FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Acționarii lui Dinamo din proiectul DDB trag un semnal de alarmă: „Ne-am lovit de un refuz care ne pune serios pe gânduri”

Acționarii lui Dinamo din proiectul DDB trag un semnal de alarmă +22   FOTO
Acționarii lui Dinamo din proiectul DDB trag un semnal de alarmă

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 19:58 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 20:26

Suporterii din Programul DDB, care sunt acționari la Dinamo cu 20,06%, au semnalat câteva probleme pe care le-au întâmpinat încercând să lămurească situația de la club și cea a posibililor investitori.

„[Negoiță și Bălănescu or fi și ei dinamoviști], doar că la ei dinamovismul trece direct prin buzunar. Și dacă nu lasă ceva acolo, nu mai ajunge la inimă. Genul de oameni care vor să trăiască și să se hrănească din asta. Ei nu își permit să sacrifice ceva pentru Dinamo.

Bălănescu l-a dat afară pe Rednic, după ce i-a băgat în cap lui Negoiță că Rednic are de gând să-i retrogradeze echipa ca să o poată prelua mai ieftin. (probabil cineva, dar nu Rednic, chiar încearcă strategia asta și împinge echipa spre B pentru a o prelua pe nimic). Dacă Rednic a plecat pentru locul 9, pentru locul 14 NU AR TREBUIE SĂ PLECE PRIMII VINOVAȚI?!

Bălănescu l-a adus pe Neagoe în mașina unui impresar care controlează mai mulți jucători de la Dinamo. Apoi s-au tot schimbat antrenorii și Dinamo a mers din rău în mai rău. Au plătit doar antrenorii.

Și noi avem locuri de muncă și suntem evaluați în funcție de rezultate. Bălănescu e singurul care nu răspunde în niciun fel pentru dezastrul de la Dinamo, deși a promis de mai multe ori că pleacă.

Nu știm care a fost rolul lui Negoiță la Dinamo, dar se pare că totul face parte dintr-un plan pe care noi nu trebuie să-l cunoaștem.Am spus că la 10.000 de membri preluăm clubul. Este doar o țintă. Dar trebuie să știți că nu ne-am cramponat de cifrele acestea.

Ceea ce ne blochează este faptul că Negoiță refuză să pună la dispoziție unele documente PE CARE LE CONSIDERĂM ESENȚIALE.

Trebuie să știți că Negoiță are pe birou documentul prin care ProgramDDB îi cere accesul la toate actele legate de club. A avut loc o întâlnire în care a spus că este de acord să semnăm această înțelegere și după studierea documentelor să preluăm clubul.Am convenit că, dacă între timp apare un investitor SERIOS, să fim chemați la discuții. 

Totul a decurs normal până în clipa în care ochii negustorului Negoiță au văzut 100.000€. Din clipa aceea a uitat și de cei peste 570.000€ strânși și virați în club de către suporteri și de faptul că avem o înțelegere și de faptul că suntem acționari minoritari cu 20,06%.

Ba mai mult, le-a promis cumpărătorilor (despre care nimeni n-are habar cine sunt și ce pot) că se rezolvă să primească și partea de 20% deținută de suporteri.

Toată lumea știe că singurul lucru atractiv la Dinamo nu este nici Popescu, nici Filip, nici Răuță, ci este reprezentat de cei mai inimoși suporteri. 

De asemenea, acestui investitor misterios i s-a transmis că suporterii vor să-l cunoască, vor să discute măcar cu reprezentații lui. Ne-am lovit de un refuz care ne pune serios pe gânduri.

S-A UMPLUT PAHARUL! (citiți tot! citiți până la capăt!) Sunt două lumi care stau față în față: Lumea lui Remus, a...

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Monday, 29 June 2020

FOTO Dinamo - Voluntari 0-2

+18 FOTO

Sichitiu despre posibilitatea ca Mihalcea să o salveze pe Dinamo: „Eu l-aș fi pus pe Gigi Mulțescu”

Fanii lui Dinamo vor să-l bage în ședință pe Ionuț Negoiță: propun aducerea unui mare dinamovist + prima reacție

Playtech: ȘOC! Câți bani lua Benone Sinulescu de la Stat, de fapt. Soția regretatului artist a rupt tăcerea


Comentarii (12)
1621414144804093
George Dobrescu  •  30 Iunie 2020, 09:30

O luptă subterană de lunga durata si cine are nervi mai tari va ieși învingător Negoita clar nu va pleca cu buzunarul gol Majoritatea suporterilor asista cu neputință la demolarea unui mit Dinamo se distruge din interior si in scurt timp va deveni istorie iar negoita după modelul lui morar de la rapid va dispare apoi va reveni curat si imaculat . Prietenii din presa o sa il ajute

2087606034590002
Mitelia Constantin  •  30 Iunie 2020, 09:08

Trebuie urgent facut ceva cu echipa,sa se schimbe antrenorul ca jucatorii nu sunt de locul care il ocupa acum s a vazut ca au jucat inainte de play out satisfacator. suporteri sa ia masuri dure acum cat se mai poate salva ,ca altfel in scurt timp vom vorbi la trecut

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  30 Iunie 2020, 01:37

DEMISIA , vrem un alt antrenor !!! REDNIC , MULTESCU , CHIRILA , MOLDOVAN sau BRATU , 1 din 5 !!! balanescu , danciulescu si trandafir DEMISIA !!! perovic , popa , montini , fabbrini , rauta , i.filip , mrzljak , kilyen , kostrna , skovajsa , r.grigore si m.popescu drum bun cale batuta ..................... !!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează