FOTBAL  »  Superliga  »  LAUDĂ

Adrian Mutu s-a lăudat în Italia: „Țineți minte numele acestui fotbalist român! Va fi un mare campion”

Adrian Mutu pariază pe Dennis Man
Adrian Mutu pariază pe Dennis Man

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 aprilie 2020 22:33

Adrian Mutu, selecționerul României,a  vorbit în Italia despre jucătorii români și a spus că Dennis Man (21 de ani), mijlocașul ofensiv de la FCSB, are un viitor strălucit.

Fost jucător în Italia, Mutu a vorbit la Radio Toscana despre jucătorii români și a spus că, în opinia lui, Dennis Man va ajunge un nume important în fotbalul european.

„Dennis Man de la FCSB va fi un viitor star. Țineți minte aceste nume, deoarece va fi un mare campion”, a declarat Adrian Mutu, potrivit Antena Sport.

5.500.000 de euroeste cota lui Dennis Man, potrivit transfermarkt

Dennis Man, internațional român, are 7 goluri și 4 pase de gol în acest sezon pentru FCSB, în 24 de meciuri.

FCSB negociază transferul lui Dennis Man

Dennis Man (21 de ani) poate pleca în vară de la FCSB. Gigi Becali negociază cu un club important, din străinătate. Solicită însă mult mai mult decât cele 10 milioane puse pe masă de doritori. (Detalii AICI)

VIDEO. Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește mai multe știri despre FCSB:

Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu Florin Tănase: „Hai, bre, nea Gigi, lasă și mata!”

Surpriză în contracte! Clauza trecută de Gigi Becali în noile acorduri cu salarii înjumătățite

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
143908970079367
Vali Pariuri Mocanu  •  02 Aprilie 2020, 17:34

trebuie specificat ca omu a tras linie (nu stim daca numai una!) pe 1 aprilie cand oamenii de la gsp visau ca omul care traverseaza strada cu oile negociaza pt man. a doua zi s-a schimbat schimbarea, de fapt s-a reincalzit ciorba coman-orlando...or sa-l sune iar pa mutu sa zica ceva despre viitorul stelar al lui coman"mbappe"? virusul mamii ei de viata!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  02 Aprilie 2020, 09:30

...omul a tras linie...sunt 5 la suta sanse sa se intample ce a spus el ...

digei
digei  •  02 Aprilie 2020, 08:29

L-a pus Prodanca sa-i faca reclama. Bai nene nu spune nimeni ca e vreun impiedicat dar tot teatrul asta e gretos. Tineti minte ce reclama disperata i-au facut lui Andrei Ivan, nu era zi sa nu iasa 2-3 sa spuna hotarat ca asa jucator n-au mai vazut. E adevarat, au pacalit niste fraieri cu bani pana la urma, l-au dat pe 4 mil, dar au lasat o senzatie de *** in urma care nici pana acum nu s-a estompat. Vreti sa repetati episodul? Chiar atat de disperati sunteti?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează