FOTBAL  »  LIGA 1  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Adrian Mititelu, chemat la DNA din cauza transferului lui Mihai Costea » Fostul patron al Universității contraatacă

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2016 17:49

Adrian Mititelu nu mai scapă de probleme după ce în urmă cu câteva zile Tribunalul București a decis că palmaresul Universității Craiova aparține lui CSU.

Fostul patron al Universității a fost citat de Direcția Națională Anticorupție, fiind suspect pentru infracțiunile de sustragere de sub sechestru și înșelăciune.

Mititelu e acuzat că ar fi păgubit ANAF prin acordul de transfer al lui Mihai Costea de la FC Universitatea Craiova la Steaua București. La infracțiunea de sustragere de sub sechestru se arată că omul de afaceri ar fi prejudiciat statul român, iar fapta de înșelăciune vizează prejudiciul pe care l-ar fi creat Stelei.

"Fac precizarea că jucătorul Costea Mihai Alexandru a fost legitimat la clubul FC Steaua în calitate de jucător liber de contract în urma deciziei de excludere dată de Comitetul Executiv al FRF în 20 iulie 2011 și nu ca urmare a acordului de transfer, mai mult, FRF/LPF/Sandu, Dragomir au fost trimiși în judecată de către DNA structura centrală inclusiv pentru fapta de sustragere de sub sechestru chiar cu privire la jucătorul Costea Mihai Alexandru.

De asemnenea, toate sumele de bani încasate de Fotbal Club Universitatea Craiova din tranzacția cu FC Steaua au fost folosite exclusiv pentru plata salariilor jucătorilor Universității Craiova!

Nu există nicio faptă penală săvârșită cu ocazia acestor tranzacții, nefiind întrunite niciunul dintre elementele cerute de lege pentru ca acestea să îndeplinească forma legală. Indiferent de obstacolele care le întalnesc în această luptă a mea împotriva acestei grupări criminale cu ramificaţii în toate domeniile importante ale Statului Român, nu voi da înapoi. Vă rog să aveţi încredere în nevinovăţia mea!", se arată într-un mesaj al lui Mititelu de pe Facebook.

Mihai Costea a ajuns la Steaua în 2011 în schimbul sumei de 1,1 milioane de euro. Vârful de 28 de ani evoluează acum în liga a doua din Emiratele Arabe Unite, la Al Ittihad Kalba.

 

Vreu sa aflati de la mine urmatoarele: Astazi 15 martie 2016 am fost citat la DNA serviciul teritorial Craiova unde mi ...

Posted by Adrian Mititelu on 15 Martie 2016

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe: Nu mai are ce căuta lângă noi. Îmi e greaţă


Comentarii (8)
glont
glont  •  15 Martie 2016, 21:26

pai daca era liber de contract de ce a mai luat Maruntelu si bani?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  15 Martie 2016, 19:48

...mititelu e vinovat clar ...nu a platit niciun salariu la jucatori ...acesta e mititelu ...*** ...Jiji l a dat in gat fiindca pe langa jucator nu a mai primit si punctele promise ....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

198939213804366
Adrian Addryano  •  15 Martie 2016, 19:47

Mai e unul care a furat vreo 60 de milioane de la ANRP si e inca liber!!!Iar altul a facut "afaceri" cu banii Ligii Profesioniste de Fotbal ***!!!Mititelu e copil de mingi pe langa astia!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează