FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Achiziţie importantă pentru Pandurii » A transferat un titular din tur de la Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 17 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 17 ianuarie 2015 22:24

Pandurii Tîrgu Jiu l-a achiziţionat pe fundaşul Constantin Grecu, jucătorul semnînd un contract pe doi ani şi jumătate.
Grecu a jucat ultima oară pentru Dinamo Bucureşti şi a venit la Tîrgu Jiu din postura de jucător liber de contract.

"În primul rînd sînt emoţionat pentru că soţia mi-a dăruit primul copil, iar apoi pentru că am revenit la Tîrgu Jiu acolo unde m-am lansat în carieră. Acolo practic a fost începutul meu în fotbal, la nivel de Liga 1.

În ultima perioadă am fost un pic mai încărcat psihic, cu soţia şi cu faptul că eram liber de contract, nu aveam echipă.

Acum sînt mai liniştit, sînt şi mai aproape de casă şi sper ca lucrurile să meargă OK în continuare, să avem rezultate cît mai bune şi continuitate. Am venit la Pandurii cu gînduri mari, să formăm un grup unit şi să avem cît mai multe victorii, să urcăm în clasament", a declarat Grecu după semnarea contractului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Ianuarie 2015, 03:29
Postat de fangigi pe 17 Ianuarie 2015, 23:24

Deci retrogradeaza Lignitul?:))))

cu jucatori ca grecu, exclus.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Ianuarie 2015, 01:28

au pus-o. costica grecu este meserias. dar n-avea cu cine sa joace la dinamo. nici unul dintre mijlocasi nu era capabil sa faca un da si du-te cu el, un un doi, un triunghi ofensiv sau defensiv, o bara de recuperare, un dublaj ca lumea, inchizatorii nema, ioc, lemn tanase, pe acolo venea iuresul si daca jucau cu miovenii, deci, este super falsa acreditarea ideii ca grecu nu stie fotbal. stie, chiar destul de mult, dar cu conditia sa fie pus intr-o echipa cu sportivi adevarati, nu cu amatori deghizati, gen matei, rotariu, bubacar, da silva, filip... sau chiar alexe.

razvanstefan09
razvanstefan09  •  17 Ianuarie 2015, 23:33

Momcilovic este superjucator, nu il scoate nimeni din primul 11.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează