FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

În direct la TV, Mutu a dezvăluit jucătorul adus peste capul său la FCU Craiova

Mamadou Bagayoko
Mamadou Bagayoko

Articol de GSP - Publicat luni, 04 octombrie 2021 20:03 / Actualizat luni, 04 octombrie 2021 20:38

Adrian Mutu, 42 de ani, a rostit numele jucătorului pentru care nu și-a dat acordul să vină la FCU Craiova în această vară: Mamadou Bagayoko (31, fundaș dreapta).

Înfrângerea cu CSU Craiova i-a fost fatală lui Adrian Mutu. Antrenorul de 42 de ani a demisionat astăzi de la FCU Craiova, după ce nou-promovata a pierdut fără drept de apel derby-ul local cu marea rivală, scor 0-2, duminică seară.

„În cazul lui Bagayoko, nu am fost de acord să vină. Poate după o pregătire de iarnă, jucătorii noi pe care i-am adus în vară vor arăta altfel. Nu pot să spun că a fost cea mai reușită campanie de transferuri, pentru că trebuie să ne uităm la rezultate”, a declarat Mutu în cadrul emisiunii „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Mai devreme, la „Digi Sport Special”, Mititelu Jr. a declarat că Mutu a fost întrebat la toate transferurile: „Ne-am consultat, jucătorii au venit cu acordul lui”.

Mamadou Bagayoko, doar 16 minute la FCU Craiova

Mamadou Bagayoko, 31 de ani, este un internațional ivorian cu 16 apariții în naționala Côte d'Ivoire. Are doar 16 minute în tricoul celor de la FCU Craiova, în victoria cu Academica Clinceni (2-1).

Ultima oară în Belgia, la Mechelen, ivorianul a fost împrumutat sezonul trecut în Serbia, la Steaua Roșie Belgrad. Acesta a mai evoluat pentru Africva Sports, Slovan Bratislava, Petrazalka, Sint-Truiden și Leuven.

În naționala Coastei de Fildeș, a fost coleg cu nume uriașe precum Yaya Toure sau Salomon Kalou, având oportunitatea de a-l înfrunta într-un meci direct pe marele Leo Messi.

VIDEO. Mamadou Bagayoko în acțiune

„Curățat” de fundașii centrali

Adrian Mutu (42 de ani) a pierdut 7 puncte din cauza unor gafe comise de stoperii Kovacic și Diallo. Primul are pe conștiință două penalty-uri, cu Farul (1-1) și cu CS Mioveni (0-1), iar al doilea un 11 metri cu FCSB (0-1) și eroarea din care CSU a deschis scorul.

Adrian Mutu a pierdut puncte importante din cauza unor greșeli mari comise de stoperii Kovacic și Diallo. CSU Craiova a deschis scorul dintr-o gafă incredibilă a lui Bradley Diallo, care s-a încurcat în minge la marginea propriului careu de 16 metri - detalii, pe larg, AICI.

Citește mai multe știri despre FCU Craiova:

ADIO de coșmar » Mutu s-a faultat singur: „Doar pe mine mă vedeți?! Nu înțeleg!”

Mutu are un regret după aventura la FCU Craiova: „Am reziliat în 5 minute”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
piet
piet  •  04 Octombrie 2021, 21:31

MitiCraiova are autocar de 5ooooo de mii de euro, bază de 12 milioane și lot de două?Nu înțeleg, adică cum plimbi muraturile cu autocarul?Și acum altă întrebare intrebatoare a fost ediție specială, sifonar sau nu!Căci dumnezeu ne dă tuturor după faptă!

titiduru22
titiduru22  •  04 Octombrie 2021, 21:28
Postat de fan_universitatea_craiova pe 04 Octombrie 2021, 21:24

no life, no wife!!

And no brain !

fan_universitatea_craiova
fan_universitatea_craiova  •  04 Octombrie 2021, 21:24
Postat de iosif. pe 04 Octombrie 2021, 20:32

La Mimaiu umilința e literă de lege.

no life, no wife!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează