FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Scandal la FCU Craiova: un titular forțează plecarea! Mititelu: „Nu se antrenează, zice că se lasă de fotbal”

Scandal la FCU Craiova: un titular forțează plecarea! Mititelu: „Nu se antrenează, zice că se lasă de fotbal”
Scandal la FCU Craiova: un titular forțează plecarea! Mititelu: „Nu se antrenează, zice că se lasă de fotbal”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 ianuarie 2023 16:35 / Actualizat sambata, 14 ianuarie 2023 21:09

După amicalul cu CS Mioveni, 1-1, Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a vorbit despre fundașul Andre Duarte, care face presiuni să plece de la club.

Apărătorul de 25 de ani, cu 24 de meciuri în acest sezon pentru olteni, ar avea o variantă de a pleca la Legia Varșovia și forțează transferul. El a venit în iunie în Bănie, de la Estrela Amadora.

Ilegalitate în formă continuată » FRF se ia de Pintilii și Croitoru, dar alți doi tehnicieni cu vechime în Superligă nu ar avea nici ei voie să antreneze
REGULAMENT
Ilegalitate în formă continuată » FRF se ia de Pintilii și Croitoru, dar alți doi tehnicieni cu vechime în Superligă nu ar avea nici ei voie să antreneze

„Avem o problemă cu Duarte, care se află sub contract cu noi până în 2024. Este dorit de Legia Varşovia, nu avem nicio ofertă. A năpustit peste noi să-i dăm drumul să plece cu orice preţ, nu gratis. 

Are o atitudine neserioasă, nu se antrenează, zice că se lasă de fotbal. M-a dezamăgit, nici n-a venit la joc (n.r. - la amicalul cu CS Mioveni)", a spus Adrian Mititelu, conform Orange Sport.

Tensiunile dintre FCU Craiova și Andre Duarte au izbucnit încă de săptămâna trecută, când Adrian Mititelu l-a acuzat pe impresarul fotbalistului portughez că ”Este un bandit!”.

Adrian Mititelu a mai pierdut un fundaș cu scandal. Vara trecută, finanțatorul lui FCU Craiova a acuzat forul prezidat de Răzvan Burleanu că i-a eliberat, în mod eronat, lui Dominik Kovacic certificatul de transfer internațional (CTI) pentru Kisvarda, deși fundașul central croat ar mai fi avut contract cu FCU Craiova până la 30 iunie 2024.

FCSB, ofertă pentru un jucător din Liga 1! Gigi Becali e gata să dea mai mult decât a dat pe Compagno

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a mai anunțat azi că a primit o ofertă de la FCSB pentru Juan Bauza (26 de ani).

Pe placul lui Gigi Becali, mijlocașul ofensiv argentinian a fost ofertat de FCSB, iar Adrian Mititelu spune că oferta primită este mai mare decât cea pentru Andrea Compagno, vândut la formația roș-albastră pentru 1,5 milioane de euro.

VIDEO Rezumatul amicalului CS Mioveni - FCU Craiova 1-1

Adrian Mititelu: „Am o ofertă pentru Bauza de la FCSB, mai bună decât cea pentru Compagno”

„Bauza are o ofertă din România. Și sunt întrebări foarte multe de afară, dar numai întrebări. Oferta din România nu poate fi acceptată, deşi e foarte generoasă. Da, de la FCSB. E mai mare decât cea pentru Compagno, dar nu o pot accepta indiferent de ce sumă mi-ar da.

Acea clauză de reziliere pentru Bauza am pus-o de frică. N-avea nicio clauză înainte. Cu fotbaliştii care nu au clauză sunt interpretabile lucrurile. Sincer, preţul pentru Bauza e preţul comunicat. 

Afară merge de la 4 milioane în sus, 4-5 milioane sper să iau pe el. În vară erau două echipe din Emirate care îl doreau foarte mult, dar le-am spus că nu îl vând. Apoi a venit acea accidentare, în meciul cu FCSB. Acum, în iarnă, n-a făcut nimeni nicio ofertă pentru el (n.r. de afară), doar mai întreabă despre el”, a spus Adrian Mititelu, citat de Orange Sport.

Scandal la FCU Craiova: un titular forțează plecarea! Mititelu: „Nu se antrenează, zice că se lasă de fotbal”
Juan Bauza

Sper ca la anul să jucăm în Conference League. E o convenție cu jucătorii 

– Adrian Mititelu

700.000 de euroe cota lui Juan Bauza, potrivit transfermarkt

Bauza a ajuns prima dată în România în 2020, la Csikszereda, iar din iulie 2021 evoluează pentru FCU Craiova. În Liga 1, argentinianul a reușit 6 goluri și 9 pase decisive în 40 de meciuri oficiale. În septembrie, Bauza a semnat prelungirea contractului până în 2025. Iar clauza de reziliere este 8 milioane de euro.

VIDEO Deian Sorescu, primele declarații după ce a semnat cu FCSB: „A fost ceva spontan!”

Citește și: 

Cel mai curtat fotbalist din Liga 1 face dezvăluiri tari: „Vânăm căprioare și mistreți doar ca să mâncăm”

CS Mioveni - FCU Craiova 1-1 » Dică a debutat pe banca gazdelor + Ce jucător l-a ignorat pe Mititelu, care țipa din tribună: „Lăsă-l, bă, pe brazilian”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
cezar_patru
cezar_patru  •  15 Ianuarie 2023, 14:03
Postat de dresko321 pe 14 Ianuarie 2023, 19:43

mititelianule, echipa actuala a lui mititelu e înființată în 2017. o spune justiția, o spune toată lumea. clona lui mititelu nu exista fără ajutor politic

da' csu, in ce an e infiintata, ca am uitat....poate stii tu

fratilitau
fratilitau  •  15 Ianuarie 2023, 13:55
Postat de ionescugeorge77 pe 15 Ianuarie 2023, 12:29

...kuba esti degeaba ...du te la Covasna ...ca sa inveti limba romana ...jucatorii de la fcu nu i stii ...iti dai singur aprecieri pe un comentariu cu trei cuvinte mogosan si prostovan ...tu esti kubanez ***..

Prostul, daca nu-si da si ceva aere de om cu scaun la cap, i se pare ca nu e indeajuns de prost

george.br
george.br  •  15 Ianuarie 2023, 13:10
Postat de GionVaiani pe 15 Ianuarie 2023, 11:31

Sa presupunem prin absurd ca ...clona Est 97 ar fi cucerit cupa Romaniei in 2018 sau 2019. Crezi ca ati fi avut dreptul la participare in cupele europene, neavand 3 ani de la afiliere ?

"Daca si cu Parca..." Cand vreodata se poate compara FCU cu clona scoasa din jobenul PSD si de care rade toata tara??

Vezi toate comentariile (26)
Comentează