FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Activitatea de impresar a soției antrenorului Stelei strică atmosfera la Astra: ”Să se ducă la familia Reghecampf!”

Enache a făcut cantonament cu Astra, dar de pregătirea lui ar putea beneficia Steaua
Enache a făcut cantonament cu Astra, dar de pregătirea lui ar putea beneficia Steaua

Articol de - Publicat sambata, 23 ianuarie 2016 00:00

Șumudică își invită unul dintre jucătorii importanți, pe Enache, să se ducă la competitoare, fiindcă e reprezentat de soția adversarului.

Marius Șumudică admite informația publicată de Gazetă zilele trecute: transferul lui Enache la Steaua e facilitat de legătura jucătorului cu familia Reghecampf.

"Dacă el își dorește să meargă la Steaua, de ce să mă opun? Mai ales că am înțeles că are o relație apropiată cu familia Reghecampf. Să meargă acolo, nu mă împotrivesc".

"Joc orice la Steaua!"

Reprezentat de nevasta antrenorului stelist, Enache a negociat cu campioana și așteaptă doar ca Astra să confirme afacerea. Internaționalul în vîrstă de 25 de ani vorbește deja admirativ despre formația al cărei rival este, potrivit clasamentului.

"Oricare fotbalist din Liga 1 își dorește să joace la Steaua. Normal că ar fi un pas înainte pentru mine. A și spus Reghe că mă aduce ca să întărească banda dreaptă. Eu accept să evoluez pe oricare poziție, nu am nici o problemă" e declarația jucătorului.

Șumi l-a și înlocuit!

Șumudică îl împinge spre Enache spre Steaua, indiferent de deznodămîntul tratativelor care se poartă pentru transferul lui Budescu. Antrenorul e deranjat tocmai de legătura fotbalistului său cu familia antrenorului campioanei.

Din cauza asta nu-l mai consideră demn de încredere, în condițiile în care campioana en titre pare adversara principală a Astrei în disputa pentru titlu.

Șumudică s-a și acoperit pentru înlocuirea românului: a semnat cu Damien Boudjemaa. Francezul fost la Petrolul a evoluat ultima oară pentru Slavia Praga. Are 30 de ani și și-a creat imaginea unui jucător tehnic și rapid în cei doi ani și jumătate pe care i-a petrecut în România.

"Eu îmi doresc să am performanțe, să cîștig campionatul cu Astra sau cu Steaua. Încă n-am semnat cu roș-albaștrii, nu știu dacă se va rezolva transferul"
Gabriel Enache, mijlocaș Astra

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează