FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - SEPSI 2-0

Adrian Mutu nu a avut milă de nimeni: "E greu pentru Steaua, dacă va evolua cum a făcut-o cu Sepsi" + Critici fără precedent la adresa lui Dinamo: "E inadmisibil așa ceva"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 februarie 2018 22:54

Adrian Mutu, managerul sportiv al echipei naționale, a fost prezent pe Arena Națională pentru duelul dintre FCSB și Sepsi, 2-0, dar a rămas dezamăgit de evoluția jucătorilor lui Dică. 

"Steaua a făcut un joc slab, n-a avut ocazii. Se vede oboseala. Cred că CFR rămâne favorită la titlu. Dacă Steaua va juca precum în seara asta... e greu", a spus "Briliantul". 

Acesta a vorbit și despre situația de la Dinamo după ce "câinii" au pierdut lamentabil la Giurgiu, 0-2, și au ratat prezența în play-off. 

"După meciul de aseară, Dinamo nu merita să fie în play-off, e inadmisibil să ai o atitudine de genul ăsta, un meci de calificare trebuie jucat cu ambiție, motivație, Dinamo n-a arătat asta la Giurgiu.

Bratu a avut rezultate bune la nivel de juniori, n-ar experiență la seniori, dar dacă va fi el la Dinamo îi urez baftă. Are timp să formeze o echipă pentru la anul, să vadă anumiți tineri de care se tot vorbește. E un antrenor tânăr și ambițios și sper să facă treabă bună. Eu nu sunt interesat să preiau Dinamo, am mai zis că din aprilie-mai voi vedea ce voi face", a declarat Mutu la plecarea de pe Arena Națională.

Vezi aici cronica partidei FCSB - Sepsi 2-0
VIDEO cu golurile partidei

PARTIDELE ETAPEI A 26-A, ULTIMA A SEZONULUI REGULAT:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  26 Februarie 2018, 15:29

te freaca grija ba desteptule?

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  26 Februarie 2018, 11:32

Il astept pe Bratu... in B

ray51
ray51  •  26 Februarie 2018, 10:40

Mutu nu se sfiieste sa spuna ca in caz ca Burleanu pleaca de la FRF si el va renunta la functia pe care o are. E limpede ca nu-l 'inghite' (nu inteleg de ce) pe Lupescu.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează