FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FCSB

Adrian Mutu a dat cărțile pe față la conferința de presă! A vorbit despre plecare și a anunțat cine va fi căpitan: „Nu țin de niciun scaun”

Adrian Mutu e antrenorul Craiovei de la începutul acestui sezon
Adrian Mutu e antrenorul Craiovei de la începutul acestui sezon

Articol de - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 19:07 / Actualizat vineri, 17 septembrie 2021 19:33

Adrian Mutu, antrenorul celor de la FCU Craiova, a prefațat partida cu FCSB, de sâmbătă, ora 21:00, care se va disputa pe ”Ion Oblemenco”. Tehnicianul oltenilor așteaptă un răspuns din partea băieților săi, pe care-i numește „datori” în fața propriilor fani. 

„E un meci de o importanță extremă. Avem nevoie de puncte, vrem să le câștigăm mâine. Mă aștept la un meci intens, o reacție a băieților mei. Au conștientizat și ne-am dat seama de greșelile cu FC Argeș, de repriza slabă de la Pitești. Am intrat moi și deconectați la acel meci. Băieții au înțeles că așa nu se mai poate. Ca să câștigăm mâine avem nevoie de mai multă concentrare și de șansă în fața porții. Istoricul meciului ne arată asta. Am avut mereu ocazii și nu am marcat. Dar și mai multă atenție la fazele fixe. CFR ne-a dat 3 goluri din acțiune, în rest numai din faze fixe sau din continuarea lor”, a explicat Mutu. 

Totodată, ”Briliantul” speră și la o prestație bună a brigăzii de arbitri, care va fi condusă de Iulian Dima. N-au fost puține cazurile în care Mutu a taxat prestațiile „fluierașilor”, atunci când a considerat că echipa sa a fost dezavantajată: ”De arbitraj nu mai vorbesc. E în prime-time, toată lumea se uită la meci. Presiunea va fi și pe umerii lor”.

A lămurit problema căpitanului

Adrian Mutu a apărut la conferința de presă alături de Dragoș Albu, cel contestat aprig de suporteri. Fanii i-au reproșat acestuia atitudinea de la ultimele jocuri și s-a discutat mult în jurul său dacă ar trebui sa nu să mai fie căpitan. În cele din urmă, Mutu dă asigurări că internaționalul de la FCU Craiova își va păstra banderola. 

Știu mesajul lui Adrian Mititelu. Sunt aici, alături de căpitanul nostru, Dragoș Albu. Cât timp sunt eu aici, vă dați seama că am puterea de a decide unele lucruri. În ceea ce privește căpitanul, mi-a fost mai ușor, eu voiam să fie Dragoș căpitan, dar era deja. Eu decid căpitanul, nu altcineva. E normal că fanii își doresc ca echipa să aibă atitudine. Suntem datori față de ei, faptul că am discutat cu ei, că ne-au reproșat unele lucruri... aveau dreptate. O să le arătăm mâine adevărata noastră față. Sperăm să le oferim o bucurie. Așa-zisele incidente se întâmplă și în Italia, ca echipa să discute cu unii dintre lideri. Sunt lucruri spuse cu patimă, la cald, dar n-au degenerat”, a mai zis Mutu. 

Căpitanul lui FCU Craiova, umilit de ultrași în autocar de față cu Mutu și restul echipei! » Prima reacție a lui Mititelu jr.
FCU Craiova
Căpitanul lui FCU Craiova, umilit de ultrași în autocar de față cu Mutu și restul echipei! » Prima reacție a lui Mititelu jr.

Nu îi e frică de demitere

Adrian Mutu a comentat și zvonurile legate despre o posibilă demitere. Deși Adrian Mititelu a dat asigurări că nu va fi demis indiferent de rezultatele cu FCSB, CSU și Botoșani, tehnicianul recunoaște că atunci când vor exista păreri diferite între el și conducere, va pleca imediat.

”Să vă zic ceva cu datul afară. Viața unui antrenor e care e. Mi se poate întâmpla și mie să fiu dat afară, nu mi-e frică. Cât sunt aici, îmi fac treaba 100%, superprofesionist. Din ziua întâi am vorbit puțin și am muncit. Băieții au văzut câtă pasiune am. Dacă va veni ziua când conducerea poate nu va mai fi mulțumită de ce muncesc, atunci o să ne strângem mâna și gata. Nu țin de niciun scaun. Niciun antrenor n-ar trebui să aibă teamă de așa ceva. Asta e viața unui antrenor, rezultatele te țin în viață. Nu ar trebui ca asta să devină un coșmar al meu”, a mai zis Mutu. 

”6-0 e un scor care nu le convine dinamoviștilor. Aș prefera să mă gândesc mai mult la FCSB în funcție de cum gândim noi meciul. Ce-i la Dinamo nu e treaba mea. Ok, victoria e importanță în derby, un rezultat mare. Cu siguranță ne face să fim mai atenți. Cunosc bine FCSB, îi știu pe băieți, au valoare și un antrenor foarte bun. Jucăm acasă, în fața fanilor noștri, vrem să ne luăm revanșa în fața lor”
Adrian Mutu, antrenor FCU Craiova 

”Am avut o discuție cu fanii, o întâlnire. Fanii erau nervoși pentru că au așteptări de la noi. Suntem datori să avem rezultate. Toată echipa e datoare. Trebuie să câștigăm cumva”
Dragoș Albu, mijlocaș FCU Craiova 

Citește mai mult știri despre FCU Craiova - FCSB

Adrian Mititelu senior, mesaj din spatele gratiilor despre soarta antrenorului Adrian Mutu

Edi Iordănescu, încântat de reacția lui Gigi Becali înainte de FCU Craiova - FCSB: „E un semn puternic de susținere”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
flosud97
flosud97  •  18 Septembrie 2021, 09:52
Postat de Dumitru Florin pe 17 Septembrie 2021, 22:59

Corect. Adi Mutu nu a adus rezultatele asteptate. Asta insa, nu inseamna ca Juniorul are dreptate cand ii traseaza antrenorului, ca sarcina expresa privind continuarea colaborarii, victoria in partida cu FCSB, echipa care este, in mod clar superioara in acest moment. Mai cavalereste ar fi fost daca indepartarea antrenorului ar fi avut loc imediat dupa jocul de la Pitesti! Asa insa, seamana a lasitate din partea Juniorului mititel! Cat despre eventuala inscaunare a lui Rednic nu se poate spune decat ca este vorba de totala inconstienta a aceluiasi Junior (sau Senior!?!), care are ca exemplu istoria recenta de la Dinamo, cand cuplul "Strambu" - Luana a ingropat echipa dupa "minunatele" transferuri... exotico-aborigene! De altfel, dupa cum se vede, "priceputa" Luana a si implementat cateva "piese" in echipa!

Tin sa te contrazic, àm vazut interviu lui Adrian Junior, si a declarat ça postul lui Mutu nu este in pericol nici daca pierde cu fcsb sau cu botosani sau cu Cs mogosoaia blue lions, déci incetati sa mai scrieti prostiiiiiii, puteti sa cautati pe internet interviul juniorului si va lamuriti, iar daca voi mai credeti in acest ziar incep sa am dubi asupra neuroni lor vostrii, Leul este Rege si azi batem fcsb-I stii Forza Stiinta

observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  18 Septembrie 2021, 03:52

FCU are jucatori de slaba factura care sunt platiti foarte bine, mult mai bine decat stiu si pot sa joace. Cine i-a propus (Rednic Strambul) e pus pe afaceri, Mutu i-a acceptat fiindca ori nu se pricepe ori a pus botul, iar Juniorul abia acum incepe sa se prinda ca e tras pe sfoara. Problema lui Mutu este ca a fost si va ramane un golan.

george.br
george.br  •  18 Septembrie 2021, 00:42
Postat de tivireli pe 17 Septembrie 2021, 23:18

Domnilor de la gsp, cine citește articolul vostru intelege că la FC UNIVERSITATEA, este dezastru, toti sunt distruși și maine se vor desfința. Asa va place vouă să prezentati atmosfera la acest club. Se numește lipsă de profesionalism. Am văzut conferinta de presa a Lui Adi Mutu și căpitanului Dragos Albu(am si revăzut inregistrarea). Și credeti-mă, nu seamănă deloc cu ce prezentați voi. Adi Mutu a demonstrat ca este foarte liniștit, stăpân pe situație și, foarte important, un om foarte educat, civilizat, care știe ce are de făcut. La același nivel de liniște s-a prezentat si Dragoș Albu. Sigur că toate echipele au 2-3 capitani, nu doar unul. Dar nu asta este important ci grupul. Singura problema la FC Universitatea, este o omogenizare a grupului, pentru ca au venit 18 jucatori noi. Daca cei ce conduc clubul vor avea rabdare, sigur in primavara se vor bate la play-off, chiar daca toamna asta, nu va fi la nivelul cerut de suporteri. Insă ziarul vostru nu va crește niciodata daca inventați stiri, și anunțați doar scandaluri ce doar voi le vedeți sau de fapt le doriți. Uitați-vă in oglindă, vă place ce vedeți?

Nu mai este cred o noutate pentru cineva faptul ca GSP-ul s-a transformat intr-un mod extrem de vizibil in ziar de "can-can". Culmea, se mai si autointituleaza cu pompa "ziar de sport"! Baga "strambe", cauta scandalul din nimic, inventeaza stiri, fac parti-pris pentru "clientii casei", adica fac exact ceea ce n-ar trebui sa faca o publicatie care se respecta.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close