FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Adi Mutu se ia de un jucător de la Dinamo: "Nu m-au mulțumit evoluțiile lui"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 ianuarie 2017 12:12

Adus în toamnă de Adi Mutu, Luca Ceccarelli nu a avut cele mai bune evoluții la Dinamo și nu a reușit să se impună ca titular în echipa lui Andone.

Mangerul lui Dinamo a vorbit despre fundașul de 32 de ani și a declarat că este nemulțumit de evoluțiile acestuia. Totuși, Mutu sper ca italianul să aibă evoluții mai bune după pregătire de iarnă.

" Eu sunt sincer, sunt aici cu băieţii şi cu domnul Negoiţă și spun mereu ce gândesc. De Ceccarelli nu sunt mulţumit, să zic aşa, chiar dacă eu l-am adus.

El poate juca mult mai bine. Aştept să-l văd după perioada de pregătire și paote va juca mai bine. Nu sunt mulțumit de el, dar poate aşa sunt eu, prea pretenţios.", a spus Mutu la TV Digi Sport.

De-a lungul anilor, Ceccarelli a mai jucat la Cesena, Padova, Bologna și Salernitana. În acest sezon a jucat în 6 meciuri la Dinamo și a dat o pasă de gol.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  18 Ianuarie 2017, 17:03

lasa-ne ba adi cu italianul tau si andone cu spaniolul lui !!! corbu ar fi avut meciuri in picioare la ora actuala si sigur si sigur ar fi fost ptr export !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează