LIGA 1  ·  STATISTICĂ

74 de străini prezenţi pe teren în etapa a 11-a

Articol de - Publicat marti, 19 octombrie 2010 00:00

74 de jucători străini au evoluat în runda a 11-a, 63 fiind titulari.

Întîlnirea Vaslui-CFR a consemnat cel mai mare număr de străini prezenţi pe teren în actuala ediţie, 18. Chiar dacă V. Hizo a introdus în unsprezecele de start 5 români, iar pînă la final a intrat şi R. Costin, ardelenii “au plusat” pentru stabilirea recordului cu 10 străini.

Cele două formaţii sunt echipele cu cei mai mulţi astfel de jucători utilizaţi în meciurile jucate din actualul sezon, 20 CFR şi 19 Vaslui. La polul opus, Sportul şi Victoria Brăneşti au bifat toate partidele numai cu jucători autohtoni. Un caz singular l-a reprezentat FCM Tg. Mureş în disputa din etapa a 9-a, mureşenii conduşi de Ioan Ovidiu Sabău apelînd contra Craiovei numai la români.

În ultima etapă, străinii au marcat 11 din cele 32 de goluri, în total ei trecîndu-şi în cont 85 de reuşite în campionatul 2010/2011.

Unul din cei doi  lideri ce conduc topul golgeterilor este brazilianul Eric, acesta alături de un alt conaţional, Cassio ,sunt singurii fotbalişti din Liga 1 ce au reuşit să bifeze 3 duble.Cum au încercat frații interlopului Emi Pian să-l omoare pe presupusul ucigaș al liderului clanului Duduianu. Imagini surprinse de camere
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
16:30 Snooker
Finala CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Manchester City - Lyon
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1