FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTARE

A încălcat regulamentul! Un fotbalist al unei echipe din play-off, suspectat că și-a ascuns problemele

Imagine postată de Lopez, pe contul personal de Instagram, din vacanța de iarnă
Imagine postată de Lopez, pe contul personal de Instagram, din vacanța de iarnă

Articol de - Publicat duminica, 04 februarie 2018 09:00

Dani Lopez a încălcat regulamentul de ordine interioară al clubului și-a fost la schi în pauza de iarnă, acolo unde s-ar fi accidentat și a ascuns problemele când a revenit la echipă. 

În meciul cu Astra, de vineri seară, Gică Hagi a trebuit să apeleze la serviciile unui copil crescut în Academie pe postul de fundaș dreapta. Tiberiu Căpuşă, fiul fostului fotbalist băcăuan Giani Căpuşă, a început meciul din primul minut și asta după ce Dani Lopez a fost nevoit să se opereze.

cpr2766 dani lopez

Om de bază la Viitorul în prima parte a sezonului, când a bifat 18 prezenţe în cele 22 de etape disputate, spaniolul s-a operat zilele trecute în Barcelona și nu va mai juca deloc până în vară, atunci când îi va expira contractul.

Jucătorul de 25 de ani s-ar fi accidentat în vacanța de iarnă, atunci când a fost la schi, dar a crezut că problema se va rezolva rapid și a ascuns durerile. Din păcate pentru el, nu a fost chiar așa, iar în stagiul din Turcia, în timpul unui antrenament, a simțit dureri puternice la coapsă și n-a mai putut termina ședința de pregătire!
Hagi a decis să nu-l mai folosească în meciurile amicale, iar Lopez a făcut doar antrenamente în sala de forță. După un consult amănunțit, medicii campioanei au dat verdictul: "Trebuie operat la coapsă!". 

600.000 €este cota de piață a lui Lopez, fotbalist care a venit în România din Cipru, de la Doxa Katokopias

MECIURILE ETAPEI A 23-A:

2 februarie
Sepsi - ACS Poli 1-0 Detalii AICI / Viitorul - Astra 1-1 Detalii AICI
3 februarie
Voluntari - Poli Iași 0-4 Detalii AICI / Gaz Metan - FCSB 1-2 Detalii AICI
4 februarie
18:00 Botoșani - Juventus / 20:45 Dinamo - CSU Craiova
5 februarie 
20:45 CFR - Chiajna

CLASAMENT

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează