FOTBAL  »  Superliga  »  

7 scurte » A uitat Becali că n-a câștigat titlul de 4 ani? Despre serviciile secrete în fotbal. Când vine Șumudică la FCSB? Umilințele de la judo, nerezolvate după 6 luni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 aprilie 2019 09:54

7 scurte - rezumatul rapid al celor mai interesante subiecte recente remarcate de Cătălin Țepelin, redactorul șef al Gazetei Sporturilor.

Cinci comentarii:

1. Gigi Becali se mândrește cu Clinceniul, liderul din B pe care-l finanțează: „Le-am demonstrat specialiștilor că mă pricep la fotbal!”. Gata, asta era singura dovada care lipsea! În rest, totul OK. Ce mai contează că FCSB n-a câștigat titlul în ultimii 4 ani? 

2. De la Cornel Dinu am aflat acum câteva săptămâni cum le ținea SRI-ul de șase celor de la CFR să ia un campionat (sau mai multe, cine știe?). Acum, un alt om care știe lucruri spune explicit că „băieții cu ochi albaștri” sunt băgați adânc în Liga 1: „Fotbalul e un fenomen de masă, cum să-l lași liber?”. Nicio legătură cu apariția „ultrașilor” pe la diverse proteste ori cu orașele care apar și dispar de pe harta fotbalului în funcție de interese politice sau acces la finanțări. 

3. Marius Vizer demisionează de la Federația Română de Judo. Rămâne președintele Federației Internaționale, de unde va privi mai detașat cum se bagă mizeria sub preș. Au trecut aproape 6 luni de la investigația Gazetei despre bătăile aplicate sportivelor la lotul olimpic și o anume Comisie de Etică din COSR încă n-a terminat de audiat victimele. Care e termenul de prescriere pentru durere? 

4. Șumudică s-a plictisit de atâta fotbal-spectacol din Arabia și își caută provocări pe-acasă. Acum s-a luat în bețe cu Duckadam, un destul de probabil viitor coleg. Nu, șeicii n-au nevoie de un președinte de imagine, în schimb aș putea paria că la un moment dat, nu foarte îndepărtat, Șumudică va fi antrenorul FCSB-ului. Ce cotă o fi? 

5. Arhivele redacțiilor spun cel mai bine povestea sportului. De exemplu, imaginile publicate azi de Gazetă. Acum 14 ani, Hagi îl mângâia părintește pe creștet pe George Ganea, piciul ghemuit în brațele tatălui său într-un studio TV. Azi, tânărul bărbat dă două goluri la debut și îi sare în brațe lui Gică, recunoscător pentru încredere. 

hagi ganea

Plus două recomandări:

1. Cine promovează la vară în Liga 1? Petrolul pare a avea cel mai bun culoar, dar și U Cluj privește cu optimism finalul de sezon. O analiză amplă - aici

2. Controversa pe Moruțan. E corect cum îl tratează clubul sau merită mai multă încredere? Argumente pro/contra + sondaj, aici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
observator_federal
observator_federal  •  10 Aprilie 2019, 10:38

Extraordinar, deci „băieții cu ochi albaștri” sunt băgați adânc (și) în Liga 1! Păi nu sunt peste tot? Și care-i problema, că doar ei sunt în majoritate - cum altfel? - ”steliști de mici” și asta explică lucrurile total anormale care sunt permise în fotbalul nostru, legate de nefericitul experiment Fcsb... Confuzia între Steaua și Fcsb cultivată sistematic în massmedia (independentă financiar și echidistantă), are ca urmare (și scop?) perpetuarea acestor anomalii... Până când?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close