FOTBAL  »  Superliga  »  FOTBAL

A lăsat fotbalul pentru studioul TV şi acum este criticat: "A pierdut un an de zile aiurea. Trebuie să revină pe gazon"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 12 ianuarie 2015 13:19

Daniel Niculae a stat în ultimul an mai mult prin studiourile de televiziune decît pe terenul de fotbal, ultimul club la care a jucat fiind Rapid Bucureşti în liga secundă.

Gigel Bucur, fostul coleg al lui Daniel Niculae de la Kuban Krasnodar, îl critică pe atacant pentru că a lăsat fotbalul pentru televiziune, însă în acelaşi timp are încredere într-o eventuală revenire a sa.

"Vreau să-l văd că se duce la Rapid. Îmi doresc pentru el să se reapuce de fotbal. E un băiat serios care mai are multe de dat fotbalului.

Îmi pare rău că a pierdut un an de zile aiurea. Ştiu că s-a antrenat zi de zi în această perioadă şi cred că nu îi va fi greu", a spus Gigel Bucur la Dolcesport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
spivak
spivak  •  12 Ianuarie 2015, 13:59

La cum a jucat în Liga 2, nu sunt mari speranţe...

vladutz13
vladutz13  •  12 Ianuarie 2015, 13:57

Cel mai probabil la digi a avut salariu de 5000 de euro pe luna.... atata le aveau sezonul trecut. Acum poate le-au mai scazut ca au pierdut Liga 1.... dar pe de alta parte asta a insemnat si o mare economie pentru ei. Ce echipa din Romania ii oferea salariul asta si il si platea la timp? Steaua, Astra si Petrolul.... si niciuna nu l-a ofertat.

gazistu
gazistu  •  12 Ianuarie 2015, 13:51

are dreptate gigel....pana mai poate de ce sa nu joace fotbal....dupa 36-38 ani se poate duce la tv ca moderator

Vezi toate comentariile (5)
Comentează