FOTBAL  »  Superliga  »  MECI AMICAL

VIDEO CSA Steaua, victorioasă în amicalul cu FC Voluntari » Ce spune Daniel Oprița despre jucătorul adus în probe

Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua
Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

Articol de , - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 13:50 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 14:05

CSA Steaua București a învins prim divizionara FC Voluntari într-un meci amical jucat astăzi în Complexul Sportiv din Ghencea, scor 2-1.

CSA Steaua și FC Voluntari, două dintre echipele fruntașe din Liga 2, respectiv Liga 1, au profitat de pauza competițională și au disputat în această după-amiază un meci amical. Victorioși au ieșit „militarii”, care au înscris prin Stephan Drăghici (minutul 22) și George Călințaru (65). Pentru oaspeți a punctat Cristian Costin, în minutul 55.

Daniel Oprița, antrenorul Stelei, l-a testat la meciul de astăzi pe mijlocașul defensiv Baka, pe care l-a trimis titular. Întrebat la final despre prestația jucătorului, Oprița a spus că „e în regulă, mai trebuie să-l văd, mai ales că nu e pregătit fizic. Mai aștept să-l văd la câteva antrenamente, poate și jocuri”.

Daniel Oprița, după meciul amical cu FC Voluntari: „Ne-am luat revanșa”

„Îmi pare bine că am reușit să jucăm încă o dată cu Voluntari, o echipă pe val. Mă bucur că am reușit să ne luăm revanșa, să câștigăm (n.r. - în septembrie, ilfovenii au învins Steaua cu 2-1 în alt meci amical). Cel mai important este că am ieșit teferi de pe teren și noi și ei, a plouat ieri și ne-am gândit la teren, să nu ne pună probleme”, a spus Oprița.

El a vorbit și despre meciul echipei naționale a României din Germania, câștigat de nemți cu 2-1:

„Păcat că nu am luat cel puțin un punct, băieții au avut atitudine bună, agresivitate, până la urmă am cedat. Germania ne-a dominat, trebuie să recunoaștem, ne așteptam la asta. La cum am început jocul, speram la un rezultat de egalitate. Mi-a plăcut jocul, am avut reacție și după ce fost conduși. Golul lui Ianis a fost superb, de geniu”.

Liviu Ciobotariu, ales „Antrenorul lunii septembrie
CEI MAI BUNI
Liviu Ciobotariu, ales „Antrenorul lunii septembrie"! Cum arată voturile + Reacția sa: „Secretul nostru? Munca și seriozitatea!”

Ce a declarat Liviu Ciobotariu despre meciul amical cu CSA Steaua și echipa națională

„A fost un antrenament nereușit. Am pierdut, nu ne-a ieșit nimic din ce am pregătit, dar este un joc de verificare în care cel puțin fizic am acumulat. De rezultat și joc nu sunt deloc mulțumit, le-am spus și jucătorilor. Mă aștept la mult mai mult de la anumiți jucători care au avut astăzi posibilitatea să mă convingă că merită să joace, dar nu au făcut-o.

Asta este, mai avem 7 zile să pregătim meciul cu Sepsi. Bergodi este un antrenor foarte bun, cunoaște bine fotbalul românesc, cu siguranță vom avea un meci foarte dificil la Sepsi.

Mi-a plăcut jocul cu Germania, aș vrea să îi felicit pentru joc, nu pentru rezultat. A fost un joc foarte bun, cu organizare defensivă foarte bună, cu câteva contraatacuri foarte bune. Așteptăm jocul de luni, care poate fi decisiv. Sunt convins că dacă vor avea aceeași evoluție pe care au avut-o cu Germania, vom câștiga.

Ianis a înscris un gol superb, are calitate foarte bună, este un jucător de mare perspectivă. M-am bucurat în primul rând pentru echipa națională, că am marcat în Germania. La 1-1, așteptam cu nerbădare să se termine așa, dar am avut puțină neșansă”, a spus și Liviu Ciobotariu, tehnicianul care a dus-o pe FC Voluntari pe locul 4 în Liga 1.

Citește și: 

„Nu am nimic cu băiatul, dar e prea plin de el!” » Jucătorul luat în colimator de Adrian Porumboiu: „Exceptând asta, nota 10 pentru Rădoi”

Dinamo, victorie dramatică în amicalul cu Petrolul » Cine a marcat + Rednic a schimbat sistemul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
939271716140965
Manu Ion  •  10 Octombrie 2021, 08:27

Prea mult dati atentie unei clone comuniste !!

trink
trink  •  10 Octombrie 2021, 01:07

in premier league se joaca de la 11 mocofanilor nu o mai ardeti prin tufisuri fudulilor! apropo de scuza aia cu bio sfecla, esti profesionist o faci la orice ora!

csa.regal.2017
csa.regal.2017  •  09 Octombrie 2021, 18:00
Postat de steaua1986. pe 09 Octombrie 2021, 17:11

Ce prost esti ba, de comun acord au stabilit ora meciului, puteau lejer juca la 12 noapte:)))) Mare prost esti.

Da gigistule, au stabilit doar ca Voluntari a luat meciul ca un antrenament ( spune si antrenorul ). După ce faci un party vineri seara merge o alergare usoara. La Tamas mai greu. Majoritatea jucătorilor de la CSA au jucat in prima liga si au retrogadat ca prostii

Vezi toate comentariile (14)
Comentează