FOTBAL  »  Superliga  »  MECI DE RETRAGERE

Mutu: „A fost o seară minunată! Eram puțin panicat când am văzut că lumea a intrat pe teren și fiul meu era pe bancă”

FOTO: Raed Krishan +29   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2022 22:44 / Actualizat duminica, 12 iunie 2022 23:44

Adrian Mutu a avut azi partida de retragere, la Cluj. România și echipa stelelor lumii au terminat la egalitate, 3-3, pe Cluj Arena. 

După meci, aproape toți cei 20.000 de fani prezenți la meci au intrat pe gazon pentru a face o poză cu Adrian Mutu și cu restul vedetelor prezente la meci.

3-3 la meciul de retragere al lui Mutu » „Briliantul” a marcat din pasa lui Hagi, apoi a schimbat echipa. Imagini tari de pe Cluj Arena
SPORTS FESTIVAL
3-3 la meciul de retragere al lui Mutu » „Briliantul” a marcat din pasa lui Hagi, apoi a schimbat echipa. Imagini tari de pe Cluj Arena

 Adrian Mutu, după meciul de retragere: „Eram puțin panicat” 

La final, Mutu le-a mulțumit suporterilor, dar spune că s-a panicat după ce fanii au intrat pe teren. Și-a făcut griji pentru băiatul lui, Tiago. 

„A fost o seară minunată. Țin să mulțumesc celor care au venit. Le mulțumesc și fanilor. Nu mă așteptam să fie atât de mulți. A fost fantastic! Am reușit să-mi stăpânesc emoțiile. Mă încearcă sentimente de plăcere, dar mă gândesc și că trec anii. 

Când au intrat fanii, eram puțin panicat. Mă gândeam cum îl voi găsi pe Thiago, care era pe bancă. Noroc că e băiat deștept. S-a «legat» de un coleg și a plecat cu el. L-am găsit în vestiar, se juca cu mingea.

După acest meci va rămâne amintirea frumoasă. Fără acest public, nu puteam avea o asemenea seară. De acum încolo vom începe caterinca și vom depăna amintiri”, a spus Mutu la ProArena. 

+25 FOTO

VIDEO Fanii au intrat pe teren la finalul meciului de retragere a lui Adrian Mutu

 Citește și:

Laurențiu Reghecampf, intervenție de 15 minute în direct, după despărțirea de Craiova: „Eu mergeam în stânga, iar ei mergeau în dreapta”

MM Stoica a întrerupt abrupt dialogul Samuilă - Reghecampf: „Lipsă de respect! Fac anunțul acum”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează