FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Am ratat Liga lui Vasilica :) » Senatoarea PPDD a dorit să candideze la şefia LPF, dar nici un club nu a susţinut-o

În presa mondenă,
Vasilica e
numită “sexy
senatoarea” +2   FOTO
În presa mondenă, Vasilica e numită “sexy senatoarea”

Articol de , - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 05 noiembrie 2013 19:31

Dumitru Dragomir a pierdut şansa de a se duela cu Vasilica Miron pentru şefia Ligii Profesioniste de Fotbal.

Senatoarea PPDD a atentat la postul lui Mitică, însă n-a reuşit să convingă nici un club din Liga 1 să o propună pentru candidatură. Prima oară a apelat la FC Botoşani, apoi la Ceahlăul Piatra Neamţ, dar s-a lovit de refuzul acestora.

"Nu consider că trebuie să vii din lumea fotbalului ca să fii şef la LPF. Tot ce contează e să fii un bun manager! Dragomir e de prea mult timp acolo şi cred că va mai sta mult şi bine. Mi-am dat seama de asta cînd am văzut cît de greu e să poţi candida, darămite să mai şi cîştigi?!", a spus Vasilica pentru ziarulatac.ro.

A vrut să-l scoată pe Gigi
În urmă cu o lună, Vasilica a încercat să-l ajute pe Gigi Becali să iasă din închisoare. Ea a intenţionat să-l angajeze pe patronul Stelei la biroul ei parlamentar, trimiţînd o cerere către Administraţia Penitenciarelor. "Am solicitat 3-5 persoane cu condiţiile: experienţă politică, eventual lider de partid, experienţă parlamentară. Gigi Becali e vizat", a spus Vasilica.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
merace
merace  •  06 Noiembrie 2013, 16:44

ce tare democratie avem, daca parlamentarii au ajuns sa-si ia consilieri puscariasi!!! HaHaHa! :D

radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  06 Noiembrie 2013, 11:29

pai daca tine cu o fosta echipa comunista de aia n-are sanse !!! :)))...acum serios trebuie sa fii neutru acolo la sefie

mihaienache
mihaienache  •  06 Noiembrie 2013, 11:16

mitica forever !!....ii are pe toti la mana de asta nu il clinteste nimeni......la puscarieeeeeee

Vezi toate comentariile (10)
Comentează