FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Lupescu taxează FRF după negocierile pentru postul de selecționer: „Negocierile cu Hagi, Lucescu și Petrescu au fost praf în ochi”

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 decembrie 2021 13:58 / Actualizat duminica, 26 decembrie 2021 14:56

Federația Română de Fotbal caută selecționer pentru înlocuirea lui Mirel Rădoi, pe listă fiind 10 nume.

După ce Burleanu a discutat cu Gică Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu, Ionuț Lupescu, fost candidat la președinția Federației, consideră că negocierile au fost de fațăda, doar pentru a crea o imagine bună pentru FRF.

Mirel Rădoi îi pune în oglindă pe Răzvan Burleanu și Mircea Sandu: „Îmi voi lua bobârnace de la foarte multă lume pentru ce voi spune”
FRF
Mirel Rădoi îi pune în oglindă pe Răzvan Burleanu și Mircea Sandu: „Îmi voi lua bobârnace de la foarte multă lume pentru ce voi spune”

Ionuț Lupescu taxează Federația după negocierile pentru postul de selecționer: „Negocierile cu Hagi, Lucescu și Petrescu au fost praf în ochi”

„A părut că au vrut să mai vândă ceva imagine. Ştim foarte bine că dintre cei pe care care i-a contactat niciunul n-ar fi venit, din diverse motive. A fost praf în ochi pentru voi.

Eu am altă părere despre postul de selecţioner. Trebuie să fie alte criterii,. Cei care conduc Federația au decis foarte prost în ultimii ai. Au demonstrat că au alte criterii. Important e să aibă succes, ceea ce în ultimii 8 ani nu s-a întâmplat.

În primul rând, ca să fii selecţioner îţi trebuie o anumită experiență. Trebuie să ai câțiva ani în care să demonstrezi într-adevăr că poţi să fii un bun manager. Ca selecţioner, tu nu antrenezi. Toţi cei care au fost au fost departe de aceste criterii. Şi, dacă se continuă tot aşa, înseamnă că... Vom avea succes”, a spus Lupescu, potrivit TV Telekom Sport.

10 nume pe lista FRF

Astfel, sursele GSP dezvăluie că în calculele pentru postul de selecționer sunt 10 antrenori, printre care și nume surpriză, precum Liviu Ciobotariu, Emil Săndoi sau Adrian Ursea. În aceste momente, FRF ar putea alege viitorul selecționer dintre:

  • Adrian Mutu (42 de ani)
  • Ladislau Boloni 68 de ani)
  • Costel Gâlcă (49 de ani)
  • Liviu Ciobotariu (50 de ani)
  • Laurențiu Reghecampf (46 de ani)
  • Daniel Isăilă (49 de ani)
  • Victor Pițurcă (65 de ani)
  • Edi Iordănescu (43 de ani)
  • Emil Săndoi (56 de ani)
  • Adrian Ursea (54 de ani)

VIDEO Secrete din vestiarul echipei naționale: „Am fost amatori! Am făcut petreceri la Mondial, nu era normal”

Citește și: 

FRF l-a dat uitării pe Ladislau Boloni: „Sunt în România de 7 zile, nu m-a întrebat nimeni nimic!”

Mirel Rădoi l-a taxat pe Dan Petrescu, după ce antrenorul lui CFR a refuzat naționala: „Poate nu are încredere în jucători. Clauza nu e mare, a strâns multe milioane”

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
126274606358117
Tony Bryder  •  26 Decembrie 2021, 16:52
Postat de drack009 pe 26 Decembrie 2021, 15:45

Toți sunt experți în critică. Cât au fost la conducere numai de Pițurcă au ştiut. Îl dădeau jos, aduceau pe altu, apoi iar Pițurcă.

MUTU NU A FOST PROMOVAT LA NATIONALA DE O MANIERA TRANSPARENTA O SA VEZI CA NU VA CASTIGA NICI UN MECI VOM STA IAR VREO 6 ANI PE TUŞA O SA NE UITAM CUM JOACA UNGARIA SERBIA MACEDONIA PENTRU CA NATIONALA NOASTRA FORMEAZA ANONIMI DA

drack009
drack009  •  26 Decembrie 2021, 15:45

Toți sunt experți în critică. Cât au fost la conducere numai de Pițurcă au ştiut. Îl dădeau jos, aduceau pe altu, apoi iar Pițurcă.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează