FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL CONSTANȚA

Noua perlă a lui Gheorghe Hagi, pe radarul a două formații din fotbalul olandez

Adrian Mazilu (dreapta), ar fi stârnit interesul lui Feyenoord otterdam și Heerenven. 
Foto. Imago
Adrian Mazilu (dreapta), ar fi stârnit interesul lui Feyenoord otterdam și Heerenven. Foto. Imago

Articol de - Publicat miercuri, 01 martie 2023 07:37 / Actualizat miercuri, 01 martie 2023 09:15

Adrian Mazilu (17 ani), fotbalistul celor de la Farul Constanța, liderul din Superligă, ar fi intrat pe radarul a două echipe din Eredivisie, primul eșalon al fotbalului din Olanda. 

Autor al unui gol în meciul câștigat marți seară de dobrogeni în fața lui Sepsi Sf. Gheorghe, pe teren propriu, scor 2-0, Adrian Mazilu ar fi stârnit interesul lui Feyenoord Rotterdam și Heerenveen, două echipe importante din fotbalul olandez, informează cei de la Playsport. 

Momentul regretat de Gică Hagi în Farul - Sepsi: „Aoleu, da! Îi părea rău în vestiar”
Farul - Sepsi 2-0
Momentul regretat de Gică Hagi în Farul - Sepsi: „Aoleu, da! Îi părea rău în vestiar”

Adrian Mazilu, de la Farul, ar fi intrat pe radarul lui Feyenoord Rotterdam și Heerenveen, două formații din Olanda 

Sursa citată mai arată că Gheorghe Hagi (58 de ani), manager-ul tehnic al celor de la Farul, nu ar fi dispus, deocamdată, să îl vândă pe Adrian Mazilu, pentru că acesta crede că are potențialul de a crește și mai mult. 

Adrian Mazilu, 4 goluri înscrise în tricoul Farului în acest sezon 

Adrian Mazilu a debutat în tricoul celor de la Farul Constanța pe data de 9 noiembrie 2022, într-o victorie obținută de dobrogeni, scor 2-0, pe terenul celor de la Rapid, într-un meci din runda cu numărul 2 din grupele Cupei României. Extrema Farului a închis atunci tabela, reușind să marcheze golul secund al Farului în minutul 90+7. 

Doar 3 zile mai târziu, pe 12 noiembrie, Adrian Mazilu bifa prima apariție în campionat pentru Farul, într-o remiză pe terenul Chindiei Târgoviște, scor 1-1, în runda cu numărul 18 din Superliga. 

Primul gol în tricoul Farului pentru Adrian Mazilu a venit pe 6 februarie, când echipa lui Gheorghe Hagi o învingea, pe teren propriu, scor 2-1, pe CS Universitatea Craiova, în etapa cu numărul 24 din Liga 1, 

Au mai urmat golurile înscrise în poarta celor de la UTA Arad, pe 24 februarie, unicul al meciului, și cel de marți seară, în poarta lui Sepsi Sf. Gheorghe. 

VIDEO. Adrian Mazilu, gol superb în Farul - Sepsi

Citește și: 

Dan Șucu a ieșit cu un comunicat de o duritate atipică: „El e principalul agresor! Mi-a lăsat un gust groaznic de amar”

Reacția lui Hagi, după ce fotbaliștii Farului au fost „săriți din schemă” la gala AFAN: „Ne mutăm la București”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
buzau1944
buzau1944  •  02 Martie 2023, 00:06

BICARIDICA ,dar tie nu-ti este rusine sa accepti perla lui becali ? Care perla ma oameni ca tot il laudati dar concret nu se vede nimic . Cu ochii cui vedeti ac pierla ?

DjimZmit
DjimZmit  •  01 Martie 2023, 23:29
Postat de ionescugeorge77 pe 01 Martie 2023, 16:49

Adrian Mazilu este noul Mitea...

Copilul nu are nici o vina ca jalnicii astia de ziaristi scriu despre el in asa fel incat il fac antipatic... Eu zic sa ii uram noroc si sa dea Dumnezeu sa ne mandrim cu el candva!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  01 Martie 2023, 16:49

Adrian Mazilu este noul Mitea...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează