FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - GAZ METAN, AZI, 21:00, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Academie - biserică - puşcărie » Gigi Becali vrea condiţii speciale în penitenciar, plus telefon mobil la discreţie

Articol de - Publicat vineri, 12 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 11 septembrie 2014 20:35

Gigi Becali a făcut o cerere specială ca dimineaţa să lucreze la Academia lui Gică Hagi, după prînz să meargă la slujbele de la Arhiepiscopia Tomisului, iar seara să revină la penitenciarul Poarta Albă


Încarcerat în mai 2013 pentru 3 ani şi 6 luni, Gigi Becali a fost adus ieri dimineaţă la Judecătoria Medgidia, unde s-a discutat despre cererile acestuia de a merge la muncă şi la biserică fără supravegherea penitenciarului, dar avînd la dispoziţie mereu un telefon mobil asupra sa. Despre cererea latifundiarului a vorbit unul dintre avocaţii patronului, Bogdan Vlad: "Domnul Becali cere drepturile care sînt conferite prin lege celor care au un regim deschis. Acesta are dreptul de a se deplasa la muncă în afara penitenciarului, fără supraveghere, plus deţinerea şi folosirea unui telefon mobil. În plus, el poate participa la activităţi cu caracter religios în afara penitenciarului de la Poarta Albă".

Mai mult decît atît, purtătorul de cuvînt al Arhiepiscopiei Tomisului, Călin Gavrilă, a precizat pentru Mediafax că oficialii bisericii se vor ocupa de transportul acestuia de la închisoare, dacă Administraţia Penitenciarelor nu îi poate pune la dispoziţie o maşină: "Arhiepiscopia îi poate asigura o maşină care să-l transporte la slujbă la biserică şi apoi să-l ducă înapoi la penitenciar. Solicitarea i-a fost aprobată de principiu, acum se aşteaptă decizia instanţei de judecată".

479 de zile au trecut de la încarcerarea lui Becali pe 21 mai 2013 la Penitenciarul Rahova din Bucureşti


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Septembrie 2014, 21:50

Ave Gigi !

parr4zzitu
parr4zzitu  •  12 Septembrie 2014, 21:38

ba , ce puscarie face oligofrenu' asta ? de unde atatea pretentii ????

valiza.epo
valiza.epo  •  12 Septembrie 2014, 20:09

Uite ca Arhi-securistul Tomisului este urmarit penal pentru luare de mita!! E de la becali?!?

Vezi toate comentariile (39)
Comentează