FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Reacția lui Adrian Mititelu după ce fiul său a sărit să bată un fan: „Nu e ușor când vin fel și fel de nenorociți care te înjură în halul ăsta”

Articol de GSP - Publicat luni, 23 ianuarie 2023 14:13 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2023 14:40

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a vorbit despre incidentul dintre fiul său, Adrian Mititelu jr, de la finalul meciului cu UTA, 1-1.

După partidă, Adrian Mititelu junior, fiul patronului de la FCU, s-a contrat verbal cu bărbat, un fan al alb-albaștrilor. La un moment dat, se vede cum Mititelu junior dă să plece. În acel moment, se pare că respectivul i-a strigat ceva. Fiul lui Mititelu își pierde cumpătul, o ia la fugă către el, încearcă să sară gardul de protecție, dar jandarmii îl rețin și îl îndepărtează de acea zonă.

Adrian Mititelu, contre în direct cu un fost jucător de la Dinamo: „Nici măcar la capitolul mediocru nu te încadrezi”
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu, contre în direct cu un fost jucător de la Dinamo: „Nici măcar la capitolul mediocru nu te încadrezi”

Adrian Mititelu, după ce fiul său a sărit să bată un fan: „A venit un suporter și i-a adresat o înjurătură foarte urâtă”

În acaestă dimineață, Adrian Mititelu a comentat gestul. Acesta spune că fanul l-a înjurat pe fiul său și spune că de vină pentru tensiuni este Andrei „Gogoașă” Preda, liderul Peluzei Sud 1997, facțiunea dură a suporterilor FCU Craiova.

„Nu s-a răfuit, domnule, cu nimeni! A venit un suporter și i-a adresat o înjurătură foarte urâtă, de familie. E normal să te explodezi, pe un fond de tensiune. 

Nu a făcut nimic, s-a repezit puțin spre el. A fost înjurat într-un mod pe care nu pot să vi-l descriu. Nu e ușor ca pe un fond de tensiune să vină fel și fel de nenorociți să te înjure în halul ăsta.

Există un individ care se autoproclamează lider al galeriei. De foarte mult timp ne face probleme. Dar asta face obiectul unui dosar penal. El încearcă să ne terorizeze, pune oameni să ne înjure, să ne amenințe și să ne provoace. Nu vreau să vorbesc despre asta. Veți afla în curând. Sunt chestii care au depășit orice barieră. Nu vreau să vorbesc prea mult despre el. Prin asta și-a creat autoritate și și-a desfășurat activitatea infracțională.

Ni s-au făcut tot felul de probleme, au fost amenințări. Sunt înjurat la comanda lui pe stadion. Dar organele statului vor restabili ordinea. Nu veți mai auzi de el în fotbalul craiovean. Nu va mai intra pe „Ion Oblemenco”, atât timp cât echipa mea va juca acolo.

+10 FOTO

Citește și:

20 de ani cu Becali la FCSB » Istoria unei mutări care a transformat Liga 1: GSP face TOP 5 lucruri bune și rele

Fotbalul românesc e în comă, Burleanu prosperă » Președintele FRF, conflict de interese: face bani în nume personal de la cluburile pe care le conduce + Detaliile imperiului Burleanu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  24 Ianuarie 2023, 14:06
Postat de sud97 pe 24 Ianuarie 2023, 08:45

Gogosh te-a trosnit bine, asa-i matracukule?

Scubi la clona #50 :)) nu poti sa dormi noaptea stiind ca ti-am impachetat idolul?

taine
taine  •  24 Ianuarie 2023, 10:07

Mititelu recunoaste si el in sfarsit ce stia toata Craiova, ca fanii FCU (echipa fara nume, stema, culori) sunt inchiriati cu ora :))) Juniorul tatuat a zis acelasi lucru acum 2 ani cand s-a certat la tv live cu acelasi suporter doar ca atunci s-au inteles la bani dupa 24 de ore. Acum mai ramane sa afle si presa centrala de faptul ca la meciurile FCU de acasa nu exista bilete platite de suporteri ci doar invitatii pe care le imprastie angajatii FCU prin pietele de legume din oras si comunele invecinate cu 1 zi inainte de meci sau uneori din disperare chiar in ziua meciului. intrebarea este ce vor face majoretele din peluza sud dupa ce se va desfiinta gluma asta de echipa? cui isi vor mai oferi serviciile? poate la Turnu-Severin sau Tg Jiu?

sud97
sud97  •  24 Ianuarie 2023, 09:52
Postat de dandana pe 24 Ianuarie 2023, 08:57

Gogoașă crede ca tine cu ea pentru ca a jucat acolo, a fost în conducere acolo. Este normal să țină cu echipa asta. Suntem prieteni și-l respect. Știe ca țin cu CSU, el cu Fcu. Doar ca aici nu este vorba de gogoașă, sa nu uitam ce a făcut gogoașă. A început sa înjure când acolo nu era bine, și sa nu mai spun ca la CSU nimeni nu spune nimic. Fac ăștia ce vor din echipa aea și voi... Va luați de Fcu când CSU este pe o panta ascendentă, dacă o tine asa în 3 ani luăm drumul lui Dinamo. Terminați cu Gogoașă, da gogoașă este ***, dar *** iubește echipa aea pentru că are de ce. El este fan, pe când mulți dintre voi sunteți fani fost aici. Ști sunt contra a ce face gogoașă, dar nu poți să-i iei ce este al lui, iubește Craiova și vrea sa fie bine. Ca a căzut în mana lui Mititelu nu este vina lui, ca sunt 2 echipe nu este vina lui. De asta acești patroni trebuie sa dispară în anonimat cât mai curând. Auzi ce sa faci dacă suporterul este asa, cum este Mititelule? Asa ca tine? Cum ieșeai tu în strada cu tronul și treceai numele investitorilor? Cum este Mititelule disperat ca avem două echipe și amândouă vai de capul lor? Iar copilul tău nu este decât un arogant și un dobi. Toc. De altfel îți calcă pe urme ție, și a tot a însemnat prostia ta

Ai scris cu picioarele? Doamne Fereste ce ***! :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează