FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Anamaria Prodan continuă acuzele: „Dennis Man nu e primul amenințat de Gigi și Giovanni” » Ce alt jucător a vrut Becali să-i „fure”

Gigi i-a implicat pe frații Becali în transferul lui Dennis Man
Gigi i-a implicat pe frații Becali în transferul lui Dennis Man

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 15:42 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 16:31

Anamaria Prodan continuă acuzele la adresa familiei Becali, după ce Giovanni s-a implicat în transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma.

Agentul spune că Gigi Becali l-ar fi amenințat pe Man că nu va mai juca la FCSB dacă nu semnează cu Giovanni și spune că acesta nu e primul dintre jucătorii ei care trece prin așa ceva.

Anamaria Prodan: „Și Bourceanu a fost amenințat de Gigi și Giovanni Becali”

„Pe Man l-au presat. Nu e prima dată când vor să rezilieze. L-au pus să semneze acte, potrivit cărora, dacă va pierde vreun proces cu mine, Gigi va plăti el paguba. Eu, dacă-l dau în judecată, câștig pentru că a semnat o hârtie de o zi cu Giovanni Becali. Jucătorul și părintele lui au fost forțați. I s-a spus «Te duci la echipa a doua și nu mai joci până la finalul contractului!». Asta se mai întâmplă în România și doar la Steaua.  

Da, a fost amenințat. Așa cum a fost amenințat și Bourceanu pe vremuri, când s-a transferat la Trabzonspor. Aceeași variantă, Gigi și Giovanni voiau ca el să rezilieze cu mine ca să finalizeze ei transferul. Nu s-a putut. Bourceanu a zis că nu vrea să aibă de a face cu familia Becali. Dennis nu a avut puterea asta. 

Se întâmpla, asta e lumea noastră. Îi aduci de mici, ai grijă, le faci imagine, faci lobby pentru ei. După aceea se sperie și fug”, a spus Anamaria Prodan la Look Sport.

Alex Boruceanu: „Ratații din Pipera”

În 2014, Bourceanu pleca la Trabzonspor, pentru 1,3 milioane de euro, și a avut o reacție vehementă la adresa familiei Becali.

„Rataţii din Pipera au ajuns cunoscuți pentru că regulile de competiţie şi egalitatea de şanse au fost stârpite. Dacă Anamaria Reghecampf îşi făcea mai devreme loc în meseria asta, aceste exemplare primitive erau de mult excluse din vizorul acestei generaţii ignorante şi leneşe de carte sau efort”, a fost mesajul lui Bourceanu, potrivit Fanatik.

VIDEO Anamaria Prodan, despre jucătorii care au trădat-o: „Respir ușurată când îmi pleacă bălăriile și se smulg singure

Citește mai multe știri despre scandalul dintre Gigi Becali și Anamaria Prodan: 

Scandalul Becali - Anamaria Prodan a ajuns la un nou nivel! Impresara jignește dur: „Se vede că a trăit cu oile! Îşi bagă pixul în ochi când scrie”

Decizie radicală luată de Gigi Becali! Ce s-a întâmplat cu jucătorii de la FCSB reprezentați de Anamaria Prodan: „Toată lumea a rupt contractul”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (46)
parpalache
parpalache  •  01 Februarie 2021, 06:41

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  01 Februarie 2021, 06:40
Postat de Trevor Trevor pe 31 Ianuarie 2021, 18:20

nu mai termina asta ....sa declare ea cum a vandut meciului lui dinamo mai bine...inainte de acest meci ce mai iubea ea dinamo si la meci ..ups a pierdut 2-0...pe 7 ianuarie, dinamo era echipa ei de suflet pe 13 ianuarie hermanstad a pierdut cu 2-o cu dinamo...acu deja a uitat de iubirea ei dinamo ...

Numai ca...ea nu mai era la Hermanstadt la data aia!Cei de la Hermanstadt ii restituisera suma de 75 de mii si-ii aratasera...usa!Dar la acel de pomina fcsb-Hermanstadt=5-0,se stie ca ea era sefa la Hermanstadt!Si servitoarea lui Becali!

markksson
markksson  •  31 Ianuarie 2021, 23:56

Wow, Prodan are pile la Dumnezeu! A declarat: "Eu am zis odată să-i dea Dumnezeu după sufletul său hain și FCSB a pierdut șapte meciuri la rând”. Deci i-a dorit asta in timp ce erau ... mai apropiati ca niciodata. Interesant de vazut daca Reghe ramane cu ea (deci sunt facuti din acelasi aluat), sau fuge mancand pamantul.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează