FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali, gata să facă un efort financiar pentru un singur jucător din Superligă! Pe cine vrea la FCSB + Cât l-ar costa transferul

Articol de GSP - Publicat luni, 26 decembrie 2022 09:54 / Actualizat luni, 26 decembrie 2022 10:51

După ce l-a luat pe Andrea Compagno, pentru 1,5 milioane de euro, Gigi Becali mai vrea un jucător de la FCU Craiova la FCSB: Juan Bauza (26 de ani).

Patronul roș-albaștrilor, care negociază și transferul lui Kevin Boli, ar fi dispus să facă un efort financiar pentru un singur jucător, acela fiind mijlocașul ofensiv argentinian de la FCU Craiova.

Mititelu nici nu vrea sa audă de presingul lui Becali: „Are clauză de 8 milioane, nici nu e de luat în seamă”
FCU CRAIOVA
Mititelu nici nu vrea sa audă de presingul lui Becali: „Are clauză de 8 milioane, nici nu e de luat în seamă”

Gigi Becali îl vrea pe Juan Bauza la FCSB

Dacă se va concretiza transferul lui Adrian Șut sau cel al lui Edjouma, omul de afaceri ar fi dispus să investească o parte din bani pentru transferul vedetei de la FCU Craiova, potrivit digisport. 

Juan Bauza poate juca atât ca mijlocaș central ofensiv, cât și ca extremă. Astfel, la FCSB, în sistemul 4-3-3, ar putea evolua în bandă, unde s-ar duela cu Octavian Popescu, Florinel Coman, Andrei Cordea sau David Miculescu.

Bauza o costă pe FCSB 1,25 milioane de euro

Conform informațiilor GSP, Bauza are o clauză de reziliere la FCU Craiova în valoare de 1,25 milioane de euro. Dacă această sumă ar fi plătită, Mititelu ar trebui să returneze 250.000€ la Csikszereda. Fosta echipă a argentinianului a păstrat 20% dintr-o viitoare revânzare a lui Bauza, dar trebuie să primească minim un sfert de milion de euro indiferent de suma pe care pleacă de la Craiova.

Așadar, Becali ar trebui să achite pe Bauza mai puțin decât l-a costat transferul lui Andrea Compagno, atacantul italian cumpărat tot de la FCU Craiova în vară pentru 1,5 milioane de euro.

Becali, gata să facă un efort financiar pentru un singur jucător din Superligă! Pe cine vrea la FCSB + Cât l-ar costa transferul
Juan Bauza

Bauza a ajuns prima dată în România în 2020, la Csikszereda, iar din iulie 2021 evoluează pentru FCU Craiova. În Liga 1, argentinianul a reușit 6 goluri și 9 pase decisive în 40 de meciuri oficiale.

Bauza nu va pleca niciodată la FCSB. E un jucător pe care îl doresc echipe din afară care pot plăti bani mai mulți decât FCSB. Bauza nu pleacă mai devreme de vara anului viitor, să închidem discuția. Domnul Becali nu are în lot acum un fotbalist de valoarea lui Bauza

 – Adrian Mititelu, în septembrie

VIDEO Bogdan Mara: „Știam că Omrani la FCSB nu e o mutare bună”

Citește și: 

Întrebat despre Deschamps și Benzema, Fabio Capello a amintit de Florin Răducioiu: „Am fi avut un trofeu în plus?”

Jucătorul care a provocat un scandal imens la CM 2022 anunță că se retrage la doar 26 de ani

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
10iul73
10iul73  •  26 Decembrie 2022, 15:00
Postat de eunescu09 pe 26 Decembrie 2022, 10:57

Eu l-aș da și as lua, cu banii de pe el, alți 2-3.

Corect,acum are echipa lui Fcu,echipa familiei ...poate sa facă ce vrea cu bani lui..

Hcm27
Hcm27  •  26 Decembrie 2022, 12:08

Gigi,ia fă-i un cadou lui Mititelu și plăteste-i clauza de 8000000.La căte cadouri ai facut,ultimul UTei cu Miculescu,ce mai contează unul la deal,la vale.Daca-i vinzi pe Șut și Edjuma cu 4,5 meleoane amândoi,3,5 pentru mata sunt floare la ureche.

vasileroaita
vasileroaita  •  26 Decembrie 2022, 12:03

Mititelu spune că Bauza are clauză 8 milioane. Cine minte?! Dacă ne luăm după antecedente... e Becali!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează