FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu a cerut Comisiei de Disciplină validarea amenzii aplicate unui titular, care a refuzat să se antreneze

Patronul FCU Craiova, Adrian Mititelu (55 de ani), a cerut Comisiei de Disciplină a FRF ratificarea amenzii pe care i-a aplicat-o lui Andre Duarte (25 de ani)
Patronul FCU Craiova, Adrian Mititelu (55 de ani), a cerut Comisiei de Disciplină a FRF ratificarea amenzii pe care i-a aplicat-o lui Andre Duarte (25 de ani)

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2023 12:07 / Actualizat joi, 16 martie 2023 12:43

Patronul FCU Craiova, Adrian Mititelu (55 de ani), a cerut Comisiei de Disciplină a FRF ratificarea amenzii pe care i-a aplicat-o lui Andre Duarte (25 de ani), după ce fundașul central portughez a refuzat, în ianuarie, să se antreneze și a încercat să forțeze plecarea din Bănie. Cazul va fi judecat pe 29 martie.

Potrivit regulamentelor, clubul poate amenda un fotbalist pentru acte de indisciplină cu maximum 25% din valoarea totală a contractului pe un an. Andre Duarte primește un salariu lunar de 7.000 de euro, ceea ce înseamnă 84.000 de euro pe an. 

Ce a decis azi ÎCCJ în procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua!
FCSB - CSA STEAUA
Ce a decis azi ÎCCJ în procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua!

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a cerut ratificarea amenzii aplicate lui Andre Duarte 

Andre Duarte a fost protagonistul unui scandal monstru la începutul anului. Lusitanul nu a vrut să participe la antrenamente câteva zile și nu s-a prezentat la meciul amical cu CS Mioveni, scor 1-1, din 14 ianuarie.

Adrian Mititelu a acuzat, la momentul respectiv, că impresarul lui Duarte l-ar fi propus pe jucător în Polonia, la Pogon Szczecin și la Legia Varșovia.

„Avem o problemă cu Duarte, care se află sub contract cu noi până în 2024. Este dorit de Legia Varşovia, nu avem nicio ofertă. A năpustit peste noi să-i dăm drumul să plece cu orice preţ, nu gratis.

Adrian Mititelu a cerut Comisiei de Disciplină validarea amenzii aplicate unui titular, care a refuzat să se antreneze
Andre Duarte

Are o atitudine neserioasă, nu se antrenează, zice că se lasă de fotbal. M-a dezamăgit, nici n-a venit la joc (n.r. - la amicalul cu CS Mioveni)", a spus Adrian Mititelu, în ianuarie.

În cele din urmă, Adrian Mititelu l-a convins pe Andre Duarte să-și respecte contractul, iar portughezul a revenit la echipă și a jucat titular meci de meci.

Andre Duarte, din 2022 legitimat la FCU Craiova 1948

Fundașul central portughez a sosit la FCU Craiova 1948 în iulie 2022 din țara natală, de la CF Estrela. A mai evoluat în carieră la Sacavanense, Alverca și Praiense, toate formații portugheze.

În actuala stagiune, lusitanul a jucat 32 de meciuri pentru FCU Craiova 1948: 29 în Superliga și 3 în Cupă și a izbutit o pasă de gol. Este cotat la 750.000 de euro pe Transfermarkt.com. 

VIDEO. Match Preview Sepsi - FCU Craiova

Citește și: 

CFR, dată în judecată de fotbalistul pe care Dan Petrescu nu l-a folosit niciodată: „Paguba e incredibilă”

Mesajul lui Adrian Mititelu înaintea meciului decisiv cu Sepsi: „Am încredere!” + Patronul FCU a postat o poză cu steagul Ținutului Secuiesc

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
legio.sud
legio.sud  •  16 Martie 2023, 12:44

La cât de inteligent este mititelu se sabotează singur cum a mai făcut-o în trecut , de fapt o face de 14 ani încoace !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează