FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Adrian Porumboiu, exploziv pentru GSP: „Luați trio-ul Balaj-Hațegan-Kovacs și vedeți meciurile CFR-ului! Să mă dea în judecată! Ionuț Lupescu a stat în spatele găștii lor”

Adrian Porumboiu
Adrian Porumboiu

Articol de , - Publicat miercuri, 07 august 2019 11:03

În contextul scandalului cu Istvan Kovacs de la Astra - FCSB, 2-1, fostul arbitru Adrian Porumboiu susține că acum 8 ani, tot la un meci cu Astra, Kovacs a greșit grav împotriva Vasluiului, dar Becali i-a râs în nas.

„Cu o atitudine academică mi-a spus să-mi fac echipă și să bat la 2-3 goluri diferență dacă arbitrul îmi ia 1-2 goluri”, a spus Adrian Porumboiu

- Domnule Porumboiu, reapare discuția care a mai existat despre CFR, că ar fi protejata arbitrilor!

- Cine face această discuție și în ce context?

- Gigi Becali a spus-o, după ce s-a simțit nedreptățit de arbitrajul lui Istvan Kovacs la Astra - FCSB 2-1.

- Gigi Becali se plânge de Kovacs? Știți ce îi răspund? Ce mi-a spus el mie, pe un ton așa, academic, în urmă cu vreo 8 ani. După un meci tot cu Astra și tot arbitrat de acest Istvan. Când cooperativa CFR - Oțelul a lucrat să pună piedică Vasluiului și când Kovacs a făcut în acel meci tot ce a putut pentru a nu lăsa Vasluiul să câștige.

„A existat o clică a arbitrilor care făcea jocurile CFR-ului lui Paszkany. Când am spus-o atunci, lumea a zis „Porumboiu e nebun”. Acum văd că e nebun și Gigi Becali” Adrian Porumboiu

- Și ce v-a zis Becali?

- Că să nu mai fac atâta gălăgie și mai bine mi-aș face echipă adevărată, care să bată la 2-3 goluri dacă arbitrul îmi ia 1-2 goluri. Deci, Gigi, fă-ți echipă dacă vrei să iei titlul! Eu atunci aveam tot ce era mai bun în România, el acum chiar trebuie să-și facă echipă. Păi, una e ce tripletă aveam eu, Adailton, Wesley, Sânmărtean, și altceva e ce a avut Steaua luni seară, Moutinho, Gikiewicz, Panțâru. Te apucă râsul.

- Credeți că CFR mai are acum parte de protecția arbitrilor?

- În acest moment, CFR e, de departe, cea mai bună echipă din Liga 1 și are cel mai bun antrenor din Liga 1. De aici trebuie pornită discuția. Dar fiindcă în joc e Istvan Kovacs, atunci trebuie să spun ce a fost în trecut, atunci când o gașcă a arbitrilor de top a ajutat CFR-ul să ia toate acele titluri. Mergeți la Cluj și o să vedeți că în spatele vitrinei unde țin toate trofeele, se află pozele lui Balaj, Hațegan, Kovacs, Deaconu, Radu Petrescu, Augustus Constantin. Atâta doar că ei sunt cu fața la perete! În plus, după finala Cupei României Timișoara - CFR, dacă ați fi mers pe teren, în spatele pozei cu trofeul în brațe, pe care a făcut-o CFR-ul, se afla, pe undeva prin gazon, fotografia mototolită a lui Balaj.

Porumboiu: „În spatele găștii de arbitri care făceau jocurile CFR-ului a stat Ionuț Lupescu”

- Faceți acuzații grave!

- Atenție la ce vă spun: dacă vreunul dintre cei pe care îi numesc se simte lezat de ce declar, să meargă să mă dea în judecată! Dar până atunci, luați statistica meciurilor CFR-ului conduse de trioul Balaj, Hațegan, Kovacs în acei 5 ani în care au luat 3 titluri și o să vedeți câte partide au fost pierdute de CFR! Ei dirijau tot, controlau tot, făceau toate jocurile. Evident că acei arbitri au rămas cumva înrădăcinați în ceea ce înseamnă apropierea de CFR. Și probabil că unii nu se pot schimba!

- N-au fost dovediți, cel puțin în instanță, că ar fi fost în slujba CFR-ului!

- Nimeni n-a controlat ce face CFR pentru că avea putere, avea influențe. L-au prins pe Penescu și au scos la vedere marele dosar cu FC Argeș, unde erau sume de 2.000 de euro, dar unde se învârteau zeci și sute de mii de euro nu s-a băgat nimeni.

- E vreo diferență între acel CFR și actualul CFR?

- Acela era CFR-ul lui Paszkany, acum nu știu dacă lucrurile stau la fel, nici nu știu cine e acest Varga, care e patron acolo. Atunci, Porumboiu a spus lucrurilor pe nume și lumea zicea că e nebun. Acum văd că a înnebunit și Gigi Becali.

VEZI ȘI:

GSP LIVE / Alexandru Ioniță I, sfaturi pentru tinerii fotbaliști: „Nu e vorba numai despre bani” + „Impresarii NU sunt periculoși”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
whiteredarad
whiteredarad  •  07 August 2019, 15:41

Dl Porumboiu spune ...lucruri trasnite. Despre dansul un singur lucru se poate spune : :Fericiti sint cei saraci cu Duhul" !. Este egocentrist, narcisist, instabil in pareri si emotii, tot ceea c a facut dansul in arbitraj ....este la "exceptional",...altii , ca dansul...nu mai exista. Cam din aceiasi categorie...face pare si "siamezul" ("...Împăraţi pe care lumea nu putea să-i mai încapă au venit şi-n ţara noastră de-au cerut pământ şi apă..." V-as ruga sa cititi in locul cuvintelor : "tara noastra"...cuvintele "fotbalul nostru"....!? )

andrey_mmss
andrey_mmss  •  07 August 2019, 14:10

*** de ciuda si publicatiile din Bucuresti au scris fluvii de articole pe subiectul asta de cand CFR a revenit in Liga 1. Voi chiar nu v-ati saturat de povestea asta? Ati pierdut campionatele din cauza ca la CFR s-a facut treaba. Aici sunt oameni seriosi, nu MM, Mache si mai stiu eu ce mancatori de seminte de pe stadioanele voastre de *** din Bucuresti. Vasliul s-a desfiintat si Steaua s-a dovedit a fi ***, la care daca vrei sa mergi la meci nici nu stii in ce oras e :)) Voi nu o sa intelegeti niciodata ce inseamna CFR pentru suporterii ei. Voi ati fost intodeauna impotriva CFR-ului, i-ati numit *** si ati ras de ei intodeauna si i-ati ironizat cand jucau cu U, spunand intodeauna ca nu sunt echipa Clujului. E o campanie continua de denigrare a CFR-ului, de cand au intrat in Liga 1, dar clubul asta si-a vazut intodeauna de treaba si au muncit. Cunosc oameni din club si nu o sa puteti compara niciodata *** cu CFR !!! Veci ! Antonio Conceicao a stat 10 minute cu taranul de Becali. La CFR a revenit si v-a mai reveni in viitor. Asta demonstreaza ce fel de club e CFR si ce fel de cluburi aveti voi pe la Bucuresti. Asa ca papagalul mic si jucati fotbal ca deocamdata fotbalistii vostri nu-s in stare nici sa joace fotbal si se plang ca is accidentati in timp ce "batranii" de la CFR arata ce inseamna sa fii sportiv adevarat. FORZA CFR !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2337560966352098
Constantin Lucian  •  07 August 2019, 13:29

*** de ani buni de zile prin toate mijloacele.Bucurati-va de fotbal saraciilor.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează