FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Anamaria Prodan, afaceri cu FCSB: „Dacă am o ofertă, nu discut cu Gigi Becali” » Ce mutare a realizat

Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2021 13:27 / Actualizat joi, 01 iulie 2021 15:38

Agentul Anamaria Prodan a fost invitată la GSP LIVE și a dezvăluit că negociază transferul unui jucător de la FCSB. Este vorba despre Robert Ion (20 de ani), care a semnat cu FC Voluntari.

UPDATE ora 15:30 - Robert Ion, la FC Voluntari

FC Voluntari a anunțat împrumutul lui Robert Ion pentru sezonul 2021/2022.

Știrea inițială - Anamaria Prodan negociază trecerea lui Robert Ion la FC Voluntari

Deși este la cuțite cu Gigi Becali, Anamaria Prodan susține că este aproape să transfere un jucător de la FCSB, fără însă să-i dea numele.

Anamaria Prodan încă are acces la jucătorii de la FCSB: „Pregătesc acum un transfer”

„Mă sună cineva de la Steaua. Am un jucător pe care-l transfer. De la FCSB. Eu am jucătorii de care mă ocup. E o afacere. Doar dacă ești tâmpit îți îngropi afacerea.

 Dacă am o ofertă, nu discut cu Gigi Becali. Nu mă interesează zona Gigi Becali. Vorbesc cu președintele, cu managerul”, a declarat Anamaria Prodan la GSP LIVE.

Jucătorii pe care Anamaria Prodan îi reprezintă la FCSB: 

  1. Andrei Vlad - 21 de ani, portar
  2. Iulian Cristea - 26, fundaș central
  3. Ionuţ Panţîru - 24, fundaș stânga
  4. Gabriel Simion - 22, mijlocaș defensiv
  5. Robert Ion - 20, mijlocaș ofensiv

Ce înseamnă biohacking, metoda high-tech prin care își prelungesc carierele Cristiano Ronaldo sau Robert Lewandowski » „Voi știți ce înseamnă somn polifazic?!”
BIOHACKING
Ce înseamnă biohacking, metoda high-tech prin care își prelungesc carierele Cristiano Ronaldo sau Robert Lewandowski » „Voi știți ce înseamnă somn polifazic?!”

Robert Ion pleacă de la FCSB

Sursele Gazetei Sporturilor au dezvăluit că Anamaria Prodan negociază împrumutul lui Robert Ion la FC Voluntari. 

150.000 de euroe cota lui Robert Ion, potrivit transfrmarkt

Mijlocașul de 20 de ani, care poate juca în bandă sau ca mijlocaș ofensiv, a crescut la juniorii celor de la FCSB, iar între 2018 și 2020 a fost împrumutat la Academica Clinceni. În sezonul recent încheiat a jucat 4 partide (2 în Liga 1 și 2 în preliminariile Europa League), marcând de două ori.

Gigi Becali le-a cerut jucătorilor să renunțe la Anamaria Prodan

După scandalul izbunict din cauza implicării lui Giovanni și Victor Becali în transferul lui Dennis Man, jucător impresia atunci de Anamaria Prodan, la Parma, Gigi Becali le-a cerut fotbaliștilor de la FCSB să renunțe la contractele pe care le aveau cu aceasta, dar se pare că nu a avut succes.

[Anamaria Prodan] a avut până ieri jucători la FCSB. Astăzi nu mai are niciunul. Nu mă cunoașteți pe mine, cine sunt eu? Toată lumea a rupt contractul! Ce înseamnă «forțat»? Eu nu pun condiții. Spun așa și faci. După jignirile alea nu se mai putea, nu mai avea rost! Ne facem de râs. Cum să mă jignești la mine în casă și să ai oameni aici în continuare? Nu mă interesează pe mine ce se interpretează. Eu comand dintotdeauna! Eu sunt altfel, nu sunt ca toată lumea. 

Eu sunt Becali și așa se face la mine. Cine lucrează cu mine, știe. FCSB, faci ce spune Becali! Și când eram certat cu Giovanni, lucrurile erau la fel! Mă știe toată lumea. Eu spun, tu faci. Nu vrei, nu mai lucrăm. La mine nu e o companie modernă, e una mai conservatoare 
– Gigi Becali, pe 30 ianuarie 

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Anamaria Prodan rupe tăcerea! Declarații uluitoare despre divorțul de Laurențiu Reghecampf + cum s-a implicat Becali: „Atunci a început totul”

EXCLUSIV Anamaria Prodan, primele declarații despre revenirea lui Reghecampf la FCSB: „Gigi Becali s-a rugat de mii de ori de Laurențiu”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
persanu
persanu  •  01 Iulie 2021, 18:07

Si-a fabricat singura filmul cu Reghecampf ca sa apara in presa , sa mai dea un interviu , si iata ca sa mai aminteasca si de jucatori. O asemenea femeie *** , ca pare focoasa asa ... dar atat.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

81mada
81mada  •  01 Iulie 2021, 17:31

Mare transfer!!! Innebuneste Gigi ca i pleaca jucatorul transferat de Ana!

kuba
kuba  •  01 Iulie 2021, 16:48
Postat de romeverest pe 01 Iulie 2021, 16:34

Vrajeli ieftine ale sotiei-impresar !! Mai are la Fcsb doar cateva “pistoale cu apa”, singurul pe care se pot lua niste bani mai multi fiind doar portarul Vlad ! !

Vlad are manusile “rupte”, maxim €200.000 pe portarul ala de doi bani!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează