FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Chipciu nu e la prima abatere: „E recalcitrant! Am avut și eu un clinci cu el” » Fostul său antrenor a recunoscut totul

Alex Chipciu // FOTO: Imago
Alex Chipciu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2021 14:16 / Actualizat marti, 03 august 2021 17:43

Antrenorul lui CFR Cluj, Marius Șumudică, a luat ieri o decizie radicală: l-a exclus pe Alex Chipciu din lot, după ce mijlocașul a reacționat nervos în timpul unui antrenament.

Mijlocașul de 32 de ani a izbucnit în timpul unui antrenament și se pare că nu este la primul gest de acest fel. 

Nicolae Dică, conflict cu Alex Chipciu

Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi la naționala României, a dezvăluit că, atunci când cei doi au lucrat la FCSB, a avut un conflict cu Alex Chipciu.

„Se întâmplă la multe echipe, dar nu ştim ce a strâns el în ultima perioadă şi a răbufnit la antrenament. Dar îl cunosc foarte bine pe Alex, l-am avut la Steaua, când eram cu Costel şi cu Mirel. 

Am avut şi eu un clinci cu el la Steaua. Da, când eram secund am avut un clinci personal cu el, dar ne-am împăcat. N-a fost nicio problemă. Nu vreau să zic de unde a plecat tot. A fost pe moment, în câteva zile ne-am revenit. 

Îl cunosc foarte bine şi sunt sigur că el regretă acum că a făcut acest gest.  Îl ştiu, e recalcitrant, dar după aceea regretă ieşirile pe care le are. Cred că se va duce să-şi ceară scuze. E valoros, dă totul pentru echipă. E prea drastic dacă se renunţă la el. Şumudică ştie şi el, că a fost fotbalist și a avut şi el ieşiri. Poate şi Chipciu a supărat că a jucat mai puţin”, a spus Dică la TV Telekom Sport.

Adus în iarna lui 2020, Chipciu a jucat 8 meciuri în acest sezon pentru CFR Cluj și a marcat un gol, în prelungirile meciului cu Banja Luka, din turul II, reușita fiind decisivă pentru calificare. 

VIDEO CFR Cluj, meci tare în Liga Campionilor! Totul despre duelul cu Young Boys

Citește și: 

EXCLUSIV Ondrasek și-a reziliat azi contractul cu FCSB! » Câți bani i-a dat Becali ca să scape de el + ce șanse are cehul să ajungă la Craiova

Mutu avea dreptate! » Ce arată raportul InStat după etapa a 3-a a Ligii 1 + Echipa ideală a rundei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
174312297500473
Romeo Iepure  •  05 August 2021, 10:17

PREA putin a dat pentru cat a primit,,cine la adus ar trebui sa raspunda de banii aruncati.JUCATOR care trebuia sa faca diferenta,dar la cefere a fost doar numele de el,sant dezamagit ca nu sa impus la echipa.

penultimul
penultimul  •  03 August 2021, 23:22

Mostra de exprimare. Sa zic vocabular și sofisticare de clasa a V-a "Dar îl cunosc foarte bine pe Alex, l-am avut la Steaua, când eram cu Costel şi cu Mirel." .Ok...... cu cățel, cu purcel

zagna
zagna  •  03 August 2021, 20:16

S-a găsit și Dică da pună paie pe foc ! Du-te, Dică, du-te...

Vezi toate comentariile (21)
Comentează