FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIE

Adrian Porumboiu îi spulberă speranțele lui Gigi Becali: „Cine ar fi tâmpitul ăla să cumpere jucători acum?!”

Adrian Porumboiu a fost rivalul lui Gigi Becali, în perioada când fostul arbitru patrona clubul FC Vaslui
Adrian Porumboiu a fost rivalul lui Gigi Becali, în perioada când fostul arbitru patrona clubul FC Vaslui

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 aprilie 2020 21:33

Adrian Porumboiu (69 de ani), fost arbitru internațional și patron al lui FC Vaslui, a vorbit despre efectele pe care pandemia de coronavirus le va avea asupra fotbalului.

Porumboiu nu crede în ofertele vehiculate în ultimul timp pentru fotbaliști, inclusiv pentru cei din România. Astfel, acesta îl descurajează pe Gigi Becali (61), patronul FCSB, care a declarat că are oferte pentru Dennis Man și Florinel Coman.

Adrian Porumboiu: „Cine ar fi tâmpitul ăla să cumpere jucători acum?!”

„Situația va fi tot la fel de dramatică și în fotbal. Cine se gândește că vor mai fi salariile din trecut sau că se vor vinde jucători ca înainte... Cine ar fi tâmpitul ăla să cumpere jucători acum? 

Nu știi dacă are sau nu coronavirus... În mod realist, nu se pot întâmpla astfel de lucruri acum”, a declarat Porumboiu, la TV Telekom Sport.

VIDEO Ion Crăciunescu despre Adrian Porumboiu: „Sunt în relații foarte bune, nu mai vorbesc cu el!”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Nicolae Stanciu a uitat de trecutul în tricoul FCSB: „Și eu aș alege CFR Cluj. Sper să câștige campionatul”

Gigi Becali face ordine la FCSB: „Credeți că moare apărarea fără Planic? Am înlocuitor!”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
deusdat
deusdat  •  06 Aprilie 2020, 12:46

Vrabecalia mălai visează.

189254898748309
Claude SH  •  06 Aprilie 2020, 08:51

Pai nu e prost cine cere, e prost cine dă banii pe cei doi. Ce rezultate au cei doi în întâlnirile europene? Cu FCSB au jucat doar în preliminariile Europa League. N-au întâlnit încă jucători adevărați. Cei mai tari au fost Guimaraes și Rapid Viena, cu care au pierdut. Deci echipe modeste. N-au dovedit încă nimic la nivel de seniori. Faptul ca ai fost bun la juniori, nu te recomanda cu nimic într-o competiție de seniori. Sunt sigur dacă ar veni Petrescu la Fcsb ar fi greu pentru cei doi sa prindă 10 minute sa joace.

1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  06 Aprilie 2020, 03:45

Porumboiu ne-a lamurit pe deplin, daca mai era nevoie, ca apa este uda. Nimeni nu-si mai permite sa faca investitii intr-un domeniu extrem de incert in ceea ce priveste viitorul. Dupa prima etapa de reduceri salariale vor urma si alte curbe de sacrificiu in conditiile in care televiziunile si sponsorii nu vor mai plati nimic pana nu vor cunoaste programul competitional. Deja se cunoaste ca in toamna va urma o recrudescenta a pandemiei, poate mai violenta decat actuala forma.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează