FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Mititelu nici nu vrea sa audă de presingul lui Becali: „Are clauză de 8 milioane, nici nu e de luat în seamă”

Articol de - Publicat luni, 26 decembrie 2022 10:41 / Actualizat luni, 26 decembrie 2022 10:51

Gigi Becali este tot mai interesat de Juan Bauza, dar FCU Craiova nu are de gând să renunțe la mijlocașul ofensiv argentinian.

Patronul FCSB este impresionat de jucătorul de 26 de ani și vrea să-l convingă pe Adrian Mititelu să-l cedeze în această iarnă, așa cum l-a cedat în vară pe Andrea Compagno, pentru 1,5 milioane de euro.

Întrebat despre Deschamps și Benzema, Fabio Capello a amintit de Florin Răducioiu: „Am fi avut un trofeu în plus?”
ITALIA
Întrebat despre Deschamps și Benzema, Fabio Capello a amintit de Florin Răducioiu: „Am fi avut un trofeu în plus?”

Adrian Mititelu nu-l dă pe Bauza la FCSB

Patronul FCU Craiova nu are însă de gând să renunța la vedeta formației sale și a avut un mesaj categoric pentru Gigi Becali.

„Nu este nimic adevărat! Bauza are o clauză de reziliere de 8 milioane de euro. Nu se pune în discuție un transfer! Iar suma vehiculată nu e de luat în seamă”, a spus Adrian Mititelu pentru GSP.ro.

Bauza a ajuns prima dată în România în 2020, la Csikszereda, iar din iulie 2021 evoluează pentru FCU Craiova. În Liga 1, argentinianul a reușit 6 goluri și 9 pase decisive în 40 de meciuri oficiale. În acest sezon a adunat 18 meciuri, marcând un gol și oferind 4 assist-uri.

700.000 de euro ecota lui Juan Bauza, potrivit transfermarkt

Bauza nu va pleca niciodată la FCSB. E un jucător pe care îl doresc echipe din afară care pot plăti bani mai mulți decât FCSB. Bauza nu pleacă mai devreme de vara anului viitor, să închidem discuția. Domnul Becali nu are în lot acum un fotbalist de valoarea lui Bauza

 – Adrian Mititelu, în septembrie

VIDEO Adrian Mititelu a cedat în direct: „În ce țară trăim?! N-am intrat cu mitraliera pe stadion, n-am vrut să omor pe nimeni! Îmi duc crucea până la capăt”

Citește și: 

Gluma zilei » Ce i-a răspuns Rică Răducanu scriitorului Eugen Barbu, când acesta îl muștruluia că „românii nu au vlagă ca englezii”

Ce pensie primește Mihai Neșu de la statul român și de la cel olandez: „La noi, persoanele cu dizabilități trăiesc foarte greu”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (45)
fratilitau
fratilitau  •  28 Decembrie 2022, 20:31
Postat de legio.sud pe 26 Decembrie 2022, 21:24

Te-ai alăturat “ grupului vesel “ ( kuba , george ,1fcu ) … nu-i treaba măgarului de unde beau oile apă , în privința investitorului : 1) Rotaru nu pleacă până nu-și recuperează investiția ( poate dura 5-6 ani ) 2) mititelu nu are bani să treacă strada … și 3) se ocupă Olguța să găsească investitori .

Tu ești sefu'proștilor de la nord .....tot Olguța să mențină echipa ,, tot PSD , tot cu politicienii???!!!!....*** de echipă, creată la Mogoșoaia ..... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut.petnaise
danut.petnaise  •  27 Decembrie 2022, 18:30

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danut.petnaise
danut.petnaise  •  27 Decembrie 2022, 18:29

Mititelule, deja Gigi își bate joc de tine. Mă mir că nu te face prost ca pe Iftime.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează