FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - DINAMO 1-3

Adrian Neaga e pesimist în privința viitorului lui ACS Poli: "Am visat la play-off câteva etape, până au apărut problemele financiare"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 28 mai 2018 23:07

Antrenorul lui ACS Poli Timișoara, Adrian Neaga, a comentat evoluția echipei sale cu Dinamo în înfrângerea cu 1-3 pe propriul teren.

"Este o înfrângere dureroasă. Nu am ce să le reproșez elevilor mei. Ne vom pregăti pentru ultimul joc, de la Chiajna și vom vedea la final ce se va întâmpla.

Am visat la play-off câteva etape, până au apărut problemele financiare. Le-am spus capul sus, să meargă înainte. Sunt băieți tineri. Se mai întâmpla astfel de lucruri. Nu e prima dată când retrogradăm. Din păcate, nu există un plan pentru anul viitor. Chiar nu știu ce se va întâmpla. Sunt jucători care rămân liber de contract, jucători care au plecat mai devreme. O să vedem", a spus Adrian Neaga.

CLASAMENT PLAY-OUT

ALTE MECIURI ALTE ETAPEI A 13-A DIN PLAY-OUT:

FC Voluntari - Concordia 2-2 Vezi detalii AICI!
Sepsi - Botoșani 0-1 Vezi detalii AICI!
Gaz Metan - Juventus 3-0 Vezi detalii AICI!
ACS Poli - Dinamo 1-3

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează