FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚIE

Anamaria Prodan, din nou la tribunal: „E simplu. Ca în cazul lui Man”

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 decembrie 2021 15:48 / Actualizat duminica, 26 decembrie 2021 16:07

După ce l-a pierdut pe Ianis Stoica așa cum s-a întâmplat cu Dennis Man, Anamaria Prodan este gata să meargă din nou în instanță, pentru a cere despăgubiri.

Nicolae Stanciu, aproape să plece de la Slavia Praga » Anunțul făcut de Anamaria Prodan: „Cred că se va finaliza acum”
TRANSFER
Nicolae Stanciu, aproape să plece de la Slavia Praga » Anunțul făcut de Anamaria Prodan: „Cred că se va finaliza acum”

Anamaria Prodan îl dă în judecată pe Ianis Stoica, după ce fotbalistul a semnat cu frații Becali

„Cu Ianis, la fel ca şi în cazul Man, e simplu. Mergem la judecată. Vorba bunicii mele, care zicea: «Mamă, dacă lumea nu e bună, mergem la judecată». Avocaţii au cerut la primul termen o amânare. Este un contract de ambele parţi semnat și agreat.

Vad că unii sunt foarte uşor de păcălit. E greu să te gândești că ai muncit o viață ca să le deschizi mintea fotbaliștilor și să-i faci să înțeleagă că atunci când ai un contract ești apărat de către managerul tău.

Managerul nu are legătură cu clubul unde evoluează jucătorul. Este managerul tău și are grijă de tine ca de copilul lui. Că ei se duc, că ei sunt obligaţi sau, cum îmi spun, că sunt amenintaţi... Asta nu mai e treaba mea, nu mai cred! Ianis Stoica mi-a zis același lucru «Nu este adevărat, doamna Ana. Vă iubesc, doamna Ana. Nu e adevărat». Părinţii lui, la fel”, a spus Anamaria Prodan la TV Telekom Sport.

Ianis Stoica, replică pentru Anamaria Prodan

După FCSB- Rapid 3-1, în care Ianis Stoica a marcat un gol și a obținut un penalty, atacantul a vorbit despre întreruperea contractului cu Anamaria Prodan.

„Am reziliat contractul cu fostul impresar, am fost cinci ani alături de Anamaria Prodan, apoi impresarul meu a fost un străin. Ea nu s-a mai ocupat așa mult de mine, nici acel străin, nici măcar nu l-am văzut la față. Au fost și câteva nereguli în contract și am vrut să îl rup!

Dar eu n-am rupt contractul ca să semnez cu domnul Victor Becali, am fost liber, fără agent, două luni de zile. N-am semnat contractul cu Victor Becali imediat după ce am rupt contractul cu Anamaria Prodan. Nu mă tem de un proces, e alegerea mea și o duc până la capăt”, a declarat Ianis Stoica. 

VIDEO Victor Becali, optimist cu privire la Ianis Stoica: „Este un atacant veritabil, va deveni un jucător important!”

Citește și:

Lupescu taxează FRF după negocierile pentru postul de selecționer: „Negocierile cu Hagi, Lucescu și Petrescu au fost praf în ochi”

Flavius Stoican începe treaba la Dinamo » Ofertă pentru un jucător din Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
csaba
csaba  •  27 Decembrie 2021, 18:52
Postat de talpaiadului pe 26 Decembrie 2021, 18:02

Respect Mircea Lucescu!

Cel puțin vor încerca să cumpere judecătorii !!!

ripensistu
ripensistu  •  26 Decembrie 2021, 23:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vasileroaita
vasileroaita  •  26 Decembrie 2021, 18:06
Postat de romeverest pe 26 Decembrie 2021, 17:48

Baiatul are dreptate !! Daca nu te ocupi de el si nici nu te interesezi ca sa-i gasesti un contract in fotbalul care conteaza, cum sa mai stea fotbalistul cu tine ?? Doar nu sunt sclavi pe plantatie !! Atat Man, cat si Stoica, nu vor pierde aceste procese in fata instantelor romanesti !!

Esti sigur ca fam. Becali ii vor cumpara pe judecatori?!?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează