta cum arbitrajul de aseara a fost pro-CFR.onlinesport.ro - acolo e tot.acum nu se sesizeaza nimeni?
of... cele 500 de caractere... Pe scurt despre unii patroni (simple pareri): - Muresan: dorinta de a lua titlul cu orice pret i-a intunecat mintile - Copos: un zgarcit care a crezut ca din fotbal se pot castiga multi bani; acum vede ca s-a inselat... - Becali: indecent de bogat, avere in mare parte nemeritata (speculatii) dar uman totusi; in fotbal se comporta identic cu Muresan, pacat de amandoi ! - Iancu: o vreme mi-a placut apoi au inceput si la el derapajele;e un tip cerebral, isi va re
Bai baieti mi-e scarba de jocurile de culise din fotbalul romanesc. Mi-e scarba de influenta pe care o poate avea un oarecare Muresan, Muntean, Moldovean.Numele e cu totul neconcludent, dar a tine pe bara unul dintre cei mai buni arbitri nu e normal. Despre coatele in gura la Goian si Dica nu s-a spus nimic, despre jocul violent practicat de CFR si trecut cu vederea de toata lumea nu s-a scris iarasi nimic.Dragi redactori la GSP mai scrieti si despre ce e important: fotbalul jucat, nu polemicile
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.