FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

Alexandru Chipciu a câștigat procesul cu CFR Cluj, pe plan intern » Campioana ori plătește, ori merge la TAS

Articol de - Publicat vineri, 27 ianuarie 2023 14:52 / Actualizat vineri, 27 ianuarie 2023 14:55

Comisia de Recurs din cadrul FRF a anunțat că mijlocașul Alexandru Chipciu (33 de ani) a câștigat procesul cu CFR Cluj, echipă de la care a ajuns la rivala U.

Alex Chipciu are de primit bani de la CFR Cluj, după rezilierea contractului. În acest sezon, internaționalul evoluează la "Șepcile roșii", dar este remunerat în cote egale de către cele două rivale din oraș, 8.500 de euro fiecare, lunar.

Observatorul FRF suspendat pentru pariuri rupe tăcerea după ce a fost iertat + Reacția celui care l-a „turnat”: „Dacă a fost iertat de FRF însemnă că s-a intervenit politic”
FRF
Observatorul FRF suspendat pentru pariuri rupe tăcerea după ce a fost iertat + Reacția celui care l-a „turnat”: „Dacă a fost iertat de FRF însemnă că s-a intervenit politic”

CFR poate merge la TAS în „cazul Chipciu”

Pentru restanțele salariale, fotbalistul cu trei titluri în Gruia s-a judecat cu fostul său club, iar acum "feroviarii" sunt buni de plată. 

Cererea i-a fost admisă de comisia federală, care a transmis: "Obligă CFR Cluj la plata către jucătorul Alexandru Chipciu a diferenței de plată conform acordului de încetare, precum și a taxei de procedură în recurs. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS în termen de 21 zile de la comunicare. Pronunțată la data de 26.01.2023, în ședință nepublică, la sediul LPF".

Alexandru Chipciu a jucat pentru CFR Cluj între ianuarie 2020 și iulie 2022, reușind să câștige trei titluri în Liga 1 și o Supercupă a României.

21 de meciuria adunat Chipciu la U Cluj, al cărei căpitan a devenit în cantonamentul din Antalya

77 de meciuri, 6 goluri și 5 pase decisivesunt cifrele lui Chipciu în Gruia

Citește și alte articole:

Primă imensă în Liga 1: „100.000 de euro în mână pentru fiecare jucător”
GSP LIVE
Primă imensă în Liga 1: „100.000 de euro în mână pentru fiecare jucător”
MATCHDAY EXPERIENCE, episodul 15 » Stadion Hermannstadt: Ce facilități au fanii pe noul stadion din Sibiu + Capitolul la care sibienii au luat ZERO
MATCHDAY EXPERIENCE
MATCHDAY EXPERIENCE, episodul 15 » Stadion Hermannstadt: Ce facilități au fanii pe noul stadion din Sibiu + Capitolul la care sibienii au luat ZERO

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
valentindragobete
valentindragobete  •  28 Ianuarie 2023, 07:00
Postat de vasileroaita pe 27 Ianuarie 2023, 19:53

Du-te la școală și învață istorie. Dar, tu știi cum a ajuns simbolul Clujului o echipă înființată la Budapesta în 1919?!

Că să nu mai fii prost, citez din informațiile de pe net: "În anul 1919 societatea academică a studenților români „Petru Maior” din Budapesta și-a mutat sediul la Cluj, odată cu ea venind aici și organizația ei sportivă. Afluența mare a tineretului dornic de a urma studiile la Cluj a impus înființarea unei „Cetăți universitare”, în cadrul căreia a fost proiectat un Institut de Educație Fizică. Odată cu venirea toamnei, în presa clujeană au apărut articole care îndemnau studenții să participe la înființarea Clubului Sportiv Universitatea. La prima consfătuire avută loc în sala Prefecturii, au participat peste 100 de fotbaliști...." Restul e tăcere, totuși de ce era chefereaua CFR din 1907 la Kolozsvar?

johny2003
johny2003  •  27 Ianuarie 2023, 21:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rav410wrc
rav410wrc  •  27 Ianuarie 2023, 20:36
Postat de sibelius pe 27 Ianuarie 2023, 18:35

Zi de solda, coane, zi de solda?

Azi s-a servit, mazare cu caracatita, la popota Cazarmei Ghencea ... Sunt preferatele tov-ului talpan !! Vine cu sufertasu', sa duca si acasa ;))) Odata bugetar, mereu bugetar !! :((((

Vezi toate comentariile (39)
Comentează