FOTBAL  »  Superliga  »  SUSPENDARE

Absență importantă pentru CFR la meciul cu FCSB! Omul dorit de Becali a primit avertismentul la un minut după ce a intrat pe teren

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 22:31

CFR Cluj avea 6 jucători la limita cartonașelor înaintea meciului de pe teren propriu cu Concordia Chiajna. Unul nu va juca însă împotriva FCSB-ului, etapa viitoare.

Intrat pe teren în minutul 82, atacantul Billel Omrani, pe care și Gigi Becali l-a vrut la FCSB, a încasat cartonaș galben în minutul 83 și nu va face deplasarea la București.

Cristi Manea, singurul integralist al Ligii 1, nu a fost folosit de Dan Petrescu, fiind preferat Peteleu, tocmai pentru a evita o suspendare.

Ceilalți 4 jucători aflați la limita cartonașelor au fost Damjan Djokovici, Giedrius Arlauskis, Sebastian Mailat și George Țucudean, niciunul nefiind avertizat.

FCSB - CFR Cluj este sâmbătă, de la ora 20:45, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
whiteredarad
whiteredarad  •  06 Februarie 2018, 11:00

Apropos, la GSP nu le place sa scrie despre CFR, cauti cu lupa un articol despre meci, un comentariu,ceva... ..nu-i CFR ca Dinamo sau Steaua..! Plangea mai gata aseara saracul Angheluta....Dar nici Clujul nu-i ca Bucurestiul...... !

whiteredarad
whiteredarad  •  06 Februarie 2018, 10:49
Postat de simonhalep pe 06 Februarie 2018, 09:41

A, și am uitat. Simonica va redeveni nr.1 mondial, stând pe bară, cu piciorul în gips. Așa cum le place fanilor ei. Să câștige fără să joace. Huoooo!!!

Oameni cu mintea dusa ,crapa de invidie si rautate. Cu ce a gresit simona Halep ?

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  06 Februarie 2018, 10:32
Postat de simonhalep pe 06 Februarie 2018, 09:41

A, și am uitat. Simonica va redeveni nr.1 mondial, stând pe bară, cu piciorul în gips. Așa cum le place fanilor ei. Să câștige fără să joace. Huoooo!!!

Badie, tu ai un fix...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează