FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRI

Adrian Porumboiu, replică dură pentru Ovidiu Hațegan: „Nu-ți convine, te lași!”

Ovidiu Hațegan e cel mai bine văzut arbitru din România la nivel internațional
Ovidiu Hațegan e cel mai bine văzut arbitru din România la nivel internațional

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 aprilie 2020 21:45

Adrian Porumboiu (69 de ani), fost arbitru internațional și patron al lui FC Vaslui, a oferit un răspuns franc în legătură cu dorința centralului Ovidiu Hațegan (39), care este nemulțumit de faptul că breasla sa nu beneficiază de un contract normal de muncă.

„Nu-ți convine, te lași! Ți-ai ales activitatea asta, o faci din pasiune și pe bani frumoși până la urmă. Arbitrezi în Champions League, în Liga 1, sunt bareme bune.

Nu putem să spunem că un arbitru suferă că nu arbitrează câteva luni. Nu-ți permite FIFA și cu asta basta! Nu poți să te organizezi ca o altă meserie, cu sindicate ș.a.m.d.”, a spus Porumboiu, la TV Telekom Sport.

Ovidiu Hațegan deplânge situația arbitrilor

Hațegan a declarat că niciun arbitru din România nu va încasa vreun ban în această perioadă, când fotbalul a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus.

„Radu Petrescu a stat nouă luni de zile, nu a avut nicio sursă de venit, ba a şi cheltuit pe problemele de sănătate. De asta spun că trebuie să găsim altă formă de organizare şi sper să găsim înţelegere. 

Nu e normal. Dintre toţi oamenii din fotbal, noi suntem singurii amatori. Toată lumea e profesionistă, are un contract de muncă, lunar au o sumă pe care se pot baza, doar noi arbitrii nu avem", afirma Ovidiu Haţegan, în urmă cu 4 zile.

VIDEO Ovidiu Hațegan s-a testat pentru coronavirus

Citește mai multe știri din Liga 1:

Adrian Porumboiu îi spulberă speranțele lui Gigi Becali: „Cine ar fi tâmpitul ăla să cumpere jucători acum?!”

Nicolae Stanciu a uitat de trecutul în tricoul FCSB: „Și eu aș alege CFR Cluj. Sper să câștige campionatul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
whiteredarad
whiteredarad  •  06 Aprilie 2020, 10:05

Ce om fals este Adrian Porumboiu ! El care a strans avere.... Sj din fotbal ( ca doar nu a avut vreo "matusa Tamara" ). Ovidiu Hategan nu se refera, mai ales la el, care a mai arbitrat pe " afara",( si poate a mai strans ceva bani), ci , mai ales la altii, care arbitrand in sistem sambata-miercuri, si fiind aproape zilnic pe drumuri, nu au putut sa aiba o meserie ce pretinde prezenta zilnica. Daca miercuri esti la Botosani si dumineca la Craiova, nu poti trai doar pe drumuri, ( ce castigi, mai cheltui si pe drumuri ), cam asta este viata celor arbitreaza in prima si a doua liga . Doar cativa ( brigazile lui Hategan si Kovacs) au venituri din de arbitreaza afara. Dar, nu este prima data cad dl. Porumboiu isi arata "sufletul sau mic" si caracterul dansului....(spuneti voi cum este)

dubluv
dubluv  •  06 Aprilie 2020, 08:42

nu e vina lui Porumboiu. E vina celor care il baga in seama.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează