FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu despre noul antrenor al lui FCU Craiova: „90 la sută așa va fi” » Debutează chiar la derby-ul cu marea rivală!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2022 11:54 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2022 12:33

La 15 zile de la live-ul de 40 de minute de pe Facebook  în care îi certa pe fanii FCU Craiova și anunța că nu va mai discuta cu presa, Adrian Mititelu a ieșit din silenzio stampa și a oferit indicii despre viitorul antrenor principal. 

Omul de afaceri a anunțat ce plan are în privința băncii tehnice a oltenilor. Astfel, FCU Craiova va numi antrenorul abia după meciul cu FCSB (13 noiembrie), când Liga 1 va lua pauză pentru Campionatul Mondial. Până atunci, de rezultate va răspunde „interimarul” Dan Vasilică, preparatorul fizic din mandatul lui Croitoru și omul de încredere al lui Mititelu. 

Ofertat de Mititelu, Zenga a acuzat „turnătoria” unui angajat de la FCU Craiova: „I-a lucrat pe toți” + Clubul oltean a admis public propunerea
FCU Craiova
Ofertat de Mititelu, Zenga a acuzat „turnătoria” unui angajat de la FCU Craiova: „I-a lucrat pe toți” + Clubul oltean a admis public propunerea

Adrian Mititelu anunță: „La FCU Craiova, 90% va fi un antrenor străin”

„Colaboratori din club au discutat și cu Walter Zenga. A fost o discuție de principiu. Și atât. Și cu Zenga, și cu alte 3-4 persoane. Sunt și alte persoane cu care am dorit o colaborare, dar nu am luat o decizie în acest sens.

Dar antrenorul nu va fi numit mai devreme de meciul cu FCSB. Va prelua echipa după partidă, când urmează  pauza competițională de 3 săptămâni. În proporție de 90% va fi străin”, a spus Adrian Mititelu la ProArena.

Astfel, până la numirea noului antrenor, Dan Vasilică va conduce echipa în meciurile cu Farul (28 octombrie), CFR Cluj (7 noiembrie), FC Voluntari (10 noiembrie, în Cupă) și FCSB (13 noiembrie).

Noul tehnician ar urma să debuteze chiar în derby-ul cu CS Universitatea Craiova, pe 3 decembrie.

Adrian Mititelu: „Gâlcă ne-a trimis mesaje, dar pune condiții dure”

Finanțatorul oltenilor susține că a luat în calcul și varianta Gâlcă, liber de contract.

M-am gândit la Gâlcă. Ne-a dat mesaje prin niște intermediari. El e un caracter deosebit, dar am înțeles că pune condiții dure”. a spus Mititelu.

 Costel Gâlcă (50 de ani) e liber de contract din februarie 2022 e și pe lista celor de la FC Argeș, fiind dorit în club de Viorel Tudose, sponsorul echipei din Trivale.

Mutu nu mai joacă tiki-taka ca la noi. A văzut că nu merge tiki-taka. A schimbat strategia la Rapid. Contra Farului, a jucat un fotbal complet

Rapid, acasă, trăiește din presiunea pusă de public. Mă bucur că doar noi am bătut-o pe noul Giulești

- Adrian Mititelu

VIDEO  Anghel Iordănescu, prezent la deschiderea Muzeului Fotbalului din București: „Mă bucur că a contribuit și Gică Popescu”

Citește și: 

Matchday experience, episodul 11 » Cum e pe stadion la meciurile de acasă ale lui FCU Craiova: o notă de 10, dar și un capitol unde e ZERO

Cu cine se luptă Croitoru pentru postul de „principal” al echipei din Liga 1 » Plan fantezist al sponsorului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
Bancone11
Bancone11  •  29 Octombrie 2022, 00:13

Circ.....circ ....circ ....vechile metehne ...ăștia au mediocritatea in adn

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  26 Octombrie 2022, 19:51

De unde pana cand rivala fcsb??? Fcu exista din 2017! Cand s-a cristalizat aceasta rivalitate????

johny2003
johny2003  •  26 Octombrie 2022, 19:24

Napoli e 90% strain, ca 10% e Prazilian! ))))))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează