FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Adrian Mutu, episoade amuzante cu Cornel Dinu antrenor: „Am venit cu dicționarul să înţeleg şi eu ce zici”

Cornel Dinu
Cornel Dinu

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2022 11:55 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2022 13:12

Adrian Mutu, antrenorul celor de la Rapid, a povestit episoade amuzante din cariera de jucător. Mai exact, două momente de când evolua la Dinamo, iar antrenor era Cornel Dinu. 

Invitat în podcasul de pe Youtube „Vreau să ştiu”, moderat de Cătălin Oprişan, Mutu a vorbit despre perioada în care a evoluat la Dinamo, între 1999 și 2000. Acesta a povestit mai multe momente amuzante care l-au avut pe Cornel Dinu protagonist, antrenorul de la acea vreme al „câinilor”.

Cum se simte Mutu după operația pe care a suferit-o: „Toți trebuie să facem un sacrificiu și acum a fost rândul meu”
RAPID
Cum se simte Mutu după operația pe care a suferit-o: „Toți trebuie să facem un sacrificiu și acum a fost rândul meu”

Adrian Mutu: „Am venit cu dicționarul în vestiar”

„Briliantul” a povestit cum la un antrenament a vrut să-i facă o glumă lui Cornel Dinu și a scos dicționarul în vestiar în timp ce acesta vorbea. 

„Am venit odată cu dicţionarul. E celebră. Am venit, am luat un dicţionar. Am vorbit cu ăştia să-i facem una lui nea Cornel, că ţinea la glumă, nu se supăra pe noi. Ţinea mult la noi. Aveam şedinţă, eu ţineam dicţionarul şi începe Mister în stilul lui.

 Trecuseră zece minute şi nu înţelesesem nimic. Când vorbea, pac, mă vede. «Ce e cu cartea aia în mână?». «Bre, e dicţionar». «Păi, şi ce faci cu dicţionarul aici?». «Păi, să înţeleg şi eu ce zici». Au început ăia să râdă, că știau ce voiam să fac”, a declarat Mutu la podcastul „Vreau să ştiu”.

Momentul în care Cornel Dinu a plonjat după ce Dinamo a pierdut titlul în fața Rapidului

Un alt episod rememorat de „Briliant” este momentul în care Dinamo a pierdut în campionat cu Rapid, scor 0-1, înfrângere care a dus la ratarea titlului în fața giuleștenilor. 

Atunci, marcator era Daniel Pancu, după o eroare portarului Khalid Fouhami. Mutu a povestit reacția incredibilă a lui Cornel Dinu la ședința de după meci.

„Rapid ne-a luat campionatul în 1999, golul al lui Pancu, şut în colţul lung şi Fouhami s-a aruncat după minge şi a băgat-o în poartă. Ce-am mai râs atunci, după meciul ăla. Mingea lui Pancone era o centrare, şut pe colţul lung, ceva de genul. Fouhami era la naţionala Marocului. 

S-a aruncat el şi, cum s-a aruncat el aşa, nu ştiu cum i-a venit, a ajuns mingea în poartă. A doua zi după meci, la Săftica, şedinţă cu Mister. Începe Mister pe acolo, ne-a luat că am fost slabi, dar nu ne-a spus aşa că suntem slabi, ne-a povestit de războiul lui Napoleon, că armata nu a făcut ce trebuia, până să ajungă să spună că noi am fost slabi, l-a văzut pe Fouhami.

«Băi, cum te arunci aşa? Se ducea mingea afară. Dacă te arunci, aruncă-te aşa». Şi s-a aruncat, a plonjat în spatele biroului. A făcut plonjon în dreapta. Biroul era mai lung şi nu l-am mai văzut. Am văzut doar ceasul care a sărit. Nu ştiam dacă să râdem”, a mai spus Mutu.

Citește și alte știri din Liga 1: 

Antrenorul care „i-a pus capac” lui Florin Gardoș: „M-am ridicat și am plecat acasă! Era foarte încăpățânat”
CSU CRAIOVA
Antrenorul care „i-a pus capac” lui Florin Gardoș: „M-am ridicat și am plecat acasă! Era foarte încăpățânat”
Calvarul prin care a trecut noul fotbalist transferat de FCSB: „Mă gândeam să mă arunc de la etaj!”
FCSB
Calvarul prin care a trecut noul fotbalist transferat de FCSB: „Mă gândeam să mă arunc de la etaj!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează