FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - CSU CRAIOVA

6 jucători de la academia lui Gică Popescu, cedați gratis la Universitatea Craiova

Gică Popescu / Sursă foto: Facebook
Gică Popescu / Sursă foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat luni, 07 martie 2022 15:59 / Actualizat luni, 07 martie 2022 16:40

Cu puțin timp înaintea meciului pe care Farul Constanța îl dispută în deplasare cu Universitatea Craiova, Gică Popescu, președintele constănțenilor, i-a cedat formației oltene șase juniori din academia pe care o conduce.

Leonard Tîrşogoiu (atacant), Cosmin Stancu (fundaş central), Ionuţ Mitrache (mijlocaş central), Bogdan Pătru (fundaş stânga), Cosmin Raicovici (mijlocaş stânga), toți născuți în 2005, plus atacantul Adrian Daniel Buţurcă (născut 2004) sunt cei șase fotbaliști cedați gratis de academia lui Gică Popescu la Universitatea Craiova.

Tranzacția s-a realizat cu câteva zile înaintea meciului pe care Farul, formație unde Gică Popescu e președinte, îl joacă la Craiova, cu CS Universitatea.

Reghecampf, supărat pe un jucător important al Universității Craiova » De ce nu mai mizează pe el
UNIVERSITATEA CRAIOVA
Reghecampf, supărat pe un jucător important al Universității Craiova » De ce nu mai mizează pe el

„I-am cedat definitiv, fără niciun procent şi fără niciun ban”

Paul Răducan, conducătorul academiei lui Gică Popescu, a oferit lămuriri despre cei șase tineri fotbaliști ajunși în Bănie. Oficialul a recunoscut că fotbaliștii au fost cedați gratis, fără alte pretenții sau clauze. 

„Noi am fost deschişi întotdeauna colaborării şi am mai dat şi în trecut jucători Universităţii Craiova. Am semnat transferul a şase jucători de perspectivă. I-am cedat definitiv, fără niciun procent şi fără niciun ban, tot pentru a îmbunătăţi colaborarea dintre noi. Am luat această decizie pentru fotbal şi pentru educaţie. 

Repet: nu am făcut-o pentru bani! Vreau să subliniez că aceşti jucători au ajuns acolo ca urmare a solicitărilor primite din partea celor de la Universitatea Craiova pentru anumite posturi. Asta nu îneamnă că sunt cei mai buni. Avem şi alţi jucători de mare valoare, în care ne punem toate speranţele că vor reuşi să-şi facă loc în fotbalul de înaltă performaţă.

Vor urma şi alte plecări în viitor, atât la Universitatea Craiova, cât şi la alte echipe care ne solicită juniorii, dar de data aceasta a fost fără procente”, a spus Paul Răducan, conform Gazeta de Sud

VIDEO Bucătarul Universității Craiova a crescut la Școala de Fotbal Gică Popescu. Istoric de fotbalist, poreclă de Balon de Aur. Secretele lui Andrei Voica :)

Citește și alte știri de actualitate: 

Cum a reușit FCSB să-l transfere pe Octavian Popescu » De ce nu a rămas la Rapid sau la Universitatea Craiova

EXCLUSIV Edward Iordănescu amenință: „Dacă Gigi Becali mai face asta, special nu-l mai iau pe Tavi Popescu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
valli0604
valli0604  •  18 August 2022, 13:42

La o verificare simpla a AJF Dolj , a numelor celor care au fost ..cedati .. se observa clar ca toti , in continuare figureza la AGP.........! Probabil ca sunt doar in probe......

ipsilante
ipsilante  •  09 Martie 2022, 13:36

Cand il pierzi prosteste pe Octavian Popescu, GRATIS, tocmai la rivala ta, atunci avem o imagine clara, cat de bine, inteligent si profesionist se lucreaza cu "viitorul" Stiintei, la acest club! La fel si cu Vlad, iar ca ei doi, au mai fost pierduti si alti juniori capabili care nu fac decat sa confirme incoerenta si deficientele din conducearea Stiintei. Interesele contradictorii la varf, au pagubit clubul si saracit vitrina cu trofee. Deci, ce incredere sa avem noi, suporterii, ca se actioneaza in ineresul echipei Universitatea Craiova? ZERO!

davidgraham
davidgraham  •  09 Martie 2022, 07:11
Postat de klauz pe 07 Martie 2022, 16:21

Inseamna ca farul ia azi o omenie si de acolo! Cunoastem reteta...

Si lua prostia ta din cap. Cat fu scoru' Telespane ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează