FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Adrian Mihalcea a explicat la GSP Live cine l-a îndepărtat de la Dinamo: „Bălănescu mi-a spus”

Adrian Mihalcea a explicat la GSP Live cine l-a îndepărtat de la Dinamo
Adrian Mihalcea a explicat la GSP Live cine l-a îndepărtat de la Dinamo

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 12:04 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 20:56

Adrian Mihalcea (44 de ani), liber de contract după mariajul neproductiv cu Dinamo, a fost invitat marți dimineața la GSP Live, unde a vorbit pe îndelete despre marile probleme din „Ștefan cel Mare”.

Tehnicianul nu s-a sfiit să dezvăluie unele amănunte delicate din vestiarul lui Dinamo și a recunoscut, printre altele, tensiunile de amploare dintre jucători. Mai mult, Mihalcea a explicat și cine a fost omul care a decis îndepărtarea sa și înlocuirea cu Gigi Mulțescu. 

Deși a declarat în repetate rânduri că nu se mai implică activ în viața echipei, însuși patronul Ionuț Negoiță a pus la cale debarcarea lui Mihalcea, informație dezvăluită azi de antrenorul de 44 de ani.

Mihalcea: „Negoiță a hotărât îndepărtarea mea de la Dinamo”

„Nu fanii m-au dat afară. Am avut o colaborare extraordinară cu ei. Sunt convins că nu ei m-au dat afară. Din ce am vorbit cu Bogdan Bălănescu, a reieșit că domnul Negoiță a hotărât îndepărtarea mea de la echipă. 

Aș fi dorit să am o discuție cu domnul Negoiță. Singura discuție pe care am avut-o cu dânsul a fost după meciul cu Sepsi, telefonic. În rest, am ținut legătura doar cu domnul Bălănescu. După meciul cu Sepsi, am vorbit cu Ionuț Negoiță despre importanța meciurilor de Cupă cu FCSB”, a spus Mihalcea, la GSP Live.

7 meciuria strâns Adrian Mihalcea pe banca lui Dinamo, în Liga 1 și Cupă. A strâns o singură victorie, 3-1 cu Clinceni + cinci înfrângeri și un egal

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. Adrian Mihalcea iese la atac și acuză: „Vestiarul lui Dinamo e divizat din alte motive decât cele sportive”

EXCLUSIV Adrian Mihalcea a izbucnit în direct » Dezvăluiri incomode despre plecarea de la Dinamo: „Atunci am simțit că se rupe ceva. Am avut impresia că lumea mă ia de prost”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
954215071297337
Rosca Stelus  •  22 Iulie 2020, 11:56

S-a gresit cand te-au numit , nu cand te-au dat afara ! Cam tarziu , si acest pas....

954215071297337
Rosca Stelus  •  22 Iulie 2020, 11:55

S-a gresit cand te-au numit , nu cand te-au dat afara ! Cam tarziu , si acest pas....

770595413474042
Vasile Pasca  •  22 Iulie 2020, 00:21

Din pacate trebuie sa te respect ADI ptr sezoanele petrecute la DINAMO ca jucator ,dar ca antrenor momentul venirii tale nu a fost bine ales ,asa ca dupa mine echipa este nepregatita total ,iar ca antrenor in momentul in care PEROVIC nu putea juca trebuia in secunda urmatoare sa ceri un atacant de careu ,fiindca se stia ca POPA nu face fata ,iar MONTINI decand cu transferul la nu stiu ce echipa si nu a plecat nu mai joaca nimic,asa ca situatia actuala este si vina ta ! Acum degeaba te lamentezi si dai declaratii ca este x sau y de vina ,nu ,tu esti principalul vinovat ptr ca ai acceptat tacit tot ce ti s-a oferit ,deci nu ai personalitate sa te impui in situatii de acest gen ! Pacat ptr DINAMO,ptr tine,dar mai ales ptr marea masa a suporterilor ca ne-ai ingropat !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează