Comentarii (59)
 •  08 Martie 2008, 11:34

ba voi astia care ati vazut aseara ca CFR a fost avantajata va zic ceva: sunteti niste paranoici si neadaptati. mai calmati-va mai ca poate faceti vreo comotie. defapt cu prostu nu te poti pune ca are mintea odihnita... daca meciul nu a fost corect eu zic ca in semn de protest sa va dati foc sau sa va aruncati de pe bloc...poate asa o sa ramaneti si voi in istorie.

•  08 Martie 2008, 11:24

Cum sa fie suspendat pe viata, cand LA ANU iar are nevoie stOAIA de el?

•  08 Martie 2008, 10:25

"Federalii i-au dat dreptate lui Mureşan în nu mai puţin de 16 situaţii" Nu ma intereseaza Steaaua, CFR, sau alta echipa. Modul aste de repros "ba pe-a matii" este stupid si contraproductiv. Ca si tendinta FRF de-a proteja arbitrii care gresesc. Trebuie vazut arbitrajul in sine. Din ce reiese din articol Tudor a arbitrat de la cap la coada PRO STEAUA. Ori asta numai greseala nu poate fi catalogata. Bine ar face ca toti sefii de cluburi, in cazuri similare sa protes

•  08 Martie 2008, 09:47

personal am sa fac rost de toate meciurile din campionat si cupa cfr-ului si am sa scot pe dvd-uri (nu dvd, ci dvd-uri) fazele in care au fost avatnajati dar si dezavantajati. sunt convins cai am sa umplu cateva dvd-uri bune cu decizii pro si am sa gasesc doar cateva faze cu decizii care i-au dezavantajat. pe langa cele din meciul cu steaua, nu cred ca voi mai gasi prea multe. cand am sa reusesc sa fac dvd-urile le voi trimite la frf si uefa sa judece ei

•  08 Martie 2008, 09:46

Primul gol de aseara al chefereului a plecat din off-side.Cel de-al 2 lea gol trebuia anulat.obstructie facuta de fabbiani unui jucator buzoian.trebuia oprit jocul. Si nu a fost penalty atunci cand a ratat Cadu. cfr-ista du-te cat poti de tare.

•  08 Martie 2008, 09:38

pe viata trebuia suspendat...oricum caseta ajunge la uefa...

•  08 Martie 2008, 09:37

Cind becali a spus ca are incredere in tudor stia el ce spune, il burdusise cu atitia bani ca nu putea arbitra decit intr-un singur sens. Eu daca as fi suporter al stelei as recunoaste ca victoria i se datoreaza lui tudor, iar daca as fi al cfr-ului as recunoaste un penalty gratuit aseara dar victoria nu e datorata arbitrului cum nu a fost nici cea cu craiova.

•  08 Martie 2008, 09:32

citit pe site-uri la concurenta cum arbitrajul de aseara a fost pro-CFR.onlinesport.ro - acolo e tot.acum nu se sesizeaza nimeni?

•  08 Martie 2008, 09:31

of... cele 500 de caractere... Pe scurt despre unii patroni (simple pareri): - Muresan: dorinta de a lua titlul cu orice pret i-a intunecat mintile - Copos: un zgarcit care a crezut ca din fotbal se pot castiga multi bani; acum vede ca s-a inselat... - Becali: indecent de bogat, avere in mare parte nemeritata (speculatii) dar uman totusi; in fotbal se comporta identic cu Muresan, pacat de amandoi ! - Iancu: o vreme mi-a placut apoi au inceput si la el derapajele;e un tip cerebral, isi va re

•  08 Martie 2008, 09:24

Bai baieti mi-e scarba de jocurile de culise din fotbalul romanesc. Mi-e scarba de influenta pe care o poate avea un oarecare Muresan, Muntean, Moldovean.Numele e cu totul neconcludent, dar a tine pe bara unul dintre cei mai buni arbitri nu e normal. Despre coatele in gura la Goian si Dica nu s-a spus nimic, despre jocul violent practicat de CFR si trecut cu vederea de toata lumea nu s-a scris iarasi nimic.Dragi redactori la GSP mai scrieti si despre ce e important: fotbalul jucat, nu polemicile

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Comentează