FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCU CRAIOVA

FOTO Imaginea zilei înainte de Sepsi - FCU Craiova: Mititelu spune că joacă România împotriva Ținutului Secuiesc

Adrian Mititelu (55 de ani), patronul celor de la FCU Craiova 1948, s-a arătat încrezător înaintea meciului decisiv cu Sepsi Sf. Gheorghe, de diseară. În urma aceste partide, va fi stabilită formația care va intra în play-off de pe locul 6.
Adrian Mititelu (55 de ani), patronul celor de la FCU Craiova 1948, s-a arătat încrezător înaintea meciului decisiv cu Sepsi Sf. Gheorghe, de diseară. În urma aceste partide, va fi stabilită formația care va intra în play-off de pe locul 6.

Articol de - Publicat joi, 16 martie 2023 10:22 / Actualizat joi, 16 martie 2023 17:12

Adrian Mititelu (55 de ani), patronul celor de la FCU Craiova 1948, s-a arătat încrezător înaintea meciului decisiv cu Sepsi Sf. Gheorghe, de diseară. În urma acestei partide, va fi stabilită formația care va intra în play-off de pe locul 6. 

  • De la 21:00 se joacă Sepsi - FCU Craiova, ultimul meci din sezonul regulat al Superligii. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaSport 1, OrangeSport 1 și DigiSport 1.
  • Este vorba despre o partidă restantă din etapa 23, suspendată la vremea inițială a disputării din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor Craiovei.
  • După decizia Comisiei de Recurs, Sepsi - FCU Craiova se rejoacă din minutul 0.
Îl critică pe Ianis Hagi: „El trebuia să vorbească, nu taică-su! Ce, mai joacă Gică?”
EURO 2024
Îl critică pe Ianis Hagi: „El trebuia să vorbească, nu taică-su! Ce, mai joacă Gică?”

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova, înaintea meciului decisiv cu Sepsi: „Am încredere că putem ieși victorioși din această confruntare!”

Finanțatorul grupării din Bănie a postat, pe contul personal de Facebook, o poză cu un fanion pe care sunt trecute emblemele celor două cluburi: Sepsi Sf. Gheorghe și FCU Craiova. În dreptul covăsnenilor apare steagul Ținutului Secuiesc, în timp ce în dreptul craiovenilor apare steagul României. 

Sub acestea, este ilustrată o strângere de mână: una dintre mâini este colorată în albastru, specifică steagului Ținutului Secuiesc, în timp ce mâna care reprezintă FCU Craiova este prezentată în culorile steagului național al României: roșu, galben și albastru. 

Imaginea zilei înainte de Sepsi - FCU Craiova: Mititelu spune că joacă România împotriva Ținutului Secuiesc
Sursă foto: Facebook @ Adrian Mititelu

Postarea făcută de Adrian Mititelu a fost însoțită de următorul mesaj: „Mâine (n.r. - azi) ne așteaptă un meci foarte greu cu o echipă puternică! Am încredere că putem ieși victorioși din această confruntare!”. 

Sepsi - FCU Craiova, echipe probabile

Sepsi: 33. Niczuly - 88. Dimitrov, 4. M. Tamas, 44. Bălașa, 20. A. Dumitrescu - 22. Francisco, 6. N. Păun - 8. I. Gheorghe, 13. C. Matei, 11. M. Ștefănescu - 9. Tudorie
Rezerve: 12. Began, 5. J. Rodriguez, 10. Achahbar, 18. Safranko, 27. R. Ispas, 45. D. Ciobotariu, 67. E. Papa, 77. Aganovici, 99. Rondon
Antrenor: Cristiano Bergodi
Absenți: R. Varga (accidentat), Ninaj (suspendat)

FCU Craiova: 50. I. Gurău - 2. R. Negru, 35. A. Duarte, 14. Henriques, 5. Huyghebaert - 6. Vl. Achim, 8. Dr. Albu - 28. Bahassa, 10. Bauza, 51. Sidibe - 11. Chițu
Rezerve: 1. Mogoșanu, 3. Paramatti, 7. Piccolomo, 16. Mascarenhas, 17. G. Ganea, 20. I. Zanfir, 30. Van Durmen, 77. Asamoah, 99. Blănuță
Antrenor: Nicolo Napoli
Absenți: Al. Vodă, Baeten (accidentați)

Miza financiară a duelului Sepsi OSK - FCU Craiova: peste 200.000 euro la bătaie! 

Meciul decisiv Sepsi - FCU Craiova are mai multe mize. În primul rând cea financiară. Echipa care termină pe locul 6 sezonul regulat și intră în play-off își asigură o cotă de cel puțin 200.000 de euro din drepturile TV, față de locul 7, la finalul sezonului. 

În plus, calificarea în Top 6 ar produce o rețetă financiară net superioară din vânzarea biletelor decât în play-out. Cu siguranță, FCU ar juca cu stadionul plin, cel puțin derby-ul local cu CSU și partida cu FCSB. În condițiile în care stadionul din Bănie are 30.000 de locuri, la o medie de 20 de lei biletul, ar rezulta încasări de circa 600.000 de lei (120.000 euro) la un meci pentru Mititelu. 

Înaintea meciului, FCU Craiova este a șasea, cu 40 de puncte. Sepsi OSK ocupă locul 7, cu 39 de puncte, astfel că singura variantă pentru covăsneni este victoria. 

Clasamentul la zi din Superliga 

VIDEO. Match Preview Sepsi - FCU Craiova. Meci de totul sau nimic pentru ultima poziție de play-off

Citește și: 

Începe „nebunia” în play-off » CSU Craiova se dă la FCSB: „Au pierdut 5 puncte cu noi, premisele sunt bune”

GSP a aflat care a fost „cheia” prin care Comisia de Recurs a decis rejucarea meciului Sepsi - FCU Craiova

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  16 Martie 2023, 21:08
Postat de FCUCraiova pe 16 Martie 2023, 19:33

Ajica esti prostanac rau , zici ça de ce te injuram, uite inca o dovada, sustinem Stiinta dar pe tine niciodata nu te vom sustine

Minutul 7: 1-0!;))

realsteaua
realsteaua  •  16 Martie 2023, 20:44

Și uite cum un altul validează ținutul secuiesc. Bravo, găgăuță Mititelu!

fcuniversitatea1948
fcuniversitatea1948  •  16 Martie 2023, 20:28

*** mititelu. si se intreaba de ce il injura lumea...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează