FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anamaria Prodan, de partea FCSB: „Au dreptate jucătorii. În România, oamenii vor ajunge să moară de foame, nu de coronavirus”

Anamaria Prodan a sărit în apărarea celor de la FCSB
Anamaria Prodan a sărit în apărarea celor de la FCSB

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2020 20:10

Anamaria Prodan (47 de ani), agent de jucători, consideră că FCSB are dreptate, în legătură cu dorința vicecampioanei României de a reveni la antrenamente.

  • CONTEXT: Jucătorii și antrenorii de la FCSB s-au reunit luni, 27 aprilie, la baza din Berceni și au început pregătirile, chiar dacă în România este stare de urgență;
  • Poliția s-a autosesizat în acest caz, iar roș-albaștrii riscă o amendă de 70.000 de lei.

„Cei de la Ligă bâjbâie prin întuneric. Nu sunt pregătiți. Se aruncă cu pieptul înainte. Nefiind pregătiți, nu fac decât să aducă panică. Dacă mergem în magazin și intrăm câte 100 în același timp, nu e același lucru dacă mă duc și mă antrenez cu 12 jucători? Au refulat și jucătorii de la Steaua, au dreptate.

Jucătorii vor să se înceapă campionatul. Mi se pare că se blochează viața acum. În România, oamenii vor ajunge să moară de foame, nu de coronavirus. Mi-aș dori ca Liga și ministerele să se pună la masă și să ajungă la o înțelegere”, a declarat Anamaria Prodan, la Realitatea Plus.

Anamaria Prodan vrea la conducerea LPF: „M-am născut lider! Doar Steaua nu mă va vota” + „În politică pot schimba totul”

Florin Tănase, căpitan FCSB: „Cum e posibil să nu ne lase să ne antrenăm câte 3?”

Același argument a fost folosit și de Florin Tănase (25 de ani), căpitanul celor de la FCSB. Mijlocașul ofensiv s-a plâns pe Instagram că nu poate reveni la antrenamente, din cauza măsurilor impuse de Guvern în timpul stării de urgență. Decarul roș-albaștrilor a dialogat prin intermediul unui Live cu fostul său coleg Romario Benzar. 

Florin Tănase: „Cum e posibil să nu ne lase să ne antrenăm câte 3?”
Romario Benzar: „Din 15 mai nu vă lasă? Atunci parcă ieșiți din carantină”

Florin Tănase: „Nu se știe încă. La supermarket sunt 200 de inși, dar noi nu putem să ne antrenăm”
Romario Benzar: „La noi nu își asumă liga și federația nimic. Așteaptă să spună guvernul dacă se poate juca sau nu fotbal. Urma să ne dea voie să ne antrenăm separat începând cu 4 mai, dar acum așteaptă să decidă guvernul”

Florin Tănase: „La voi se intră în magazin pe rând, nu toți grămadă ca aici...”
Romario Benzar: „Da, dacă nu ai mască și mănuși, îți dau la intrarea în magazin. Se intră pe rând.”

Florin Tănase: „Aici sunt 100 de inși unul lângă altul!”
Romario Benzar: „În Perugia, unde sunt, chiar se respectă regulile. Și gândește-te că aici nu prea au fost multe cazuri. Îți dai seama cum e în Nord?”

Citește mai multe știri despre FCSB:

FCSB, șanse mari să evolueze pe stadionul Ghencea » Anunțul MTS: „Nu văd niciun fel de limitare”

„Ei l-au ajutat pe Gigi Becali să fure Steaua!” » Un fugar din România cu condamnare definitivă face dezvăluiri incendiare din exil

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
iung811
iung811  •  04 Mai 2020, 13:48

Lasa ca nu murim, vii tu costumata in asistenta medicala si ne rezolvi. La asta te pricepi cel mai bine.

1ianuarie
1ianuarie  •  03 Mai 2020, 23:33
Postat de Mario Durm pe 03 Mai 2020, 22:35

Astia care o contrazic p'asta... ce sunteti voi ba, oligarhi pa' Romania? Ca n-am prea auzit de voi... asta macar o rupe pe la Dubai... voi tot prin Ciurel, Baicului si Colentina? Voi, astia care vorbiti si comentati aiurea, sunteti aia cu manusi pe strada? Zdr33ntelor... foamea scrie pe voi. Adevaru' e ca Romania e intr-o situatie economica extraordinara... incat sa treaca peste lockdown-ul asta imediat. Ganditi ba baieti, ca e gratis, corporatistilor.

Poate ne luminezi și pe noi: ce contribuție a avut stimabila în promovarea imaginii României,a inventat ceva de care noi nu știm,a început o afacere de la zero și a ajuns unde este,este o persoană pe care ți-ai dori să o ai parteneră la Popa Prostu?!?

1ianuarie
1ianuarie  •  03 Mai 2020, 23:27

Domniță,dacă tot ești atât de preocupată de viața românilor,vinde-ți câteva genți,mașini,inele sau și unele implanturi,poate așa va ști posteritatea cine fușeși!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează