FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

Alin Stoica e de acord cu controlul impus de Gigi Becali la FCSB: „Pe mine m-ar ambiționa. Știți ce s-a întâmplat la Anderlecht?”

Gigi Becali controlează tot la FCSB // FOTO: GSP
Gigi Becali controlează tot la FCSB // FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 aprilie 2019 16:36

Alin Stoica, 39 de ani, fiul legendarului Tudorel Stoica, a comentat astăzi autoritatea cu care Gigi Becali dictează tot ce mișcă la vicecampioana FCSB. 

 

Gigi Becali chiar e corect când le spune jucătorilor că îi dă afară. În Occident, nimeni nu-ți spune nimic. Ajungi pe bancă, apoi în tribune, apoi la echipa a doua, apoi te transferă clubul”, a declarat Stoica jr. 

Fostul jucător de la Steaua sau Anderlecht spune că astfel de episoade în care oficialii se implică la echipe au loc și în fotbalul internațional, nu doar România, oferind un exemplu recent din Belgia. 

„Pentru mine ar fi o ambiție să-l aud pe patron că mă critică. Joci la FCSB, ai presiune, nu joci la Dunărea Călărași. Ai presiune și când dormi, și când mergi pe stradă. Ce se plâng atât jucătorii?

La Anderlecht, actualul președinte a intrat în cabină la un meci, le dădea sfaturi jucătorilor”, a spus Alin Stoica, la GSP Live

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV Dezvăluire gravă: transferul lui Rădoi la Inter, sabotat din răzbunare de frații Becali! „Fii atent, să vezi ce-i fac!” + Acuzații: „Sunt niște bișnițari, nu impresari!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
845438802178576
Alin Ion Dinescu  •  03 Aprilie 2019, 23:46

La toate echipele exista presiune

845438802178576
Alin Ion Dinescu  •  03 Aprilie 2019, 23:39

Astra a jucat fotbal astazi cu steaua a cam somat

dakesis
dakesis  •  03 Aprilie 2019, 19:06

normal, la fel cum voi sunteti foarte de acord cu controlul impus de becali la jesepe. BRAvos!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează