FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Alex Chipciu, mesaj pentru fotbaliștii din Liga 1: „Dacă stai acasă, unde cheltui bani?”. CFR Cluj nu a tăiat până acum din salarii

Alexandru Chicpiu este unul dintre cei mai bine plătiți jucători din Liga 1
Alexandru Chicpiu este unul dintre cei mai bine plătiți jucători din Liga 1

Articol de GSP - Publicat marti, 07 aprilie 2020 08:43

Alex Chipciu (30 de ani), mijlocașul lui CFR Cluj, a vorbit despre situația financiară din Liga 1 și despre cluburile care au decis să taie salariile jucătorilor din cauza stării de urgență din România și a suspendării meciurilor.

Mijlocașul care iarna trecută a semnat cu CFR Cluj, după ce și-a reziliat contractul cu Anderlecht, spune că este de acord să primească un salariu mai mic pe perioada stării de urgență.

„Mă feresc să vorbesc despre treaba asta, pentru că situația fiecărui jucător e diferită. Eu nu pot să zic că e bine să ne taie la bani, iar alt jucător care are salariul mic să spună că nu e bine. Eu am spus doar că e o perioadă grea pentru toată lumea, pentru jucători şi pentru cluburi. Dacă nici tu nu ajuți, clubului îi va fi greu să plătească.

Dar în acelaşi timp nu am spus nici că e ok să taie un an de zile salariul doar pentru că e stare de urgenţă. Starea de urgenţă poate ţine doar 3-4 luni. Stăm un an de zile cu salariul tăiat? Cu asta nu sunt de acord. 

Aş fi de acord cu tăierea salariului pe perioada stării de urgenţă. E ok, că nici nu cheltui bani. Dacă stai acasă, unde cheltui bani? Eu, şi în condiţiile în care am renunţat la mulţi bani ca să vin în România, tot sunt de acord să ajut clubul”, a declarat Alex Chipciu la TV Telekom Sport.

20.000 de euroeste salariul lunar încasat de Alex Chipciu la CFR Cluj. Echipa campioană a decis ca pentru moment să nu taie salariile jucătorilori săi

 Citește mai multe știri din Liga 1:

S-a întors roata la FCSB: cum e jucat pe degete Gigi Becali de Bogdan Planic

Puneți-vă centurile de siguranță! Liga 1 se pregătește de turbulențe majore, toate cluburile au tăiat deja sau pregătesc tăieri salariale

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
hhannibal
hhannibal  •  07 Aprilie 2020, 15:53

Se cheltuie mai Chipciule, pe mancare, utilitati (gaz, lumina, caldura, abonamente, telefoane, internet), rate (cei care au), etc, etc...

189254898748309
Claude SH  •  07 Aprilie 2020, 10:25

La fel se poate spune și de cluburi. Unde cheltuie ele bani în aceasta perioada? Cheltuieli cu stadionul, securitatea, deplasări, echipament, cam fac economie, acestea nu mai sunt de actualitate. Cluburile au banii în cont. Vor sa micșoreze salariile jucătorilor!?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează